papap2 11.03.05, 07:47 Czy orientuje się ktoś gdzie we Wrocławiu można zobaczyć lub kupić ten wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 09:07 Naprawdę nikt mi nie pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.pietrak Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 09:24 we Wrocławiu nie pomogę Ale moja siostra ma taki wózeczek do sprzedania, w bdb stanie, piszę, może bedziesz zainteresowana. Pozdrawiam Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 10:33 We Wrocławiu nigdzie nie sprzedają ABC Tempo Light, sama byłam zainteresowana i obdzwoniłam wszystkie sklepy (w lecie ubiegłego roku widziałam je w Askocie, ale teraz Askot się wycofał ze sprzedaży ABC). Odpowiedz Link Zgłoś
papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 12:15 Też dzwonilem niedawno do Askotu i tam twierdzą,ze wózki te nie cieszyły sie dobra jakością i w związku z tym wycofali się z ich sprzedaży. Z kolei patrząc na forum większość użytkowników jest jednak z tych wózków zadowolona - co więcej - większosc użytkowników je poleca. Chyba pozostanie więc zakup w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 12:36 To co Ci powiedzieli w Askocie to nie jest do końca prawda (za mało zarabiali na tych wózkach), ja zaryzykowałam i kupiłam w necie i jak na razie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 13:38 A jesli mozna wiedziec to w którm sklepie internetowym robilas zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 13:52 W Bobomarkecie, ale dwa tygodnie później w sklepie internetowym dystrybutora ABC zaczęła się wyprzedaż modelu 2004 za 520 zł (ja zapłaciłam 760 z osłonką na nogi). Odpowiedz Link Zgłoś
papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 17:45 Do P.pia_. Jeśli Pani jest z Wrocławia to czy istniała by możliwość ew. spotkania i obejrzenia Pani wózka "na żywo"?(ciężko jest przekonać żone). Jeśli tak proszę o odpowiedź na priva (papap21@wp.pl)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 21:55 a mi w Askocie powiedzieli ze nie mialy te wozki wziecia bo byly drogie i wiekszosc wolala kupic inglesine max tylko ciut tansza. no ale mi sie maksy nie podobaja. rozmawialam z panem Bartkiem jak jeszcze ABC byly w Askocie i mowil ze sie dziwi ze ABC nie maja wziecia bo jego zdaniem to super wozki. no ale faktycznie wtedy ABC kosztowal prawie 800 zl. K Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 15.03.05, 11:31 He, he a mi pan Bartek wmawiał coś innego Ot, co klient, to inna historyjka. Wg. Niego było bardzo duzo reklamacji na ABC i dla "dobra klienta" wycofali się ze sprzedaży tej firmy. Po dłuższym drążeniu tematu przyznali się w Askocie, że reklamacje były na inne modele. Odpowiedz Link Zgłoś