konkie76 06.01.05, 15:41 Chcę kupić ten wózek, ale tak naprawdę to nie mam pojęcia czy to jest dobry wybór. Może mi coś poradzicie. Poniżej umieszczam link tego wózka www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=8&prodnazwa=LUCKY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_78 Re: wózek TUTEK 07.01.05, 16:31 Też się zastanawiam na TUTKIEM Super cena i wyposażenie full wypas. Bardziej jestem przekonana do modelu SEBEK LUKAS bo jest na paskach a przez to jest bardziej miękki i lepiej nadaje się do bujania. Wózki nie należą do lekkich, ale mam windę a niegdzie nie będę się z nim tarabanić (w razie czego tylko z mężem Podobno maja wprowadzic nową kolorystykę - mam jeszcze trochę czasu, więc poczekam i zobaczę. Napisz jakie masz spostrzeżenia na temat tego wózka. Pozdrawiam serdecznie, karolina i mała kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
konkie76 Re: wózek TUTEK 07.01.05, 20:15 Rzeczywiście wyposażenie jest super, problem tylko z tymi 16 kg. Ja mieszkam na 2 piętrze bez windy i bardziej by mi odpowiadał np. Graco, ale jeszcze nie spotkałam takiego z przekładaną rączką. Więc pewno pozostanę przy Tutku Odpowiedz Link Zgłoś