glittergirl 14.12.19, 12:31 Polećcie coś. Kompletnie nie znam tego rodzaju sprzętu, nic o tym nie wiem. Wiem jedynie ze ona traktuje to jako gadżet i wcale nie chce żeby działało razem z telefonem. Patrzylysmy na Xiaomi, ale może jakiś inny? Proszę o porady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddorotta Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 15:43 Moja córka od ponad roku ma xiaomi mi band 3 , teraz wyszła wersja 4 z kolorowym wyświetlaczem, ale nie chce zmieniać. Masa kolorowych pasków do dokupienia na ali. Polecamy xiaomi. Odpowiedz Link Zgłoś
pasja23 Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 18:15 A gdzie poza Ali kupię jeszcze opaski, też mamy tego co pani i jak szukać żeby pasował? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 20:15 Wpisać w google opaska do mi band 3 ??? Duże ryzyko że znajdziesz wtedy pasująca 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 20:16 Aha ale to macie czy dopiero szukacie? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lady007 Re: Smartband dla nastolatki 16.12.19, 22:09 Wystarczy czytać ze zrozumieniem, pytanie o urządzenie było od innej osoby niż pytanie o paski. Moja córka też ma mi band 3, paski kupujemy na Alie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasja23 Re: Smartband dla nastolatki 17.12.19, 10:22 Czy te opaski które kupuje pani na Ali dobrze trzymają, jak z zapięciem ? Na razie mamy ten "oryginalny" czarny , który ciężko się zapina... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lady007 Re: Smartband dla nastolatki 17.12.19, 13:35 Tak, paski dobrze trzymają, nic im nie można zarzucić poza tym że białe się wycierają/ ciemnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Smartband dla nastolatki 17.12.19, 17:03 BOORUI ...w tym sklepie na Ali kupowałam opaski do 4ki. Są ciut sztywniejsze niż oryginał. Córka bardzo zadowolona. Zegarek wygląda dużo ciekawiej. Czekamy jeszcze na wersję metalową. Odpowiedz Link Zgłoś
glittergirl Re: Smartband dla nastolatki 22.12.19, 07:52 Kupiliśmy ten mi band 4, w Carrefourze z kdr miał dobra cenę. Paski dokopie później. Dziekuje za porady Odpowiedz Link Zgłoś
mkobek Re: Smartband dla nastolatki 08.01.20, 10:52 Garett ma fajną ofertę. To polski producent. Opaski trwałe, estetyczne, wygodne, ze sporą ilością funkcji Odpowiedz Link Zgłoś