Dodaj do ulubionych

GAP - wyprzedaż - adres www

31.01.05, 09:46
Czy ktoś mógłby podać adres internetowy GAP z wyprzedażą ubranek dla dzieci i
podać jakie są zasady przesyłki itp. Będę b. wdzięczna bo dużo dobrego o tych
pwyprzedażach słyszałam.
Obserwuj wątek
    • beata_78 Re: GAP - wyprzedaż - adres www 31.01.05, 09:51
      Znalazłam tylko taki adres, może Cisię przyda.
      www.gap.com/asp/home_gap.html?wdid=0
      Pozdrawiam,
      Beata
    • ursgmo Re: GAP - wyprzedaż - adres www 31.01.05, 09:58
      Adres gap'a to www.gap.com
      Podstawowe warunki kupna tam to posiadanie karty kredytowej z kodem
      zabezpieczającym z tyłu (16 cyfr + 3 dodatkowe kodu). Mają je visa electron
      Inteligo i visa City Banku ,zapewne też i niektóre inne ,ale ja wiem na pewno o
      tych dwóch.
      Następnie przy zamówieniu musisz podać inny billing adres i inny shipping adres
      ( bezpośrednio do Polski NIE wysyłają) ,musisz skorzystac z pośrednictwa firm
      wysyłkowych np. www.polamerusa.com lub www.shipsmartiusa.com.
      W przypadku kilku sztuk nie będzie Ci się to opłacało ( koszt podstawowy paczki
      ok. 23 $, zresztą rzeczy są juz mocno przebrane ,wyprzedaż trwa od początku
      stycznia ,więc często brak rozmiarów.
      pozdrawiam
      Urszula
      Zuzia i Maciuś
      • mercedes552 Re: GAP - wyprzedaż - adres www 31.01.05, 13:58
        Dzięki za informację!Jeśli będę zamawiać to za max.100 $.A czy możecie polecić
        jakąś firmę wysyłkową tzn nie tylko nazwę ale czy są wiarygodni.Pozdrawiam!
    • mercedes552 Re: GAP - wyprzedaż - adres www 31.01.05, 11:14
      Jeżeli chcesz coś kupić, to od razu przecież dowiesz się czy jest rozmiar
      którego szukasz czy nie ma-po prostu wyświetli się informacja ,że rzecz jest
      niedostępna.Mam straszną ochotę kupić kilka ciuszków i sprowadzić je przez
      którąś agencję ,tylko mam problem co z cłem.Może ktoś mi coś podpowie
      • ursgmo Re: GAP - wyprzedaż - adres www 31.01.05, 13:22
        mercedes552 napisała:

> Jeżeli chcesz coś kupić, to od razu przecież dowiesz się czy jest rozmiar
        > którego szukasz czy nie ma-po prostu wyświetli się informacja ,że rzecz jest
        > niedostępna.Mam straszną ochotę kupić kilka ciuszków i sprowadzić je przez
        > którąś agencję ,tylko mam problem co z cłem.Może ktoś mi coś podpowie

To nie do końca jest tak że zawsze pokazuje czy jest dany rozmiar i masz
        pewność że zamówioną rzecz otrzymasz ,czasami gap pozornie przyjmuje zamówienie
        a potem ( dokładnie tak jak np. w Quelle) okazuje się że zamówionego towaru już
        nie ma. Ale dostaje sie zwrot pieniędzy na konto szybko i bez upominania.
        Co do cła , trzeba poprostu rozsądnie zamawiać ,teoretycznie cło jest bodajże
        od 45 $ , nie pamiętam czy wogóle czy od prezentów . Ja zamawiam mniej więcej
        do góra 150 - 200 $ na paczkę , i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się cła
        zapłacić. Może dlatego że widać że nie są to rzeczy na handel tylko pojedyńcze
        sztuki w danym rozmiarze ,dla jednego dziecka. Paczek do mnie przychodzi
        naprawde dużo ,niektóre były otwierane ( jest kartka z urzędu celnego )i tfu
        tfu jakoś mi się udawało .Ale w razie co zadanie mają ułatwione , bo niestety
        rachunek w środku jest.
        • aneta0075 Re: GAP - wyprzedaż - adres www 31.01.05, 13:45
          na towary sprowadzane z poza UE, których wartośc przekracza 175 EURO jest:
          - cło w wysokości 4,2% oraz
          - 22% VATu.
          • annkier Re: GAP - wyprzedaż - adres www 01.02.05, 01:08
            czy tylko na towry powyzej tej sumy ktorą podałas?
            a jak jest poniżej to juz cło nie obowiązuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka