Dodaj do ulubionych

HUŚTAWKA NA BATERIE???

07.02.05, 13:46
zastanawiam sie nad zakupem hustawki. Mam kilka pytan do mam które takowe
posiadają. czy dzieci je lubią? do kieedy - do jakiego okresu? jak duze
dzieci sie mieszczą w nich? jaka marka najlepsza? na ile starczają batrie?
dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • k1w0 Re: HUŚTAWKA NA BATERIE??? 07.02.05, 13:53
      Ja mam huśtawkę Graco na baterie dla dzieci do 12 kg czyli ok. 12 miesięcy ale
      wydaje mi się, że Majka (mimo, że nie należy do olbrzymów) nie zmieści się do
      niej w wieku 1 roku... Maja ma teraz 3,5 mies. i hustawka jest wykorzystywana
      b. mało ok. 15 min i to nie codziennie. Myslę, że dlatego iż Maja jest
      spokojnym dzieckiem, które duzo spi, a gdy nie śpi wolę żeby spędziła czas
      bardziej "aktywnie" smile niż siedząc w huśtawce. Wiem natomiast, że przy
      dzieciach, które dużo płaczą taka hustawka jest świetnym rozwiązaniem.

Pozdrawiam Ania z dziewczynami
      Kasia (09.2000) i Maja (102004)
    • ewitek01 Re: HUŚTAWKA NA BATERIE??? 07.02.05, 13:57
      Młody korzystał z huśtawki od 3 mies.; miesliśmy huśtawkę Arti (polecam !)-
      kilka prędkości bujania, 2 melodyjki, regulowane oparcie, stolik z zabawką, 5
      pkt pasy bezpieczeństwa, specjana wkładka dla mniejszych maleństw; synek w niej
      usypiał... ale także i bawił się w ciągu dnia; złożyliśmy ją ok. 9 mies., bo
      Młody przy niej wstawał- wtedy huśtawka mu uciekała a on przywalał nosem w
      podłogę- była już dla niego zbyt niebezpieczna;
      wg mnie zakup warty tych pieniędzy;
      co do baterii- bardzo długo wytrzymują ! Młody naprawę dużo czasu spędził na
      huśtwace, a ani razu ich nie wymienialiśmy- były to bodajże 4x R20 Duracel;

www.arti.pl/re/hu/hu.html
    • mamamartusi Re: HUŚTAWKA NA BATERIE??? 07.02.05, 22:59
      Ja bardzo polecam hustawke Fisher Price Deluxe Take Along Swing. Mala buja sie w
      niej prawie od urodzenia i bardzo to lubi. Dziecko ma w niej pozycje pollezaca i
      co wazne, nozki nie zwisaja. Przeznaczona do 9 kg, ale moja mala ma juz prawie
      tyle i jest wszystko w porzadku. Predkosc bujania regulowana, swiatelka, kilka
      melodyjek, gryzaczki, zabezpieczenia przed wypadnieciem. Baterie 4 x R16,
      wymieniane raz (mala ma prawie 9 mies.)
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka