primka 19.02.05, 16:54 Mam dylemat, jaki wózek kupić? Chodzi mi o wielofunkcyjny. Czy to w ogólne jest dobre rozwiązanie? Może lepiej najpierw kupić wózek głęboki, a potem spacerówkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikanm Re: Wózek Peg Perego czy Emmaljunga? 20.02.05, 11:48 nie dawno miałam dokładnie ten sam problem co ty Emmaljunga i PP to dobre firmy. jak szukałam na forum opinii to jednak więcej pozytywnych opinii miała Emmaljunga. byłam nawet zdecydowana kupić uniwersalny wózek emmaljungi. stwierdziłam jednak że lepiej będzie kupić najpierw wózek głęboki (szkoda że emmal. nie występuje w takiej wersji!) i zdecydowałam się własnie na PP, a potem wg uznania jakąś lekką spacerówkę. jeżeli kupisz wózek uniwersalny to potem nie będziesz miała raczej wyboru, a może spodoba ci się coś innego? no chyba że masz nieograniczone środki finansowe i możesz sobie pozwolić na większe zakupy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: Wózek Peg Perego czy Emmaljunga? 20.02.05, 13:51 Dziękuję bardzo za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś