kasia9926 24.02.05, 19:19 Czy któraś z mam, posiada ten model wózka. Proszę o opinię, zastanawiam się bowiem nad jego ewentualnym zakupem. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martolinip Re: Deltim Voyager 24.02.05, 19:28 my posiadamy takiz wozeczek, calutki czerwoniutki i jak dla mnie swietny wada jest jego waga (mieszkamy na 2-gim pietrze bez windy a z malym czesto wychodzi babcia) za to wielkim plusem przynajmniej dla nas jest wielkość bo wiem maly choc ma 6,5 miesiaca to wyglada na roczniaka a jak lezy to zajmuje caly wozek wiec w gondolach juz by sie nie miescil a tak moze jeszcze spokojnie pospac na dworze. poza tym wozek swietnie sie prowadzi, ma bardzo dobre zawieszenie co sprawdza sie na naszych fantastycznych chodnikach. jestem z niego bardzo zadowolona. swietnym dodatkiem zwlaszcza dla noworodka jest usztywniane nosidlo, w ktorym nosilismy kacpra do 4tego miesiaca (pozniej trzeba bylo cieplej ubierac i przestal sie miescic). atutem jest takze cena ogolnie bardzo polecam! pozdrawiam marta i kacper Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia74 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 21:09 Nasza 2 m-czna córeczka też ma ten wózek i jesteśmy b.zadowolone ze spacerów w nim.Wózek jest SUPER!!!-potwierdzam wszystkie zalety opisane wyżej i jeszcze dodam parę swoich uwag: Rewelacyjnie sprawdza się w terenie,na wyboistych drogach,w lesie(dzięki dużym pompowanym kołom)-i nazwa WOYAGER-jest w 100%trafna.Wielką przyjemnością było dla nas ostatnio spacerowanie przez leśne zaśnieżone alejki-w bajkowej scenerii czułam się z Dzidzią jak Alicja w krainie czarów...WOzek z nosidłem w środku ma sporo miejsca na grubo ubraną dzidzię i jeszcze zimowy śpiworek-i jest ciepły,nie bałam się wychodzić z Małą nawet przy -8-9st.C. Nosidło pzydaje się do transportu dziecka na dół i do góry poschodach-nie muszę wnosić całego wózka(który zostawiam w garażu połączonym z piwnicą w moim bloku)- SUPER WYGODA!!! Zdejmowane koła-łatwiej zapakować do bagażnika,Przekładana rączka-co przyda nam się jak już będziemy na wiosnę korzystać z wersji spacerowej-i jeszcze wiele innych zalet,z tórych już niedługo bedziemy korzystać robiąc wypady w teren. Jesteśmy jako rodzice bardzo zadowoleni z wózka,zwłaszcza teraz w zimowych extremalnych warunkach panujących na chodnikach i drogach(i nie zraża nas notoryczny brak na naszym osiedlu schodów z torami dla wózka-bo i bez nich wiem,że wózek sobie poradzi).Naprawdę polecam. Pozdrawiamy -zadowolone użytkowniczki Deltima Voyager"a. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 20:48 Ja tez polecam, szczególnie na nasze chodnikowe wertepy! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesgie Re: Deltim Voyager 24.02.05, 21:02 Ja mam i jestem z niego bardzo zadowolona.Ma znakomitą amortyzację, gdy spadł śnieg to sam wjeżdzał na krawężniki.Jest tylko dość ciężki, ale ja mam to szczęście,ze nie muszę go nosić.Poza tym ma same zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
megryan25 Re: Deltim Voyager 24.02.05, 22:51 polecam go, bo sama używam od ponad 6 m-cy. Nie wiem czy jest taki ciężki. Chicco są cięższe. Nestory porównywalnie. Za to zalet ma więcej oprócz tych wymienionych. Jest jednym z nielicznym wózków do 1000 zł, który wspaniale osłania malucha przed chłodem, wiatrem, deszczem. Ja nawet przy dużych mrozach (ale zawsze mniej niż -10 stopni C to nie wychodzimy) wychodzę z Julką na spacery. Do nosidła wkładam polarowy śpiworek i nawet jak mała nie ma rękawiczek to panuje w budce taka temp., że mała ma ciepłe rączki. Polecam ci go serdecznie Asia Odpowiedz Link Zgłoś