abc26 09.11.04, 10:11 czy ktos ma, jakie sa wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laskosia Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 12:01 ja nie mam- moja córcia już nie potrzebuje, ale słyszałam , że jest rewelacyjny pod każdym względem- wygląda bardzo ładnie- widziałam i ponoć teraz jest promocja ma kosztować nie całe 2000 Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:10 ja narazie widzialam tylko w internecie, i faktycznie jest na nie promocja z 2499 na 1999 ale ja mam mozliwosc kupienia go za granica znacznie taniej. Tyle ze nie wiem czy jest wygodny w uzyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:31 Ja mam i bardzo sobie chwale. Grubcio tez Wygodny, wielofunkcyjny, zwrotny, miesci sie do bagaznika nawet mojej 206ki, uzywalismy nosidelka jako fotelika samochodowego i w podrozy np samolotem, gondolki kiedy Grubcio byl malenki - jako lozeczka podroznego a teraz jestesmy na etapie spacerowki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:41 a jak jest z raczkami, slyszalam ze takie podwojne nie sa najwygodniejsze. Podobno zle sie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 14:47 A ja gdy byłam na etapie kupowania wózka,C1 właśnie wszedł na rynek.Też miałam ochotę go kupić,jednak sprzedawca ze sklepu Chicco zdecydowanie mi go odradził.Za jego namową kupiłam więc 6WD LX i jestem nim zachwycona. Ale,oczywiście-każda z nas ma swoje zdanie i dokonuje sama wyboru) pzdr, penel. Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:11 Jak najbardziej wygodne. W dodatku mozna je sobie przekrecac i ustawiac jak sie chce (np moj maz, nie wiem, czy dlatego, ze wyzszy) ustawia raczki zawsze w dol, a ja zawsze do gory, bo mi tak wygodniej ) My mamy DOKLADNIE ten model i kolor co pozycja druga na niniejszym linku, ktorego nie umiem dobrze wkleic www.manor.ch/fr/enfants/poussette_a.cfm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przybyszadam Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:17 Witam Juz za kilka dni będą u nas w sklepie wózeczki Chicco C1 z pełnym wyposazeniem w super cenie 1999zł zamiast 2499zł jesli sa jakies pytania to prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:42 Latwiej sie prowadzi z pelna raczka ale z dwoma tez nie jest tak zle.A dodatkowo mozesz zawiesic np siatke. Tego wozka nie mam ale bardzo podobny model z Peg Perego.Ja jednak nie zdecydowalabym sie kupic wozka Chicco bez gwarancji.Strasznie ryzykowne, one czesto maja awarie. Odpowiedz Link Zgłoś
abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:54 "Ja jednak nie zdecydowalabym sie kupic wozka Chicco bez gwarancji.Strasznie ryzykowne, one czesto maja awarie." dobrze wiedziec, wezme to pod uwage przy podejmowaniu decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 15:58 Ja w ogole nie wyobrazam sobie kupowania czegokolwiek bez gwarancji. Nie wiedzialam, ze mozna. Aha - nic sie nigdy w tym wozku nam nie zepsulo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abc26 Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 16:00 ja mam mozliwosc kupienia go za granica, tam tez pewnie daja gwarancje ale z jej egzekwowaniem bylby juz klopot. Jednak polska cena wogole dyskfalifikuje ten wozek. Tutaj jest poptostu za drogi dla mnie, nawet w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: wozek Chicco Trio C1 09.11.04, 22:34 chicco C1 jest fajnym wózkiem. I podobno bardzo dobrym, jak twierdzi producent. Miał to być taki rekonesans chicco za poprzednie, nieudane i własnie awaryjne modele. Wygląda ciekawie i solidnie. Ale moim zdaniem, ma stanowczo za krótkie rączki. Przez to prowadzi się średnio, idąc szybszym krokiem wchodzi się na koła. Pewnie mozna to jakoś opanować i użytkowniczki, jak np le_lutki zaprzeczą. Jednak używajac kilku wózków, ta wada jest widoczna. Minusem tych raczek jest jeszcze wywazenie wózka. Ja jestem niska i drobna i wcale nie było mi tak łatwo podbic wózek. Zalet ma duzo, obrotowe raczki sa super. Chociaż, o ile pamietam, mozna je ustawic w 4 pozycjach, ale moze sie myle. Mialam ten wozek dawno. Siedzisko ma szerokie i głebokie. Chociaz mniejsze niz w Atlantico. Fajne amortyzatory, ciekawy wygląd. Skrętnośc super. Kieszonka w budzie z folia. Generalnie wózek zrobił na mnie dobre wrażenie. Ale stanowczo za cięzki. I troche duzy po zlozeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtex1 Re: wozek Chicco Trio C1 10.11.04, 07:58 Ja używam wózka Chicco Trio i jestem zadowolona. Teraz moj maluch jeździ w spacerówce. Wózek jest lekki i wygodny. Znosze go z drugiego pietra razem z dzieckiem. Obrotowe rączki mozna ustawić w pozycji wygodnej dla każdego. Skretne koła tez sie bardzo przydają. Jedynym mankamentem jest to ze w moim modelu nie było oslonki na nózki do spacerówki (nowsze modele juz sa w to wyposażona, ale osłonka jest wg mnie za mała i wystarczy tylko dla maluszka mniej więcej do roku). Ja dokupiłam osłonkę sięgającą do podnózka, ale od wozka innej firmy. Przydałaby sie tez przekładana rączka (przydatna przy wietrze kiedy trzeba oslonic maluszka), ale w wózkach tego typu jeszcze sie z tym nie spotkałam. Zakładamy wiec czasem osłonke od deszczu. wybór wozka jest ważny i nie trzeba kupowac pochopnie, lepiej dobrze obejrzec kilka modeli i porównać. No i wybrac najlepszy dla siebie i dziecka. powodzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia Re: wozek Chicco Trio C1 10.11.04, 08:25 my używaliśmy innego modelu chicco (project) - wózek rewelacja, nie było z nim żadnych problemów z tego co mi wiadomo z C1 też nie powinno być co do ceny - faktycznie produkty tej firmy nie należą do najtańszych, ale są bardzo wytrzymałe- ja mam takie doświadczenia- wózek sprzedaliśmy gdy nie był nam już potrzebny, osoba która kupiła go od nas była z niego bardzo zadowolona- my również więc cena może wydawać się wysoka ale moim zdaniem warto- bo zawsze można potem wózek sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: wozek Chicco Trio C1 10.11.04, 16:31 ja mam ten wozek, juz 4,5 miesciaca go uzywam i musze przyznac, ze średnio jestem z niego zadowolona. Narazie korzystam z gondoli, budka w niej nie jest sztywna, po rozłożeniu jest tak obwisła, nie napięta, pokrowiec na gondolke jest zbyt kr ótki, nie dostatecznie chroni dziecko od wiatru. Poza tym, jak ktos napisał ma za krótkie rączki i czesto nogami zahaczam o kółka, w ogóle przy prowadzeniu go, często sie garbie, moze dlategi, ze jestem wysoka. Gondola ponadto jest za krotka, ma okolo 85 cm, moj synek ledwo sie juz do niej miesci w kmobinezonie. FOTELIK SAMOCHODOWY no to to jest niewyapał!!!!!!!! Mąz kupił wózek w Italii. tam dawali w komplecie, nie tak jak tu w Polsce, fotelik z odpinanym daszkiem i to jest NAJGORSZE co moze byc, kto w ogole to projektował. Daszek przypinany jest tylko na 2 zatrzaski, ktore non stop sie odpinaja i dasze spada, ile potu wylałam non stop go zapinając. Dobrze, ze moj synek juz z niego wyrasata SPACERówka Zalety 1.rozkładana na plasko, kilka razy wozilismy w niej synka 2. pokroweiec przeciwdeszczowy w komplecie 3. jest lekka i składana WADY wydaje mi sie, ze jest za wąska Kupilismy ten wozek w ciemno, znając go jedynie z internetu, zawsze marzylismy o CHIcco, jestem tak sobie z niego zadowolona, ale ponoć IDEAŁ nie istnieje pozdrawiam i pytajcie, na kazde pytanie odpowiem Dagmara i Flavio N Odpowiedz Link Zgłoś