Dodaj do ulubionych

jaki spiworek do atlantico?

08.11.04, 23:14
macie spiworki do atlantico?? w zaden sposob nie moge przewlec tych szelek
przez otwory. ja mam spiworek baby dreams
Obserwuj wątek
    • katse Re: jaki spiworek do atlantico? 09.11.04, 01:41
      a jak ten spiworek ci sie sprawuje dla Dominiki??

bo chyba kupie go dla mojej

K
      • martael Re: jaki spiworek do atlantico? 09.11.04, 09:32
        Ja też mam ten śpiworek i faktycznie dziwnie "leży" w Atlantico. Udało mi się
        przewlec pasy, ale góra śpiworka jest niżej niż powinna być. Ja nie jestem z
        tego śpiworka zadowolona. Trochę się pospieszyłam z zakupem, bo się nagle zimno
        zrobiło i przepłaciłam (jak weszłam na Allegro i zobaczyłam za 59 zł to mnie
        zatrzęsło, bo zapłaciłam 89,90), a poza tym nie zauważyłam, że jest w nim tylko
        jeden zamek do zapinania. Jest fajny, duży, jak dla mnie to do tej pory jedyny plus.
    • coronella śpiworek 09.11.04, 10:31
      martael.....ile?????????????? ło matko!!!!!!!!!!! a ja go kupiłam normalnie w
      sklepie za chyba 48 zł, ok tego, juz nie pamiętam.

W sumie ze spiworka jestem zadowolona, przymierzałam ich kilkanaście (wtedy
      jeszcze do ABC) i żaden jakoś mi nie pasował.
      Ten jest fajny, bo jest cieńki, a ciepły. A dla tak dużego dziecka bez sensu
      jest kupowac gruby śpiwór, w którym sie spoci. Przeciez ona bedzie z wózka
      wychodzic

Ja spiworek troche przerobilam i teraz pasuje super. Nie pasują jeszcze jedynie
      dziurki na pas biodrowy, i chyba wytne drugie. Albo nie bede zapinac pasa.
      • martael 48! O nieeee :-(( 09.11.04, 10:52
        No to teraz już w ogóle chyba się potnę sad
        Albo go wywalę, to mi ulży.
        No właśnie ja też (o ile go nie wywalę ze złości) chyba wytnę drugie otworki na
        pas biodrowy.
        A jak go jeszcze przerobiłaś, o ile można wiedzieć?
        • magdaijulia Re: 48! O nieeee :-(( 09.11.04, 11:47
          Hej
          Ale macie problemy, moje dziecko, odkąd jeździ w jesiennej kurtce to nie mogę
          zapiąć żadnych szelek w atlantico; jak jest w polarze to jakoś na styk zapnę
          ale w kurteczce, nie mówiąc już o kombinezonie zimowym to za chiny zapiąc nie
          mogę; więc nie wycinam żadnych dziur w śpiworka (po co je psuć), tylko zapinam
          ją w śpiworku na to ochraniacz i zapinam pałąkiem i tyle
          więcej już nic nie wejdzie do wózka
    • coronella Re: jaki spiworek do atlantico? 09.11.04, 12:10
      ja doszylam w polowie spiworka, od tylu, tam, gdzie konczy sie siedzisko, a
      zaczyna oparcie, dwa paski, zakonczone rzepami, Jeden z jednej strony, drugi z
      drugiej. Przekladam te paski przez otworki pomiedzy oparciem a siedziskiem, i
      zapinam z tylu wozka.
      W ten sposob spiworek trzyma sie bardzo dobrze, nie zsuwa sie, co mnie
      wczesniej doprowadzalo do szalu.

Nie wiem, czy dobrze wytlumaczylam smile
      Trzeba tylko te paski przyszyc troszke dalej od brzegow spiworka, wczesniej
      przyszylam za blisko i nie moglam zapiac suwaka.

A w spiworku podoba mi sie to, ze moge odpiac calkowicie gore, zostawiajac
      tylko spod. I glownie dzieki temu wybralam ten spiworek.
      • martael Dziękuję Coronella b/t 09.11.04, 12:18
    • emonik CORONELLA!!! 13.11.04, 14:05
      Przepraszam, że ja nie na temat, ale CORONELLA - wysłałam maila na Twój
      gazetowy adres!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka