Dodaj do ulubionych

wozek Chicco Trio C1

09.11.04, 10:11
czy ktos ma, jakie sa wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • laskosia Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 12:01
      ja nie mam- moja córcia już nie potrzebuje, ale słyszałam , że jest rewelacyjny
      pod każdym względem- wygląda bardzo ładnie- widziałam i ponoć teraz jest
      promocja ma kosztować nie całe 2000

Kasia
      • abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:10
        ja narazie widzialam tylko w internecie, i faktycznie jest na nie promocja z
        2499 na 1999 ale ja mam mozliwosc kupienia go za granica znacznie taniej. Tyle
        ze nie wiem czy jest wygodny w uzyciu.
    • le_lutki Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:31
      Ja mam i bardzo sobie chwale. Grubcio tez smile Wygodny, wielofunkcyjny, zwrotny,
      miesci sie do bagaznika nawet mojej 206ki, uzywalismy nosidelka jako fotelika
      samochodowego i w podrozy np samolotem, gondolki kiedy Grubcio byl malenki -
      jako lozeczka podroznego a teraz jestesmy na etapie spacerowki.

Pozdrawiam
      • abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:41
        a jak jest z raczkami, slyszalam ze takie podwojne nie sa najwygodniejsze.
        Podobno zle sie prowadzi.
        • penelina Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:47
          A ja gdy byłam na etapie kupowania wózka,C1 właśnie wszedł na rynek.Też miałam
          ochotę go kupić,jednak sprzedawca ze sklepu Chicco zdecydowanie mi go
          odradził.Za jego namową kupiłam więc 6WD LX i jestem nim zachwycona.

Ale,oczywiście-każda z nas ma swoje zdanie i dokonuje sama wyborusmile)

pzdr,
          penel.
        • le_lutki Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:11
          Jak najbardziej wygodne. W dodatku mozna je sobie przekrecac i ustawiac jak sie
          chce (np moj maz, nie wiem, czy dlatego, ze wyzszy) ustawia raczki zawsze w
          dol, a ja zawsze do gory, bo mi tak wygodniej smile)
          My mamy DOKLADNIE ten model i kolor co pozycja druga na niniejszym linku,
          ktorego nie umiem dobrze wkleic smile

www.manor.ch/fr/enfants/poussette_a.cfm
          Pozdrawiam
    • przybyszadam Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:17
      Witam
      Juz za kilka dni będą u nas w sklepie wózeczki Chicco C1 z pełnym wyposazeniem
      w super cenie 1999zł zamiast 2499zł jesli sa jakies pytania to prosze o kontakt
      • cubus1 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:42
        Latwiej sie prowadzi z pelna raczka ale z dwoma tez nie jest tak zle.A
        dodatkowo mozesz zawiesic np siatke.
        Tego wozka nie mam ale bardzo podobny model z Peg Perego.Ja jednak nie
        zdecydowalabym sie kupic wozka Chicco bez gwarancji.Strasznie ryzykowne, one
        czesto maja awarie.
        • abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:54
          "Ja jednak nie zdecydowalabym sie kupic wozka Chicco bez gwarancji.Strasznie
          ryzykowne, one czesto maja awarie."

dobrze wiedziec, wezme to pod uwage przy podejmowaniu decyzji
        • le_lutki Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:58
          Ja w ogole nie wyobrazam sobie kupowania czegokolwiek bez gwarancji. Nie
          wiedzialam, ze mozna.

Aha - nic sie nigdy w tym wozku nam nie zepsulo.
          Pozdrawiam
          • abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 16:00
            ja mam mozliwosc kupienia go za granica, tam tez pewnie daja gwarancje ale z
            jej egzekwowaniem bylby juz klopot. Jednak polska cena wogole dyskfalifikuje
            ten wozek. Tutaj jest poptostu za drogi dla mnie, nawet w promocji.
    • coronella Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 22:34
      chicco C1 jest fajnym wózkiem. I podobno bardzo dobrym, jak twierdzi producent.
      Miał to być taki rekonesans chicco za poprzednie, nieudane i własnie awaryjne
      modele.
      Wygląda ciekawie i solidnie.
      Ale moim zdaniem, ma stanowczo za krótkie rączki. Przez to prowadzi się
      średnio, idąc szybszym krokiem wchodzi się na koła. Pewnie mozna to jakoś
      opanować i użytkowniczki, jak np le_lutki zaprzeczą. Jednak używajac kilku
      wózków, ta wada jest widoczna.
      Minusem tych raczek jest jeszcze wywazenie wózka. Ja jestem niska i drobna i
      wcale nie było mi tak łatwo podbic wózek.

Zalet ma duzo, obrotowe raczki sa super. Chociaż, o ile pamietam, mozna je
      ustawic w 4 pozycjach, ale moze sie myle. Mialam ten wozek dawno.

Siedzisko ma szerokie i głebokie. Chociaz mniejsze niz w Atlantico. Fajne
      amortyzatory, ciekawy wygląd. Skrętnośc super. Kieszonka w budzie z folia.

Generalnie wózek zrobił na mnie dobre wrażenie. Ale stanowczo za cięzki. I
      troche duzy po zlozeniu.
    • rtex1 Re: wozek Chicco Trio C1 10.11.04, 07:58
      Ja używam wózka Chicco Trio i jestem zadowolona. Teraz moj maluch jeździ w
      spacerówce. Wózek jest lekki i wygodny. Znosze go z drugiego pietra razem z
      dzieckiem. Obrotowe rączki mozna ustawić w pozycji wygodnej dla każdego.
      Skretne koła tez sie bardzo przydają.
      Jedynym mankamentem jest to ze w moim modelu nie było oslonki na nózki do
      spacerówki (nowsze modele juz sa w to wyposażona, ale osłonka jest wg mnie za
      mała i wystarczy tylko dla maluszka mniej więcej do roku). Ja dokupiłam osłonkę
      sięgającą do podnózka, ale od wozka innej firmy.
      Przydałaby sie tez przekładana rączka (przydatna przy wietrze kiedy trzeba
      oslonic maluszka), ale w wózkach tego typu jeszcze sie z tym nie spotkałam.
      Zakładamy wiec czasem osłonke od deszczu.
      wybór wozka jest ważny i nie trzeba kupowac pochopnie, lepiej dobrze obejrzec
      kilka modeli i porównać. No i wybrac najlepszy dla siebie i dziecka.
      powodzenia
      pozdrawiam
      • laskosia Re: wozek Chicco Trio C1 10.11.04, 08:25
        my używaliśmy innego modelu chicco (project) - wózek rewelacja, nie było z nim
        żadnych problemów z tego co mi wiadomo z C1 też nie powinno być
        co do ceny - faktycznie produkty tej firmy nie należą do najtańszych, ale są
        bardzo wytrzymałe- ja mam takie doświadczenia- wózek sprzedaliśmy gdy nie był
        nam już potrzebny, osoba która kupiła go od nas była z niego bardzo zadowolona-
        my również smile więc cena może wydawać się wysoka ale moim zdaniem warto- bo
        zawsze można potem wózek sprzedać...
    • dagle Re: wozek Chicco Trio C1 10.11.04, 16:31
      ja mam ten wozek, juz 4,5 miesciaca go uzywam i musze przyznac, ze średnio
      jestem z niego zadowolona.
      Narazie korzystam z gondoli, budka w niej nie jest sztywna, po rozłożeniu jest
      tak obwisła, nie napięta, pokrowiec na gondolke jest zbyt kr ótki, nie
      dostatecznie chroni dziecko od wiatru. Poza tym, jak ktos napisał ma za krótkie
      rączki i czesto nogami zahaczam o kółka, w ogóle przy prowadzeniu go, często
      sie garbie, moze dlategi, ze jestem wysoka. Gondola ponadto jest za krotka, ma
      okolo 85 cm, moj synek ledwo sie juz do niej miesci w kmobinezonie.
      FOTELIK SAMOCHODOWY
      no to to jest niewyapał!!!!!!!!
      Mąz kupił wózek w Italii. tam dawali w komplecie, nie tak jak tu w Polsce,
      fotelik z odpinanym daszkiem i to jest NAJGORSZE co moze byc, kto w ogole to
      projektował. Daszek przypinany jest tylko na 2 zatrzaski, ktore non stop sie
      odpinaja i dasze spada, ile potu wylałam non stop go zapinając. Dobrze, ze moj
      synek juz z niego wyrasata
      SPACERówka
      Zalety
      1.rozkładana na plasko, kilka razy wozilismy w niej synka
      2. pokroweiec przeciwdeszczowy w komplecie
      3. jest lekka i składana
      WADY
      wydaje mi sie, ze jest za wąska
      Kupilismy ten wozek w ciemno, znając go jedynie z internetu, zawsze marzylismy
      o CHIcco, jestem tak sobie z niego zadowolona, ale ponoć IDEAŁ nie istnieje

pozdrawiam i pytajcie, na kazde pytanie odpowiem

Dagmara i Flavio

N

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka