mercedes552 31.01.05, 15:55 Polecam sklep internetowy Akpol -właśnie zrobiłam u nich zakupy i jestem bardzo zadowolona.Błyskawiczna dostawa, dobry kontakt, po prostu pełny profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaijulia Re: AKPOL-polecam!!!! 31.01.05, 17:16 Hej; A jak tam można założyć konto, bo jakoś nie widzę takiej możliwości przez neta; trzeba osobiście tam jechać?? czy jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: AKPOL-polecam!!!! 01.02.05, 10:03 Ja napisałam do nich maila-dostałam odpowiedź prawie natychmiast (pytalam o nową kolekcję bebe confort).Złożyłam zamówienie też mailem i za dwa dni fotelik miałam już w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: AKPOL-polecam!!!! 31.01.05, 21:07 Ja w 2003 kupowała tam całą wyprawkę, łącznie z wózkiem i łóżeczkiem i innymi pie..cikami jak pieluszki tetrowe i b. zadowolona byłam - dużo taniej niż w Warszawie zapłaciłam. Jeszcze rok później będąc na wakacjach we Władysławowie zachaczyłam o Gdańsk i ich skjlep w realu odbierając zamówione rzeczy. Też byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś