emiczek 16.01.05, 23:35 prosze o porownianie tych spacerowek bo nie moge znalezc w wyszukiwarce zbyt wiele o mc larenach... czy oplaca sie kupowac je w Anglii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annkier Re: Mclaren Techno XT a Peg Perego PP3 17.01.05, 00:43 też bardzo bym chciała wiedzieć cos na temat maclarenów Techno XT i Quest jak je kupić w UK przez internet? czy ktos juz to robił? Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: Mclaren Techno XT a Peg Perego PP3 18.01.05, 14:23 hop hop ? nikt nie ma mclarena? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Mclaren Techno XT a Peg Perego PP3 19.01.05, 17:40 hej, czekam na Maclarena Techno XT, kupiłam używany, jak dojdzie (na początku przyszłego tygodnia) to dam znać i napiszę. Na razie oglądałam w sklepie i oto moje wrażenia: - doskonale wyważony, nie trzeba podbijać nogą jak się wchodzi na krawężnik - wydłużane siedzisko - suuper, bo wygodne dla dziecka - świetna amortyzacja - na razie sprawdziłam tylko w sklepie ale wydawała się ekstra - no i z wyglądu baaardzo mi się podoba jak wypróbuję w terenie i coś napiszę pozdrawiam, gabi Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: Mclaren Techno XT a Peg Perego PP3 20.01.05, 00:34 Gabi a gdzie kupiłas ten używany i za ile jeśli wolno zapytać? Napisz na priv. proszę Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek gabi ! 09.03.05, 16:09 gabi i jak sie uzywa? czy nadaje sie dla roczniaka? Odpowiedz Link Zgłoś