Dodaj do ulubionych

Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie?

07.02.05, 14:01
Witajcie,
Na jak długo starczyła Wam spacerówka Opera z ww. wózka? Czy np. 2,5 latek do
tego wózeczka jeszcze wejdzie? Ponieważ jest dość płytka mam też obawy jak
zmieszczę do niej np. rocznego malca w kombinezonie? Miałyście takie problemy?
Jak długo Wasze pociechy korzystały z Opery?
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • edytek1 Re: Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie? 07.02.05, 16:32
      Na forum sporo było o tym wózeczku. Wpisz bebe comfort w wyszukiwarkę. Ja też
      go miałam i z Opery była bardzo niezadownona. Siedzonko, małe płytkie
      nierególowany podnóżek. W moje Operze nie było szelek zabezpieczajacych tylko
      pas biodrowy9 teraz to zmienili), kiepskie rozkładanie do spania, budka od
      gondoli u rocznego malca jest prawie na głowie. Bez żalu rozstałam sie z tym
      wóżkiem jak mała miała 13m
      • ingolula Re: Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie? 07.02.05, 17:05
        Moja córka ma 11 m i jest wyjątkowo duża jak na swój wiek, bo mierzy 80 cm.
        Operą jeździmy wymiennie z PP Atlantico a teraz kupujemy BC Allegro. Opera to
        bardzo wygodne siedzisko i dziwią mnie takie negatywne oceny, o czym zresztą
        już pisałam. Siedzisko rozkłada się kubełkowo, co jest bardzo wygodne dla
        dziecka. ( a niby jak dziecko leży w brzuchu mamy).Mała w nim śpi i chętnie
        jeździ. Wózek jest zgrabny, bardzo łatwo się go składa i oczywiście wygodnie
        prowadzi. Siedzisko ma szelki i super fajny łatwo wyciągany pałąk. W ogóle BC
        składa się jak klocki Lego. Polecam!
    • mammax Re: Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie? 07.02.05, 17:08
      Witam, mój synek ma 19 m-cy i jest raczej duży a teraz w zimie jeździmy w
      Operze dodatkowo w kombinezonie i często jeszcze w śpiworku i jest OK. Znajomi
      mają 2,5 rocznego też dużego synka i on jeszcze też jeździ w Operze.
      Pozdrawiam,
    • olaj Re: Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie? 07.02.05, 17:44
      Mati ma rok i 8 mies i spokojnie jeździ w Operze w grubiutkich spodniach od
      kombinezonu i kurtce. I spory jest, 12 kilo, 86cm z groszem już chyba. Gniotsa
      nie łamiotsa smile
    • lolalilu Re: Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie? 07.02.05, 19:32
      nasz czternastomiesięczniak grubo ubrany i w śpiworku spokojnie się do opery
      mieści. Tylko szelki są już wydłużone na max (przy tylu ubraniach). Ale na
      wiosnę będą OK. W przyszłym roku będę sie martwić szelkami.
      • gaja26 Re: Płytkie siedzisko Opera w Bebe Conforcie? 08.02.05, 17:15
        Dziękuję Wam za odpowiedzi. Muszę szczerze przyznać, że przejrzałam forum
        zakupy do końca i znalazłam jedynie wątek "czy można bez problemu dokupić
        gondolkę do Conforta" i jeszcze jedno, ale nie na temat Opery. Po "wrzuceniu" w
        wyszuk. google akurat też nic na temat siedziska nie ma, jedynie masa opisów
        całego wózka, w wiekszości pozytywne.
        Bardzo się zatem cieszę, że macie o tym wózku pozytywne zdanie. Mnie
        zastanowiła sprzedaż ich np. na allegro już po kilku, kilkunastu m-cach,
        dlatego obawiałam się, że to taki "wózek na początek".
        Zatem jesli są tu jeszcze rodzice co mają ten wózek zapraszam do wypowiedzi!
        Pozdrawiam
        Kasia & Maluszek 14 tc i 5 dni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka