asiek31 13.01.05, 21:55 mam pytanie czy któraś z Was miała może ten wózek dla swojego dzidziusia??? Bardzo mi się podoba, ciekawi mnie też cena i waga? wklejam link: www.inglesina.pl/katalog.php?rodz=41&kat=1&id=171 Asia i Pływaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlerka Re: Inglesina Liberty???? 17.01.05, 12:29 Dostałam dziś maila ze sklepu internetowego www.calineczka.pl i podobno mają go na stanie, ale niestety nie umieścili go jeszcze w ofercie internetowej. Zawsze można zadzwonić i popytać. Mnie to noi tak nie urządza, ponieważ do W-wy mam za daleko, a nie kupię wózka, którego nie zobaczę wcześniej na "żywca". Jeżeli dowiesz się czegoś ciekawego to proszę o info! Może Tobie uda się go gdzieś zobaczyć... Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Inglesina Liberty???? 17.01.05, 17:35 w Gdańsku jest tylko na specjalne zamówienie - cena około 2100 Asia i Pływaczek Odpowiedz Link Zgłoś
przybyszadam Re: Inglesina Liberty???? 28.01.05, 00:42 W naszym sklepie można ten wózek obejrzeć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Inglesina Liberty???? 28.01.05, 10:50 Dziękuję za odpowiedź, niestety jestem z Trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś