Dodaj do ulubionych

Krzesełko Julia Polaka

13.01.05, 10:23
Witam. Zastanawiam się nad kupnem krzesełka do karmienia Julia firmy Polak.
Jest sporo tańsze niż Peg Perego czy Chicco,a wydaje się równie funkcjonalne.
czy ktoś z Was ma takie krzesełko? jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.
Obserwuj wątek
    • klubiale1 Re: Krzesełko Julia Polaka 13.01.05, 14:05
      Ja mam i bardzo sobie chwalę, ale pisałam już tyle na ten temat,że lepiej wrzuć
      w wyszukiwarkę hasło "Julia Polak" i znajdziesz.
      Pozdr
    • lgosia1 Re: Krzesełko Julia Polaka 13.01.05, 21:03
      w linku poniżej porównuję krzesełko Polaka do Arti - Alice Comfort. Uważam, że
      Arti jest zdecydowanie lepsze, użytkuję już je kilka miesięcy. Arti ma też
      lepszą cenę 345 zł. No i faktycznie funkcjami nie różni się od tych najdroższych
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=16237556&a=16246124
      • aniapz1 Re: Krzesełko Julia Polaka 18.01.05, 19:13
        Dziękuję za pomoc i rady. Kupiłam Julię. Ogólnie jestem zadowolona. Szkoda
        tylko, że nigdzie nie było wybranego przeze mnie koloru. Trudno. Krzesełko
        sprawia wrażenie solidnego i funkcjonalnego. Podoba mi się mały stoliczek i
        pałąk między nogami, tym różni się od krzesełka Alce i to zadecydowało o moim
        wyborze.
        • klubiale1 Re: Krzesełko Julia Polaka 19.01.05, 14:42
          Też bardzo sobie chwalę tę małą tackę. Duża wisi z tyłu krzesełka, a ja mam
          więcej miejsca dookoła krzesełka. Poza tym ta mała tacka z bolcem między nogami
          działa jak pałąk w wózku - można zostawić dziecko nie przypięte i nie wyjedzie
          dołem (oczywiście trzeba mieć dziecko na oku).
          Trochę się obawiałam tego bolca, szczególnie że mam synka, a naczytałam się na
          forum że to może stanowić problem. Ale siedzisko jest tak duże ,że mój 16 msc
          nie sięga pupą do bolca i nic sobie nie odgniata. A poza tym jak się
          przyjrzałam to pupę dziecka zatrzymują pasy i to raczej one mogą gnieść
          maluszka w kroku, do bolca jest naprawdę daaaleko.
          pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka