Dodaj do ulubionych

Wózki Deltim Fokus - kiedy kolekcja 2005r.?

04.03.05, 16:26
Hej!
Może ktoś wie kiedy te wózeczki z 2005r.pojawią się w sklepach. Widziałam je
tylko na zdjęciu z kalendarza na 2005r. Zostało mi niewiele czasu i nie wiem
czy czekać, zwłaszcza że mogą być przecież droższe. Mają kilka nowych zmian
np. hamulec, kolory też są inne. Jeśli ktoś coś wie na ten temat niech się
odezwie. Dzięki
Iza 35tc
Obserwuj wątek
    • lesia28 Re: Wózki Deltim Fokus - kiedy kolekcja 2005r.? 04.03.05, 17:03
      Jak ostatnio bylam w sklepie to akurat przyszly nowe voiagery i byly... tansze
      niz te stare. Nowe fokusy maja byc w polowie marca.
      • susanka Re: Wózki Deltim Fokus - kiedy kolekcja 2005r.? 04.03.05, 20:52
        dzisiaj dostalam odpowiedz na to pytanie od Deltimu, od kwietnia wchodzi nowa
        kolekcja.
        susanka
        • neron9 Do lesia28 04.03.05, 21:36
          Napisz mi proszę jakie zmiany są w tych nowych Voyagerach? Jakie są kolory?
          Podobno teraz ma być tylko odświeżona wersja a całkiem nowe Voyagery mają być w
          kwietniu. Pozdrawiam
          • lesia28 Re: Do lesia28 05.03.05, 14:20
            Wiesz ja nie jestem zainteresowana voyagerm , wiec sie za bardzo nie
            wypytywalam, co w nim zmieniono. Napewno maja nowe kolory , jakis inny rodzaj
            okienka do zagladania w budce, ale czy cos jeszcze to niestety nie wiem.
        • izabeluna Re: Wózki Deltim Fokus - kiedy kolekcja 2005r.? 04.03.05, 22:19
          Dzięki, choć zmartwił mnie ten kwiecień. Ale jeśli to odpowieź z samej firmy to
          najpewniej tak będzie.A więc w sklepach (tych internetowych też) pojawią się
          jeszcze później.A miałam nadzieję, że jednak w połowie marca (tak mi też mówił
          pewien sprzedawca w sklapie), niewiele mam czasu, początek kwietnia, myślałam
          że wózek zdążę kupić.
          • neron9 Re: Wózki Deltim Fokus - kiedy kolekcja 2005r.? 04.03.05, 23:56
            Ja miałam informację e-mailową z firmy Deltim, najpierw zapewniali że nowości
            będą w połowie lutego, póżniej że w marcu a ostatnio dostałam informację od
            firmy że kwietniu. Tak więc może się okazać, że to niestety będzie trochę
            później a szkoda bo sama jeste zainteresowana nową wersją, tylko nie wiem czy
            dzidziuś poczeka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka