Dodaj do ulubionych

Deltim Voyager

24.02.05, 19:19
Czy któraś z mam, posiada ten model wózka. Proszę o opinię, zastanawiam się
bowiem nad jego ewentualnym zakupem. Pozdrawiam. Kasia
Obserwuj wątek
    • martolinip Re: Deltim Voyager 24.02.05, 19:28
      my posiadamy takiz wozeczek, calutki czerwoniutki i jak dla mnie swietnysmile wada
      jest jego waga (mieszkamy na 2-gim pietrze bez windy a z malym czesto wychodzi
      babcia) za to wielkim plusem przynajmniej dla nas jest wielkość bo wiem maly
      choc ma 6,5 miesiaca to wyglada na roczniakasmile a jak lezy to zajmuje caly wozek
      wiec w gondolach juz by sie nie miescil a tak moze jeszcze spokojnie pospac na
      dworze. poza tym wozek swietnie sie prowadzi, ma bardzo dobre zawieszenie co
      sprawdza sie na naszych fantastycznych chodnikach. jestem z niego bardzo
      zadowolona. swietnym dodatkiem zwlaszcza dla noworodka jest usztywniane
      nosidlo, w ktorym nosilismy kacpra do 4tego miesiaca (pozniej trzeba bylo
      cieplej ubierac i przestal sie miescic). atutem jest takze cenasmile ogolnie
      bardzo polecam!
      pozdrawiam
      marta i kacper
      • marcysia74 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 21:09
        Nasza 2 m-czna córeczka też ma ten wózek i jesteśmy b.zadowolone ze spacerów w
        nim.Wózek jest SUPER!!!-potwierdzam wszystkie zalety opisane wyżej i jeszcze
        dodam parę swoich uwag:
        Rewelacyjnie sprawdza się w terenie,na wyboistych drogach,w lesie(dzięki dużym
        pompowanym kołom)-i nazwa WOYAGER-jest w 100%trafna.Wielką przyjemnością było
        dla nas ostatnio spacerowanie przez leśne zaśnieżone alejki-w bajkowej scenerii
        czułam się z Dzidzią jak Alicja w krainie czarów...WOzek z nosidłem w środku ma
        sporo miejsca na grubo ubraną dzidzię i jeszcze zimowy śpiworek-i jest
        ciepły,nie bałam się wychodzić z Małą nawet przy -8-9st.C.
        Nosidło pzydaje się do transportu dziecka na dół i do góry poschodach-nie muszę
        wnosić całego wózka(który zostawiam w garażu połączonym z piwnicą w moim bloku)-
        SUPER WYGODA!!!
        Zdejmowane koła-łatwiej zapakować do bagażnika,Przekładana rączka-co przyda nam
        się jak już będziemy na wiosnę korzystać z wersji spacerowej-i jeszcze wiele
        innych zalet,z tórych już niedługo bedziemy korzystać robiąc wypady w teren.
        Jesteśmy jako rodzice bardzo zadowoleni z wózka,zwłaszcza teraz w zimowych
        extremalnych warunkach panujących na chodnikach i drogach(i nie zraża nas
        notoryczny brak na naszym osiedlu schodów z torami dla wózka-bo i bez nich
        wiem,że wózek sobie poradzi).Naprawdę polecam.
        Pozdrawiamy -zadowolone użytkowniczki Deltima Voyager"a.
    • kasia9926 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 19:33
      Dziękuję za opinię. K
      • nikita0 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 20:48
        Ja tez polecam, szczególnie na nasze chodnikowe wertepy!
        • agnesgie Re: Deltim Voyager 24.02.05, 21:02
          Ja mam i jestem z niego bardzo zadowolona.Ma znakomitą amortyzację, gdy spadł
          śnieg to sam wjeżdzał na krawężniki.smileJest tylko dość ciężki, ale ja mam to
          szczęście,ze nie muszę go nosić.Poza tym ma same zalety.
          • maya13 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 22:10
            Ja go też polecam!
    • megryan25 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 22:51
      polecam go, bo sama używam od ponad 6 m-cy. Nie wiem czy jest taki ciężki.
      Chicco są cięższe. Nestory porównywalnie. Za to zalet ma więcej oprócz tych
      wymienionych.
      Jest jednym z nielicznym wózków do 1000 zł, który wspaniale osłania malucha
      przed chłodem, wiatrem, deszczem. Ja nawet przy dużych mrozach (ale zawsze
      mniej niż -10 stopni C to nie wychodzimy) wychodzę z Julką na spacery. Do
      nosidła wkładam polarowy śpiworek i nawet jak mała nie ma rękawiczek to panuje
      w budce taka temp., że mała ma ciepłe rączki.
      Polecam ci go serdecznie
      Asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka