kimoss 30.03.05, 22:47 Zamowilam w internecie, pelno usterek, niefunkcjonalny a na dodatek na czarnej ramie a mial byc na srebrnej. Czy wasze wozki tez sa takie wadliwe czy poprostu ja mam pecha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpazuza Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 09:59 Dziwi mnie to co piszesz poniewqaz ja mam juz od ponad roku taki wózek i wlasnie sprzedaje go dalej uwazam ze sa rewelacyjne powinnas swoj reklamowac Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 11:11 a ja jestem z mojego bardzo niezadowolona (( po 1 b.ciezki, malo zwrotny (szczegolnie po przelozeniu raczki), wklad dla noworodka ma taka sama dlugosc jak wozek, co jest absurdem (ach, gdybym wiedziala to wczesniej)), w Deltimie (ten sam typ wozka), wozek jest sporo dluzszy niz wklad; dla wiekszego dzieciaczka (ok.roku) wozek jest malo wygodny, bo dziecko w pozycji siedzacej jakby wisi na szelkach (chyba jest zbyt plytko), poza tym mialam kilka sytuacji, kiedy po przelozeniu raczki i nacisnieciu na nia przy pokonywaniu kraweznika, wozek prawie mi sie zlozyl!! z dzieckiem w srodku !!!!!!!!!!! takze, ja wszystim szczerze odradzam !!! pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 13:05 Piszesz, że ciężki, mało zwrotny ale to wszystko można było zweryfikować przy kupnie wózka- przeciez można go w sklepie dokładnie obejrzeć, pojeździć i widzisz co bierzesz. Może po prostu nie sprawdziłaś w sklepie czy będzie Ci odpowiadał? Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 12:59 Witam! Jestem szczęśliwą posiadaczką wózka Orion firmy Polak i jestem z niego baaaaardzo zadowolona!! Nie mam mu nic do zarzucenia. jest dosyć masywny, owszem ale uważam to raczej za zalete, nie wadę. Jest bardzo stabilny, bezpieczny, wygodny, ma duze pompowane koła i super pokonuje nierówności na drodze, krawężniki itp. Używamy go juz prawie 6 miesięcy i właśnie przechodzimy z gondolki na spacerowy i uważam, że jest to wspaniały wózek. Składa się jedna ręka, mieści sie w bagazniku a przede wszystkim mojej córeczce jest w nim wygodnie i ma w nim duzo miejsca. Jednak nie polecam osobom, które muszą taszczyć wózek na 3-4 piętro bez windy bo faktycznie ciężko. Oprócz tego podobała mi sie kolorystyka tych wózków- ja wybrałam czerwony. Uważam, że powinnas reklamować wózek bo skoro jest nowy to nie powinien miec zadnych wadliwych elementów!! Pozdrawiam Dominika i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
kimoss Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 17:33 Bardzo chcialabym go reklamowac dziewczyny, ale niestety mam jakiegos pecha i z dnia na dzien znajduje nowe usterki. Na przyklad na budzie material jest rozdarty na szwie, przekladnia do skladania wozka przekreca sie czasami dookola, przy slkladaniu wozek sie czesto nie blokuje, plastik ktory jest przy hamulcu jest krzywy co nie daje pewnych hamulcow, podkladka pod nozki sie nie blokuje!!!. Moze poprostu mam pecha i sprzedano mi wozek "wybrakowany", mieszkam za granica i zlozenie go do reklamacji jest dosc klopotliwe. Przykro mi ze to pisze, ale ku przestrodze, moze lepiej kupic w sklepie i samemu dobrze wszystko sprawdzic, niz kupic z internetu i sie szczerze rozczarowac. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
malpazuza Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 17:56 REKLAMUJ NIE DAJ SIE ZŁODZIEJĄ TO NA PRAWDE FAJNY WÓZEK Odpowiedz Link Zgłoś
kasialu Re: Wozki orion Polak 31.03.05, 22:13 Ja też mam oriona i w sumie jestem zadowolona bo Małej w nim wygodnie. mienusem na pewno jest waga i mała zwrotność ;o( ale usterek nie zauważyłam żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasg Re: Wozki orion Polak 02.04.05, 20:41 u nas na pierwszym spacerku poodpadaly dwa kolka tak wiec babcia miala niezly jezz. Jedno co moge powiedziec na korzysc to maja serwis ok. Bez problemu przyslali nam kolko do wymiany. Jednak po kilku dniach kolejne odpadlo. Tak wiec postanowilam go sprzedac i kupilam uzywanego bebecara z ktorego jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Wozki orion Polak 02.04.05, 21:06 My swoim, jęździliśmy 1,5 roku. Bez wad, same zalety (nie licząc wnoszenia na 2 piętro). Reklamuj i żądaj wymiany na nowy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś