mercedes552 10.01.05, 13:24 Wiecie coś na temat nowej kolekcji bebe confort na 2005 rok?Kiedy będzie wreszcie dostępna?Chcę kupić iseosa i nigdzie nie mogę dostać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaska Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 10.01.05, 21:10 Z tego co słyszałam dystrybutor bebe conforta w Polsce zbankrutował i na razie w sklepach pozostały tylko stare kolekcje tzn.2004. Nie mają u kogo zamawiać nowych. aska Odpowiedz Link Zgłoś
sklepbobokonstancin Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 11.01.05, 12:24 Jest już nowy importer firmy bebe Confort od połowy stycznia spdziewamy się nowych dostaw Pozdrawiam Sklep Bobo Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 11.01.05, 15:37 Bardzo dziękuję za informację.Czy ten sklep prowadzi też sprzedaż przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 11.01.05, 16:27 www.maledziecko.pl tutaj sa Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 11.01.05, 16:40 W sklepie maledziecko.pl są ale tylko obrazki. Oni po prostu nie uaktualnili tej strony i nie zamieścili żadnej informacji, że produkty są niedostępne.Chciałam zamówić fotelik i dzwoniłam żeby zapytać o wybrany kolor a tu się okazało,że nie ma iseosów wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 13.01.05, 14:17 Pytanie do osoby ze sklepu BOBO-czy o tych iseosach to pewna informacja?Nie wiem czy czekać na pojawienie się produktów bebe confort czy kupić maxi cosi priori. Odpowiedz Link Zgłoś
sklepbobokonstancin Re: NOWA KOLEKCJA BEBE CONFORT 14.01.05, 10:30 To jest pewna informacja importerem będzie Poltrade ta sama firma, która importuje foteliki maxi cosi, więc jest to firma godna zaufania. W razie konkretnych pytań proszę o maila na sklep@ebobo.com.pl Pozdrawiam Sklep Bobo Odpowiedz Link Zgłoś