kasik111 09.03.05, 20:57 Dziewczyny gdzie w Warszawie można kupić akcesoria do farmy Fisher Price. Chodzi mi o zwykłe sklepy, ale mogą być też internetowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_mikolaja1 Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 09.03.05, 22:36 zobacz na www.tanimarket.pl tam sa rozne zestawy z LP Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek771 Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 09.03.05, 22:49 www.bobomarket.pl, no i zajrzyj na www.allegro.pl - tam często można znaleźć zestawy Little People ściągane z zagranicy (niedługo sama będę miała kilka na sprzedanie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 10.03.05, 10:51 Smyk, Real, Carrefour, Tesco, Auchan, Makro oraz liczne sklepy zabawkowe i hurtownie dziecięce. Akcesoria są często w promocjach i z dodatkami w postaci kaset Video. Do farmy wszystkie akcesoria są dostępne w Polsce, więc nie trzeba kupować tych sprowadzanych. Na Allegro zwykle panują ceny takie jak w sklepie lub trochę wyższe (dochodzi jeszcze koszt przesyłki), a ceny zestawów z zagranicy są dużo wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakobus Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 10.03.05, 19:02 To fakt, że na allegro ceny zestawów ściąganych z zagranicy są dość wysokie - no ale to zrozumiałe, jak się doliczy do ceny zakupu koszt transportu, no i wiadomo że każdy chce zarobić. Ale właśnie dzięki Allegro moja córeczka ma z Little People nie tylko farmę (jak sporo dzieci w Polsce, szczególnie po ostatniej promocyjnej cenie farmy w Leclercu), ale też niedostępne w Polsce zestawy, takie jak zamek, rózowy domek, zoo, discovery village, wesołe miasteczko i dodatki do tych zabawek. Tak więc ja polecam zaglądanie na aukcje każdej mamie "zakochanej" w Little People :o) Odpowiedz Link Zgłoś
judytal Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 11.03.05, 06:30 Do wymienionych przez Ciebie sklepów mam conajmniej 150 km. Więc jak doliczę dojazd, stracony czas oraz np. brak jakichkolwiek promocji to za daną zabawkę czasami zapłacę o wiele więcej niż na Allegro. Ja osobiście kupuję na Allegro zabawki i jestem z tego rodzaju transakcji (bez wychodzenia z domu)zadowolona. Ciekawa jestem, czy jakbyś mieszkała z dala od większego miasta, też byś była taka (bez obrazy) przemądrzała? Odpowiedz Link Zgłoś