inga_x 23.02.05, 14:05 Który wózek polecacie- prosze o porade, ktory wybrac a zdwóch nastepujących: 1. Peg -Perego(model prammette) czy 2. Graco (model Quatrro Deluxe)? prosze o opinie. Chciaolabym korzystać z wózka od 0 do 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonina_74 Re: pytanie o dobry wózek 23.02.05, 14:33 Nie używam tego konkretnego modelu ale markę Graco mogę z czystym sumieniem polecić - mam model Graco Voyager De Luxe od 2000 roku, służy już drugiemu dziecku i bardzo dobrze się sprawdza, no i w dość trudnych warunkach (wiejskie dróżki, krzywe chodniki) przetrwał 5 lat bez większego uszczerbku. Odpowiedz Link Zgłoś
maczku Re: pytanie o dobry wózek 24.02.05, 09:51 A ja mam Pegperego, z tym że Atlantico i jak dla mnie to wózek rewelacja. Nie zamieniłabym go na żaden inny, choć brakuje mi troszkę przekładanej raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: pytanie o dobry wózek 24.02.05, 13:03 nie wirz w to że wózek posłuży ci od 0 do 3 lat. te trzyfunkcyjne mają zbyt małą spacerówkę, dziecko przestaje się w niej mieścić w kombinezonie zimowym jak ma ok 1,5 roku. ja musiałam kupić drugi wózek, teraz mam Peg Perego atlantico, jest super Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: pytanie o dobry wózek 24.02.05, 15:16 izia30 napisała: nie wirz w to że wózek posłuży ci od 0 do 3 lat. te trzyfunkcyjne mają zbyt małą spacerówkę, dziecko przestaje się w niej mieścić w kombinezonie zimowym jak ma ok 1,5 roku. ja musiałam kupić drugi wózek, teraz mam Peg Perego atlantico, jest super Nieprawda. Natalia jeździła w głębokim wózku tylko 3 miesiące, potem przesiadła się do najzwyklejszej spacerówki (chyba Chicco). To był stary, używany wózek po kuzynce. Jeździła nim do ok. 3 lat. Nawet jak swobodnie spacerowała, to jednak brałam wózek, bo zawsze mogła stwierdzić, że bolą ją nogi. Poza tym woziłam nim tony zakupów, więc i dla mnie było to wygodne. Natalia jest jak na swój wiek bardzo dużą dziewczynką, jeździła również w ciuchach zimowych. A teraz chcemy kupić nowy porządny wózek, bo tamten już by się chyba niedługo rozsypał. Tylko, że jest tak duży wybór, że można dostać oczopląsu... Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: pytanie o dobry wózek 24.02.05, 15:18 A! Pisałaś o wózkach trzyfunkcyjnych! Ale jakby porównać, to ten nasz stary wózek i te trzyfunkcyjne (spacerówka) są podobnej wielkości... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzia10 Re: pytanie o dobry wózek 24.02.05, 17:30 Polecam PegPerego - miałam i był super. Spacerówka póżniej przydaje się mniejsza typu parasolka. Miałam też wózek Graco, z którego nie byłam zadowolona, ale może dlatego, że był już wcześniej używany i trochę zniszczony. Wiem, że ta marka ma wielu zwolenników, bo są to dość tanie wózki. Teraz mam Inglesinę Max i również polecam. PegPerego był najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś