Dodaj do ulubionych

Smartband dla nastolatki

14.12.19, 12:31
Polećcie coś. Kompletnie nie znam tego rodzaju sprzętu, nic o tym nie wiem. Wiem jedynie ze ona traktuje to jako gadżet i wcale nie chce żeby działało razem z telefonem. Patrzylysmy na Xiaomi, ale może jakiś inny?
Proszę o poradysmile
Obserwuj wątek
    • ddorotta Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 15:43
      Moja córka od ponad roku ma xiaomi mi band 3 , teraz wyszła wersja 4 z kolorowym wyświetlaczem, ale nie chce zmieniać. Masa kolorowych pasków do dokupienia na ali. Polecamy xiaomi.
      • pasja23 Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 18:15
        A gdzie poza Ali kupię jeszcze opaski, też mamy tego co pani i jak szukać żeby pasował?
        • patatajowa Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 20:15
          Wpisać w google opaska do mi band 3 ??? Duże ryzyko że znajdziesz wtedy pasująca 😁
        • patatajowa Re: Smartband dla nastolatki 15.12.19, 20:16
          Aha ale to macie czy dopiero szukacie?
          • cherry_lady007 Re: Smartband dla nastolatki 16.12.19, 22:09
            Wystarczy czytać ze zrozumieniem, pytanie o urządzenie było od innej osoby niż pytanie o paski.
            Moja córka też ma mi band 3, paski kupujemy na Alie.
            • pasja23 Re: Smartband dla nastolatki 17.12.19, 10:22
              Czy te opaski które kupuje pani na Ali dobrze trzymają, jak z zapięciem ? Na razie mamy ten "oryginalny" czarny , który ciężko się zapina...
              • cherry_lady007 Re: Smartband dla nastolatki 17.12.19, 13:35
                Tak, paski dobrze trzymają, nic im nie można zarzucić poza tym że białe się wycierają/ ciemnieją.
                • krasulas Re: Smartband dla nastolatki 17.12.19, 17:03
                  BOORUI ...w tym sklepie na Ali kupowałam opaski do 4ki. Są ciut sztywniejsze niż oryginał. Córka bardzo zadowolona. Zegarek wygląda dużo ciekawiej. Czekamy jeszcze na wersję metalową.
    • glittergirl Re: Smartband dla nastolatki 22.12.19, 07:52
      Kupiliśmy ten mi band 4, w Carrefourze z kdr miał dobra cenę. Paski dokopie później. Dziekuje za poradysmile
      • mkobek Re: Smartband dla nastolatki 08.01.20, 10:52
        Garett ma fajną ofertę. To polski producent. Opaski trwałe, estetyczne, wygodne, ze sporą ilością funkcji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka