mamapulpecji 02.11.04, 15:41 Czy ktoś z Was mógłby mi taką przesłać? Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamona Re: Poszukuję instrukcji do fotelika Concord 0-18 02.11.04, 22:14 Mamo, przeciez my mamy ten fotelik, mam instrukcję w języku angielskim. zeskanuję Ci ją i mogę podesłać. daj tylko adres (albo ślę na gazetowy). sprzedali Ci bez?? pzdr Mona Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: Poszukuję instrukcji do fotelika Concord 0-18 02.11.04, 22:14 i jeszcze jedno: dlaczego mnie nie zapytasz? przecież wiesz, że mamy ten sam model Odpowiedz Link Zgłoś
mamapulpecji Mona, 02.11.04, 23:40 przepraszam, zapomniałam. Jestem jakaś głupio rozkojarzona ostatnio... Ano sprzedali mi bez instrukcji. Mam tylko paragon, który jest niby gwarancją. Taka byłam przejęta zakupem i montażem, że 'wystarczyło' mi, że pan mi pokazał jak się montuje. Ech, pierdoła ze mnie. A jak zadzwoniłam do sklepu, powiedzieli, że instrukcji ni ma. nie umiem np wyciągnąć tego zagłówka tak, żeby nie wsuwał się z powrotem. I nie wiem, czy robię coś źle, czy fotelik mam schrzaniony (raczej wersja no 1). Mam problemy z ustawianiem pasów i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: Mona, 02.11.04, 23:50 dobra, rozumiem zaraz skanuję i idzie na gazetowe. warto mieć, bo montaż wcale nie jest taki easy ))))) ciasto pierniczkowe już zrobiłaś??? M Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Elizo, 03.11.04, 00:13 własnie poszło. i jak się u Was sprawdza ten fotelik??? u nas super, chociaż Miłosz się wścieka, bo chce siedzieć. w ogóle charakterny się zrobił (czytaj: marudny). największa wada, że trzeba dziecko przenosić wszędzie w wózku (tego pierwszego fotelika już nie mamy), chociaż myślę, ze i tak nie byłabym już w stanie )) pzdr Mona Odpowiedz Link Zgłoś
mamapulpecji Re: Elizo, 03.11.04, 00:20 Dziękuję) Minus tego fotelika to to, że muszę nad przypiętym pasem manewrować Lalką, zeby ją włożyć do fotelika (L jeździ cały czas tyłem do kierunku jazdy). W Maxi Cosi odpinałam sobie wszystko i już. I nie mogę robić zakupów w Auchan - wcześniej wstawiałam fotelik do wózka sklepowego i już. No, ale to nie jest wada Concorda, tylko rosnącego dziecka Nie podoba mi się też to, że fotelik jest twardy, ale może to moje subiektywe odczucie. Poza tym wszystko mi się w nim podoba - to, że bardzo stabilny, z regulowanym oparciem, itp itd. Pozdraiwm gorąco. A ile Miłek waży? E Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: Elizo, 03.11.04, 00:46 nie wiem, szczepienie niedługo. ale on nawet nie gruby, co wysoki. naprawdę wyrośnięty jest, chociaż myślę, ze to się będzie teraz stopniowo wyrównywało. a w kwestii fotelika: wozisz Letycję z przodu? (ten pas to sugeruje).w Auchanie zdaje się są wózki sklepowe z siedziskiem, ale nie jestem pewna. niedługo zaczną nasze dzieci siedzieć, i stać, i problem z głowy ))) aha, niewątpliwą zaletą jest możliwość odpięcia siedziska i zostawienia samego stelaża - zaleta przy parkowaniu na osiedlach niestrzeżonych (np.jak jeździmy do teściow pod blokiem stawiamy, a fotelik w domu). ściskam M Odpowiedz Link Zgłoś