Dodaj do ulubionych

Uzywany PegPerego Pliko-trzesie

31.03.05, 09:34
Dziewczyny kupiłam parasolke PP Plico Matic - 4 letnią. Powiedzcie czy jest to normalne ze tak strasznie się trzęsie czy po prostu jest rozklekotana? Poprzedni wozek mialam na duzych pompowanych kołach i to byl luksus, teraz dzidek podskakuje, mi ręce sie trzesą jak przy wiertarce udarowej.
Nie mam zadnego doswiadczenia z parasolkami, moze to normalne dla takich wozkow??!!
Wszyscy tak chwalicie PP dlatego tez postanowilam go kupic, ale moze trafilam na pechowy egzemplarz?!
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Uzywany PegPerego Pliko-trzesie 31.03.05, 10:20
      urok wózków na małych plastikowych kółkach
    • ewitak25 Re: Uzywany PegPerego Pliko-trzesie 31.03.05, 10:21
      Na tym forum dziewczyny chwalą PP Pliko P3 a to chyba inny wózek niż ten, który
      masz.Ogólnie parasolki nie są tak dobrze resorowane bo mają mniejsze kółka więc
      na pewno komfort jazdy jest mniejszy niż w wózku na pompowanych kołach. Ja mam
      PP Venecia (spacerówka) i trochę trzęsie, przymierzam sie do kupna parasolki,
      wlaśnie PP Pliko P3.
      • leli1 Re: Uzywany PegPerego Pliko-trzesie 31.03.05, 10:44
        dzieki za odp.,
        zdaje sobie sprawe ze model P3 jest z pewnoscia duzo lepszy no i nowszy, ale wiadomo...kasa.
        Kupilam dlatego uzywany PP, ale w cenie takiej ze moglabym kupic za ta kasę nowy bezmarkowy.
        Chcialam sie rozeznac czy zrobiłam dobry interes, czy raczej moglam kupic jakis slabszy wozeczek ale nowy.
        Nie wiem czy to trzesienie wynika ze zuzycia wozeczka czy tak ma byc?!!
        Nie wiem jak dlugo nim pojezdzimy bo mały jakos niespecjalnie go polubił.....chyba ze musze troche poczekac az sie do niego przyzwyczai. Wlanie przy okazji-czy wasze dzieciaczki zaraz zaakceptowały nowy pojazd czy musialy sie przekonac do niego?, nie wiem czy mam "na siłe" przywyczajac dzidka do wozka czy odpuścić i dalej wozic w tym ciężkim na pompowanych kółkach.
    • coronella Re: Uzywany PegPerego Pliko-trzesie 31.03.05, 11:06
      Mialam matica i bardzo szybko sie go pozbylam.
      To cos zupelnie innego niz P3. Jest duzo slabszy, delikatniejszy.
      I moim zdaniem, 4 lata to baaardzo dlugo jak dla niego. Szczególnie u nas, w PL.
      Sądzę, że masz po prostu juz troche rozchwiany wózek.
      Ale i przejście z duzych pompowanych kół na taką skrajność, też jest dużym
      szokiem. Musisz sie przyzwyczaić.
    • joven Re: Uzywany PegPerego Pliko-trzesie 31.03.05, 21:33
      Dla mnie szokiem była przesiadka z polskiego wózka o świetnej amortyzacji i
      pompowanych kołach na bardzo rozreklamowane Atlantico. Teraz, po miesiącu już
      się przyzwyczaiłam i wózka bym nie zamieniła na żaden inny...ale nawet w
      Atlantico kółka mi się telepią na kostce czy nierównej nawierzchni.
      Domyślałm się, że w tym starym modelu pliko jest znacznie gorzej.
      Cóż składa sie na to chyba kilka czynników. Wiek wózka, małe kółka, polskie
      drogi...
      Ja bym się nie zdecydowała na tą marke wózka (PP Plico Matic) i to w takim
      wieku.
      • leli1 Re: Uzywany PegPerego Pliko-trzesie 01.04.05, 08:38
        no to zrobiłam niezły interes sad
        Trudno, zobaczymy czy dzidek da sie do niego przekonac, jesli nie to bede musiala szukac innego wozeczka, ale chyba sie juz nie nabiore na uzywane. Kupie tanszy polski ale nowy. Tak naprawde nawet roczny wozek moze juz byc rozklekotany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka