Dodaj do ulubionych

Łóżeczko turystyczne

06.11.04, 15:23
Witam! Jakie łóżeczka turystyczne polecacie, jakiej firmy?
zdecydowałam się na kupno łóżeczka turystycznego ze względu na jego dużą
funkcjonalność. Ale zastanawiam się nad firmą. Będę wdzięczna za wszelkie
opinie i sugestie. Łóżeczko ma służyć od urodzenia. Mały rozmiar i regulowana
wysokość.
Obserwuj wątek
    • kot26 Re: Łóżeczko turystyczne 06.11.04, 16:55
      Ogladalam lozeczka turystyczne z mysla o moim jeszcze nienarodzonym i mam mase
      watpliwosci. Przede wszystkim: one maja dzielone materace, znaczy takie skladane
      jak ksiazka, pomiedzy poszczegolnymi czesciami sa... dziury, sama bym nie
      chciala na takim czyms spac, a co dopiero dziecko z miekkim kregoslupem podatnym
      na znieksztalcenia. Poza tym wiekszosc nie ma regulowanej wysokosci materaca.

Ogladalam za to dzisiaj lozko turystyczne chicco, jakies pieronsko drogie, ale
      za to wlasnie z regulowana wysokoscia i ten materac wygladal calkiem solidnie.
      za to mialam watpliwosci co do wytrzymalosci mocowania materaca na wyzszym
      poziomie: bylo zrobione z materialu zapinanego na rurkach na napy i jakos tak...
      no, balabym sie, ze moja kluska bedzie za ciezka, zeby to wytrzymalo.

Kot z kluska, ktora juz teraz wprawila w zdumienie babke od USG - 97 centyl...
      Jak ja ja urodze ???
      • przybyszadam Re: Łóżeczko turystyczne 06.11.04, 19:36
        Do każdego łóżeczka turystycznego jeśli ma być używane jako stacjonarne mozna
        dokupić materacyk. Materacyki są różnych grubości i robione z różnych
        materiałów także na rozmiary nietypowe
    • tatimati Re: Łóżeczko turystyczne 06.11.04, 17:06
      Moja córka była przez ponad trzy lata użytkowniczką łóżeczka Bebe Confort.
      Polecam!
      Łózeczko turystyczne, jeżeli ma pełnić rolę łózeczka od pierwszych chwil życia
      powinno mieć nadstawkę dla niemowląt, myśmy takową posiadali. Łózeczko ma dwie
      większe ścianki z siateczki, z opcją zasłonięcia siateczki takimi "zasłonkami"
      na rzepy, bardzo praktyczna rzecz. Na jednej z krótszych ścianek ma kieszeń na
      cokolwiek, co musi być pod ręką (u nas to było miejsce na piżamkę), drugi zaś
      krótszy bok ma odpinane na zamek błyskawiczny "wejście/wyjście"-też bardzo
      praktyczne roziązanie zwłaszcza dla kręgosłupa rodziców. Do spania w domu
      dokupiliśmy materac, ten z zestawu wydał się nam zbyt cieńki na takie codzienne
      spanie. Łózeczko wykonane jest częściowo ze śliskiego materiału, dzięki czemu
      prosto było zmyć wszelakie plamki. Składa się i rozkłada prosto, ma kółeczka do
      przenoszenia, kółeczka wyposażone są w hamulce, dzięki czemu po ich zwolniemiu
      prosto jest podnieść lóżeczko ze strony z nóżkami i przejechać np podczas
      sprzątania, albo do drugiego pokoju. Przez cały czas użytkowania, codziennego
      spania, pełnienia funkcji kojca, dość częstych składań/rozkładań, skakania
      czasami nawet dwójki dzieci NIC się nie uszkodziło, łóżeczki praktycznie
      wygląda jak nowe. Mogę łóżeczko turystyczne tej firmy zdecydowanie polecić!
    • przybyszadam Re: Łóżeczko turystyczne 06.11.04, 19:33
      zajrzyj na naszą stronę a napewno znajdziesz łóżeczko turystyczne odpowiadające
      Twym wymaganiom
      • madelaine6 Re: Łóżeczko turystyczne 06.11.04, 20:31
        Polecam lozeczko firmy arti:www.arti.pl/re/lo/l1.html
        Jest swietne:funkcja kolyski,przewijak,kieszenie z boku,
        odsuwane wejscie,dwa poziomy materaca,przede wszystkim zas
        bardzo solidne-podrozowalo z nami juz wiele razy,bylo skladane
        i rozkladane i do tej pory sluzy swietnie.
        Jesli sie zdecydujesz na inna firme,to koniecznie niech bedzie
        mialo odsuwane wejscie-dla starszego dziecka to super sprawa.
        Zaleta lozeczka arti jest jego cena:500zl.Niedawno sprawdzalam dla
        kolezanki,ktora tez takie sobie kupi.
        • penelina Re: Łóżeczko turystyczne 06.11.04, 21:21
          Ja mam Chicco-rewelacja!!!

Na dzień jest po prostu składane,nie graci w pokoju,a dziecko urzęduje na
          swobodziesmile)

Polecam.

pzdr,
          penel.
    • rybka002 Re: Łóżeczko turystyczne 08.11.04, 16:43
      Dziewczyny!
      Bardzo dziękuję za informacje i opis. Kupiła dzisiaj okazyjnie łóżeczko Arti
      L2. Mam nadzieję że się sprawdzi Pozdrawiam Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka