ela-c 02.03.05, 23:22 Moja mała ma teraz 1.5 roku i na wiosne chce jej kupic fotelik rowerowy. Myślałam o takim z regulowanym oparciem do spania. Proszę doradźcie jaki, jakiej firmy polecacie i poproszę o przybliżone ceny. Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-ola Re: fotelik rowerowy 03.03.05, 11:28 My kupiliśmy Hammaxa wersja pochylana do tyłu aby dziecku główka nie opadała podczas snu, synek jeździł w nim od 1,5 roku, często zasypiał więc fotelik jak najbardziej się sprawdził. W zeszłym roku miał 2,5 roku i też czasem zasypiał, a na ten sezon przesiądzie się do Kettlera do 22 kg, a Hammaxa podaruje młodszej siostrze . Polecam zakup na Allegro, Ketler kosztuje ok.150 zł w sklepie do 500, Hammax kupiliśmy w Decathlonie,nie pamiętam dokładnie za ile, ok.300. Ja używam fotelików montowanych do ramy roweru-mają lepszą amortyzację. Pozdrawiam, Olga Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: fotelik rowerowy 03.03.05, 11:35 tez polecam Hammaxa sleepy, choc ta opcja rozkładania fotelika do spania jest raczej umowna... pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nikodemz Re: fotelik rowerowy 23.03.05, 20:15 Ja również w najbliższym czasie mam zamiar kupić fotelik HAMAX sleepy. Kosztuje ok. 379zł. Polecam sklepy ACCENT. KAROLINA Odpowiedz Link Zgłoś