Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light

11.03.05, 07:47
Czy orientuje się ktoś gdzie we Wrocławiu można zobaczyć lub kupić ten wózek?
Obserwuj wątek
    • papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 09:07
      Naprawdę nikt mi nie pomoże?
    • joasia.pietrak Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 09:24
      we Wrocławiu nie pomogę sad Ale moja siostra ma taki wózeczek do sprzedania, w
      bdb stanie, piszę, może bedziesz zainteresowana.

Pozdrawiam
      Joasia
    • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 10:33
      We Wrocławiu nigdzie nie sprzedają ABC Tempo Light, sama byłam zainteresowana i
      obdzwoniłam wszystkie sklepy (w lecie ubiegłego roku widziałam je w Askocie,
      ale teraz Askot się wycofał ze sprzedaży ABC).
      • papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 12:15
        Też dzwonilem niedawno do Askotu i tam twierdzą,ze wózki te nie cieszyły sie
        dobra jakością i w związku z tym wycofali się z ich sprzedaży. Z kolei patrząc
        na forum większość użytkowników jest jednak z tych wózków zadowolona - co
        więcej - większosc użytkowników je poleca. Chyba pozostanie więc zakup w ciemno
        • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 12:36
          To co Ci powiedzieli w Askocie to nie jest do końca prawda (za mało zarabiali
          na tych wózkach), ja zaryzykowałam i kupiłam w necie i jak na razie jest ok.
          • papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 13:38
            A jesli mozna wiedziec to w którm sklepie internetowym robilas zakupy?
            • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 13:52
              W Bobomarkecie, ale dwa tygodnie później w sklepie internetowym dystrybutora
              ABC zaczęła się wyprzedaż modelu 2004 za 520 zł (ja zapłaciłam 760 z osłonką na
              nogi).
              • papap2 Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 17:45
                Do P.pia_. Jeśli Pani jest z Wrocławia to czy istniała by możliwość ew.
                spotkania i obejrzenia Pani wózka "na żywo"?(ciężko jest przekonać żone). Jeśli
                tak proszę o odpowiedź na priva (papap21@wp.pl)Pozdrawiam
                • katse Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 14.03.05, 21:55
                  a mi w Askocie powiedzieli ze nie mialy te wozki wziecia bo byly drogie i
                  wiekszosc wolala kupic inglesine max tylko ciut tansza. no ale mi sie maksy nie
                  podobaja.

rozmawialam z panem Bartkiem jak jeszcze ABC byly w Askocie i mowil ze sie
                  dziwi ze ABC nie maja wziecia bo jego zdaniem to super wozki.

no ale faktycznie wtedy ABC kosztowal prawie 800 zl.

K
                  • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu ABC Tempo Light 15.03.05, 11:31
                    He, he a mi pan Bartek wmawiał coś innego smile Ot, co klient, to inna
                    historyjka. Wg. Niego było bardzo duzo reklamacji na ABC i dla "dobra klienta"
                    wycofali się ze sprzedaży tej firmy. Po dłuższym drążeniu tematu przyznali się
                    w Askocie, że reklamacje były na inne modele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka