magdek2 29.12.04, 22:31 Dziewczyny wypowiedzcie się na temat tego wózka.... czy funkcjonalny czy nie, czy gondola nie jest zbyt krótka i płytka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdek2 Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 29.12.04, 22:32 spacerówka (litery zjadam) Odpowiedz Link Zgłoś
ingolula Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 30.12.04, 10:17 Posiadam wózek Bebe Confort i jestem z niego bardzo zadowolona. Ingusia jeździła w gondoli do 4 miesiąca a później już tylko w spacerówce. Po prostu samodzielnie siedziała i nie mogłam jej zmusić do leżenia podczas spacerów. Spacerówka opera ma tylko jedną wadę, a mianowicie tragiczną budkę, która się szybko niszczy od środka. Mówię oczywiście o wersji letniej. Stelaż – kapitalny. Szybko się składa i rozkłada Koła - pompowane dla mnie bomba Kosz – odpinany, łatwo się czyści Resory - bezkonkurencyjne Poza tym wózek ma piękną klasyczną stylistykę a sama gondola jest głęboka i bardzo wygodna dla dziecka. Bez problemu sprzedałam ją później na allegro prawie za taką samą cenę. Mamy jeszcze jeden wózek Atlantico Peg Perego, ale służy zastępczo, kiedy nie ma śniegu. Również polecam. Pozdrawiam i życzę przyjemnego użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ingolula Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 30.12.04, 14:12 Oczywiście zapomniałam dopisać Stelaż Trophy Air 6 z systemem Modulo Clip zakupiony w 2003 roku. Teraz widziałam nowe gondolki, ale dużo mniejsze od Prelude. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska bebe confort OK 30.12.04, 12:12 Już pisałam kilka razy o tym wozku , ale sie powtórzę. Mam bebe confort na stelazu trophy avenue (bo nie wiem czy wiesz, ale są różne stelaże) na lanych kołach. Jak dla mnie wózek rewelacyjny, polecam własnie ten stelaz - jest lekki, o kilogram lżejszy od tego na kołach pompowanych (i nie przebiją sie opony). Wózek sprawdza sie i w sklepie na równych powierzchniach i w terenie- ja mieszkam koło lasu i jeziora i na wertepach sprawdził sie bardzo dobrze( ale wtedy przednie koła muszą być zablokowane.) Gondola jest głeboka i szeroka, dzidzi w niej wygodnie, jeśli chodzi o siedzisko opera to rozkłada sie je kubełkowo tzn. oparcie idzie w dół, to siedzisko idzie w gorę. jedyny minus tego wózka to niestety cena. Ale po uzytkowaniu już 8 miesiecy moge go polecić z czystym sumieniem. Aha wygląd tez ma bardzo fajny, nowoczesny aska Odpowiedz Link Zgłoś
lolalilu Re: bebe confort OK 04.01.05, 14:54 ja mam taki sam stelaż i chyba resztę też Bardzo fajny. Używany bardzo dużo od 13 miesięcy. Ciągle się z nim przemieszczam. Stelaż rozkłada się i składa bajkowo. W mieście świetnie się sprawdza fotelik eliot wpinany na stelaż. mam jeden zarzut do spacrówki... ma za krótkie pasy. Po włożeniu śpiworka i 13 misięcznego chłopca - ledwo się dopinają. Będę musiała coś wykombinować. Niestety siedzisko jest płytkie i nie wiem na jak długo nam jeszcze wystarczy, ale póki co rewelacja. Mały w gindoli jeźdźił do 7 miesiąca (a do małych nie należał - waga urodzeniowa 4000g). W Warszawie najlepiej produkty BBC kupować na Jagiellońskiej 2 - maja bardzo niskie marże. Odpowiedz Link Zgłoś
yennaxoxo Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 30.12.04, 22:30 My jezdzimy Everestem trojkolowcem na pompowanych kolach, mielismy gondole Prelud ,bardzo wygodna,bardzo estetycznie wykonana w miare duza (moj synek jezdzil w niej do 8-go miesiaca),wozek sprawdzony w terenie gorskim kilkakrotnie,niesamowicie wytrzymaly i komfortowy ze wzgledu na amortyzację,spacerowka duza wymiarowo ,moj dwu latek jeszcze w niej pojezdzi.Gondola ma mozliwosc mocowania w samochodzie zamiast fotelika,do wozka mozna dokupic folie zabezpieczajaca przed deszczem i wiatrem (jest swietna tylko 50 zł). Minusy: nie moglam dokupic spiworka zimowego ,w ofercie jest ale nie do zdobycia, waga, jest dosyc ciezki. Poza tym jesli miala bym wybierac po raz drugi ,to wybralabym Everesta. Pozdrawiam mama Filipa 08.01.2003. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 30.12.04, 23:30 dzięki wszystkim za podpowiedzi, najlepiej usłyszec opinie uzytkowników a nie pani w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
mima30 Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 04.01.05, 12:50 Chciałabym kupić wózek Bebe Confort,ale jest jeden problem. Importer zbanktutował i nie ma na razie drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: bebe confort - gondola i spacerówa- opinie 04.01.05, 21:26 Witam Jeśli jesteś z Warszawy to w każdym ze sklepów "Świat Dziecka" jest jeszcze duży wybór wszystkich modeli Bebe Confort począwszy od Allegro poprzez Everesta, Karta na wózkach klasycznych kończąc. pozdrawiam Sagitario Odpowiedz Link Zgłoś