Dodaj do ulubionych

Akcesoria do farmy Fisher Price

09.03.05, 20:57
Dziewczyny gdzie w Warszawie można kupić akcesoria do farmy Fisher Price.
Chodzi mi o zwykłe sklepy, ale mogą być też internetowe
Obserwuj wątek
    • mama_mikolaja1 Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 09.03.05, 22:36
      zobacz na www.tanimarket.pl tam sa rozne zestawy z LP
    • kasiaczek771 Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 09.03.05, 22:49
      www.bobomarket.pl, no i zajrzyj na www.allegro.pl - tam często można znaleźć
      zestawy Little People ściągane z zagranicy (niedługo sama będę miała kilka na
      sprzedanie). Pozdrawiam smile
    • pia_ Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 10.03.05, 10:51
      Smyk, Real, Carrefour, Tesco, Auchan, Makro oraz liczne sklepy zabawkowe i
      hurtownie dziecięce. Akcesoria są często w promocjach i z dodatkami w postaci
      kaset Video. Do farmy wszystkie akcesoria są dostępne w Polsce, więc nie trzeba
      kupować tych sprowadzanych. Na Allegro zwykle panują ceny takie jak w sklepie
      lub trochę wyższe (dochodzi jeszcze koszt przesyłki), a ceny zestawów z
      zagranicy są dużo wyższe.
      • kasiakobus Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 10.03.05, 19:02
        To fakt, że na allegro ceny zestawów ściąganych z zagranicy są dość wysokie -
        no ale to zrozumiałe, jak się doliczy do ceny zakupu koszt transportu, no i
        wiadomo że każdy chce zarobić. Ale właśnie dzięki Allegro moja córeczka ma z
        Little People nie tylko farmę (jak sporo dzieci w Polsce, szczególnie po
        ostatniej promocyjnej cenie farmy w Leclercu), ale też niedostępne w Polsce
        zestawy, takie jak zamek, rózowy domek, zoo, discovery village, wesołe
        miasteczko i dodatki do tych zabawek. Tak więc ja polecam zaglądanie na aukcje
        każdej mamie "zakochanej" w Little People :o)
      • judytal Re: Akcesoria do farmy Fisher Price 11.03.05, 06:30
        Do wymienionych przez Ciebie sklepów mam conajmniej 150 km. Więc jak doliczę
        dojazd, stracony czas oraz np. brak jakichkolwiek promocji to za daną zabawkę
        czasami zapłacę o wiele więcej niż na Allegro. Ja osobiście kupuję na Allegro
        zabawki i jestem z tego rodzaju transakcji (bez wychodzenia z domu)zadowolona.
        Ciekawa jestem, czy jakbyś mieszkała z dala od większego miasta, też byś była
        taka (bez obrazy) przemądrzała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka