edziama 12.12.04, 18:55 Hej! Poradźcie jakiej firmy kojec kupić? Chcę taki wiekszy, kwadratowy. Mieszkam w Szczecinie-może podpowiecie gdzie takie ustrojstwo mozna nabyć w rozsądnej cenie. Chcę kupić nowy. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiczek Re: jaki kojec kupić? 12.12.04, 20:54 polecam ci zglosic sie do firmy markas - dystrybutora Brevi - chyba wlasnie w szczecinie. maja kojec brevi europa (105x105) za 330 zl !!! wszedzie jest o wiele drozej bo szukalam ich prawie przez miesiac !!! poszukaj w necie ich strony Odpowiedz Link Zgłoś
edziama Re: jaki kojec kupić 13.12.04, 20:47 dzięki!Mam jednak problem ze znalezieniem tej firmy. Może pamietasz jej adres internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: jaki kojec kupić 14.12.04, 10:43 www.markas.koszalin.pl prosze bardzo :") Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jaki kojec kupić? 14.12.04, 13:13 Myśmy uzywali pożyczonego kojca Brevi i był ok, ale u znajomych zobaczyłam kojec Arti i gdybym miała kupować nowy kojec, to był na pewno taki kupiła. Każdą ścianę ma w innym kolorze, jest składany, a podłoga dodatkowo szeleści przy chodzeniu. www.arti.pl/re/ko/k1.html Odpowiedz Link Zgłoś