Dodaj do ulubionych

wózek Deltim Voyager

11.01.05, 08:57
Jestem zdecydowana na wózek deltim Voyager, zastanawiam sie tylko czy to
nosidło co widzialam kilka razy w sklepie w wozku jest wliczone w jego cene
czy trzeba oddzielnie zamawiac? to nosidlo podobne jest do gondoli.Zastanawia
mnie tez torba, czy warto kupic do tego wozka i czy sa w kazdym kolorze
wozka. Jesli cos wiecie na ten temat to dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • petunia_76 Re: wózek Deltim Voyager 11.01.05, 09:09
      Witaj, mam wózek Deltim Voyager i jestem bardzo z niego zadowolona. Nosidło o
      ktorym piszesz nie jest w cenie wozka (niektore sklepy wliczaja je w cene
      wozka) ale warto je kupić, ma usztywniony dół dzieki czemu dzidzia ma wygodnie.
      Torba jest bardzo przydatnym zakupem i jest zawsze kolorystycznie dopasowana do
      koloru wozka - jesli jestes z Warszawy to moge podac Ci namiary na rewelacyjny,
      mały sklepik w ktorym jesli nie bedzie akurat czegos do kompletu wozka to
      zamowi te rzecz a potem zawiadomi Cie o tym telefonicznie. W razie czego pisz
      na priv gazetowy. Pozdrowienia dla Ciebie i dzidzi. Kaśka.
      • agnesgie Re: wózek Deltim Voyager 11.01.05, 10:29
        Witaj, my też mamy wózek Deltim voyager i jestem z niego bardzo zadowolona.
        Kupiliśmy używany ale w stanie idealnym. Nie mamy do niego nosidła ale córeczka
        jeżdzi w nim dopiero od 3 miesiąca życia (wcześniej mieliśmy inny ale zaczął
        się psuć) więc nie jest nam bardzo potrzebne tym bardziej że dzidzia ubrana w
        kombinezon raczej trudno byłoby do niego włożyć. Ma niezłą amortyzację i jeździ
        się nim super ale musisz się zastanowić czy będziesz musiałą nosić go po
        schodach bo jest dość ciężki. My mamy doczepiany z przodu wózka nieduży
        plecaczek - czasem się przydaje. Pozdrawiam.
    • mama_olusia Re: wózek Deltim Voyager 11.01.05, 15:33
      Witaj, ja również użytkuję Deltima Voyagera - bardzo jestem zadowolona. Mam
      wózek bez nosidła i nie żałuję. Mój Olek urodził się w czerwcu, więc nosidło
      było zbędne, a spód wózka wykładałam mu kocykiem i prześcieradełkiem żeby miał
      wygodnie. Nosidło to dobra rzecz jeśli dziecko urodzi się w zimę. W lato będzie
      mu w nim za gorąco.
      Torby nie mam, ten mały plecaczek za budką + duży kosz na zakupy zdecydowanie
      wystarczają.
      Pozdrawaiam
      Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka