mosek4 26.11.04, 10:45 Ciekawa jestem czy robiłyście zakupy w Sklepie Mini Niebo. Jaka jest jakośc i wykonanie tych ubranek. Bardzo mi się podobają ale są trochę za drogie żeby kupować w ciemno. Macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: mini niebo ? 26.11.04, 11:30 Ja nie kupowalam (ta cena), ale corka brala udzial w pokazie ich kolekcji i dostala spodniczke i bluzeczke gratis. Ubranko jest swietnej jakosci i wykonane tez bardzo porzadnie. Zamierzam pierwszy raz zalozyc malej na swieta) Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: mini niebo ? 26.11.04, 11:33 Hej, Ja kupowałam letni garniturek dla mojego Chłopczyka - na chrzest. Ceny mają zabójcze, ale czasem jest okazja... Jakościowo mogłabym ocenić ich bardzo wysoko. Można się śmiało zdecydować na coś używanego. Jeżeli jesteś z Warszawy, to ubranka z Mininieba możesz zobaczyć na żywo w Blue city w "Dziecku". Czasem warto, bo np. mój garniturek (błękitny), na zdjęciach jest prawie brązowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: mini niebo ? 26.11.04, 11:43 ja kupywałam sukieneczki i posciel. Moge powiedzieć , że jakość i dbałość o szczegóły zbliżone sa do francuskich marek. Ubranka tez są w galeri Mokotów w sklepie Schiessera - bynajmniej jakiś czas temu tam były. Ceny sa faktycznie zabójcze. Szczególnie ta kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: mini niebo ? 26.11.04, 12:43 Kupiłam w mini niebie sukienkę dla córci na wesele i ku mojemu zdziwieniu w rzeczywistości okazała się być jeszcze piękniejsza, świetne materiały, szycie- małe cudeńko a tak prezentowała się moja córa w owej sukience forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11401790&a=15830611 Odpowiedz Link Zgłoś
wmama1 Re: mini niebo ? 27.11.04, 21:57 kupiłam identyczną sukieneczkę na chrzest mojej córeczki do tego kapelusik, bolerko i płaszczyk - wszystko świetne a przy tym wspaniały kontakt ze sklepem i trafne porady na odległość - ćóreczka prezentowała się super i co najważniejsze musiało być jej wygodnie bo zachowywała się jak prawdziwa dama. Uważam że cena za taką jakość nie jest wygórowana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mickie Re: mini niebo ? 26.11.04, 13:13 ja też jestem bardzo zadowolona z tych ciuszków, kupowałam córce ubranka na chrzest, a póżniej jeszcze spodnie z kamizelką - wszystko super i rzeczy nie do zdarcia, wyglądają nadal jak nowe gdybyś nie była zadowolona zamówione rzeczy można zwrócić, ja raz tak zrobiłam (spodnie, które zamówiłam były za szczupłe), nie trzeba pisać powodu, płaci się tylko za przesyłkę i pieniążki bardzo szybko wpłynęły na moje konto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: mini niebo ? 26.11.04, 13:30 Ubranka są swietnej jakosci, drogie ale warte swojej ceny.Kupowałam dla corci sukienki na zimę i lato, oraz kapelusz i jestem bardzo zadowolona.Po sezonie są bardzo fajne obnizki, zdarzaja się równiez okazje( np.sukieneczka z plamka)i wtedy jest dużo taniej.Trzeba czesto odwiedzać ich strone. Polecam . Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mosek4 Re: mini niebo ? 27.11.04, 23:09 dzieki dziewczyny wybiore sie do Blue City i sobie podotykam Odpowiedz Link Zgłoś
hagaaga Re: mini niebo ? 28.11.04, 22:50 Kupilam w tym tygodniu posciel dla synka. Jest cudna, milutka i bardzo starannie wykonana. Zamierzam kupic u nich jeszcze kilka ubranek. Poza tym wysylka towaru odbywa sie natychmiast po zlozeniu zamowienia (platnosc przy odbiorze). Kolderke zamowilam we wtorek po poludniu, a w srode rano juz dotarla. Gdyby tak jeszcze ceny obnizyli... Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: mini niebo ? 28.11.04, 22:47 Miałam już 2 krotny kontakt ze sklepem. Ubranka super najlepiej kupować na wyprzedażach. Kupiłam wczesną wiosną ogrodniczki dla chrześnicy ale takie na przyszłą zimę wziełam 80 ale okazło się,że lepiej 86 i nie było problemu z wymianą. Dodatkowo koleżanka brała kurteczkę i czapkę. Za ogrodniczki zapłaciłam coś koło 60 paru zł za kurteczkę 110 zł a czapka 30 zł. Nie wydaję mi się to zabujczą ceną ale to było po promocji. Wszystko ocieplane specjalnie zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga Re: mini niebo ? 30.11.04, 22:05 Przyłaczam się do opinii na temat mini nieba, ubranka możesz zobaczyć też na Jana Pawła w pawilonach, jadąc od centrum po prawej stronie na dole - jak w sierpniu szukałam sukienki na chrzest córci był spory wybór, pozdr - Aga Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: mini niebo ? 30.11.04, 23:20 Tylko dlaczego nic slicznego nie robia dla chlopcow? Sukienki cudne. Ale raz do roku mozna sobie pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś