Dodaj do ulubionych

wozek implast driver 4xl

15.04.05, 08:57
czy ktoras z was go ma? co mozecie o nim powiedziec? laze po stronach
internetowych i bardzo mi sie ten spodobal. ma spacerowke, gondole,
przekladana raczke, duze kola i latwoskretny. cena tez jest zaleta ok 1300
zlotych.
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:06
      a to zdjeciesmile
      kolor malinowy bardzo mi sie podoba. moj kajtus/leonek na pewno wygladalby w
      nim supersmile
      • karotka11 Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:14
        I znowu poza USG i synusiem coś nas łączywink Nie dość, że na pierwszym miejscu
        wśród imion dla chłopców jest u mnie Kajetan, to jeszcze ten wózek, hihihi...
        Przyznam się jednak, że zauroczona jestem wózkami MUTSY urbanrider, ale
        driverem 4xl również (gł. ze względu na cenę- połowa wózka MUTSY). Nie
        widziałam go jeszcze na żywo, dlatego również czekam na opinie.
        • luna333 Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:19
          czytałam tysiąc różnych opinii na temat tego wózka -dużo osób twierdziło że ma
          dosyć małą gondolę ale w wersji 2005 ponoć ją powiększyli - szczerze mówiąc ja
          go kupię właśnie model z 2005 roku w kolorze khaki smile
          • pimpek_sadelko Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:22
            luna! dzieki wielkie za informacje o powiekszonej gondoli! sama bym na to nie
            wpadla a przyjaciolka wozek kupila rok temusmile
            • kropka1907 Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:32
              Nowa gondola jest "wydłużona" o 5 centymetrów. Ja po obejrzeniu tego wózka na
              żywo odpuściłam sobie jego zakup. Aha i ten wózek nie ma przekładanej rączki
              (ma regulowaną wysokość rączki i spacerówkę można montować przodem lub tyłem do
              kierunku jazdy)
              pozdrawiam
              • pimpek_sadelko Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:36
                na pewno ma przekladana raczke bo moja przyjaciolka taka ma.ale zeby nie byc
                goloslowna dopytam przy najblizszej okazji. a tak poza tym raczka nie jst moim
                priorytetemwink
                • dazzle Pimpek 15.04.05, 09:42
                  piszę Ci na priva
                  • pimpek_sadelko Re: Pimpek 15.04.05, 13:12
                    odpisanesmile
                  • pimpek_sadelko kropko, milas racje, bez tej opcji z raczka:)/nt 15.04.05, 13:13

• andzia7777 Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 13:43
            ja kupiłam ten wózek w kolorze khaki, narazie stioi i czeka...
            • pimpek_sadelko Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 13:45
              andzia7777 napisała:

> ja kupiłam ten wózek w kolorze khaki, narazie stioi i czeka...
              a jak sie nim jezdzi? chociazby po domu? jakie masz odczucia? a te kola, ktore
              sa skretne? jezdza prosto?
        • pimpek_sadelko Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:21
          dam ci zac, jutro wycgane meza zeby go zobaczycsmile))))))))
          juz mam adres sklepu w moim miescie.
          wozek polecila mi moja przyjaciolka, ktora takim wslasnie wozi swojego synka.
          niestety sprawdzic sama praktycznosci nie moge, bo ona mieszka daleko a ja
          podroze dalekie mam wzbronione, ale ufam jej.
    • kicia031 Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:51
      My kupilismy drivera 3xl, niestety jeszcze nie wyprobowalismy, bo Groszek
      jeszcze w brzuszku, ale wydaje sie nam, ze bedzie bardzo dobry. Nie wiem jak
      jest tam gdzie mieszkasz, my kupowalismy w Warszawie i Gdansku i bardzo dlugo
      czekalismy na wybrany kolor, a na fotelik w kolorze wozka wciaz czekamy... Tak
      wiec zacznij lepiej cala procedure z pewnym wyprzedzeniem.
      Dobrze jest tez zwrocic uwage na ceny, miedzy sklepami moze byc nawet 300pln
      roznicy w cenie wozka, i wbrew pozorom na prowincji (np Slupsk, Malbork) wcale
      nie bylo taniej niz w duzych miastach, wrecz przeciwnie. Dzieki sprawdzeniu
      ofert na wozek i foteli w roznych miejscach zaoszczedzimy ze 350 pln, takze
      warto.
      • kajka76 Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 09:54
        tydzien temu kupilam ten wozek bo bardzo mi sie podobal,ale neistety po
        dwoch dniach oddalam go poniewaz ma za mala i za plytka gondole.dla mnie byl
        to problem poniewaz dzidzia urodzi sie w lipcu i na zime raczej nie zamierzam
        wozic jej jeszcze w spacerowce.z tego co pamietam jak ogladalam te wozki to
        driver 3xl ma troszke wieksza i glebsza gondole,ale jest trzy kolowy.w
        rezulatacie zakupilam emmaljunga i poki co nie zaluje swojej decyzji..a jak
        bedzie ..zobaczymysmile
        pozdrawiamsmile
        kasia
      • pimpek_sadelko Re: wozek implast driver 4xl 15.04.05, 13:15
        wozek bedzie kosztowal ok 1400 z tego co widzialam w sklepie, mam prawo zamowic
        kolor ( chce maline lub taka wesola jasna optymistyczna zielen). bede czekala
        na dostawe ok miesiaca, zatem zamowimy za ok 2,5 miesiaczka.
        minusem jest to, ze spacerowka nie ma takiego spiworka, ale moge dokupic
        oddzielnie za grosze.
    • majugo Re: to jakie wymiary ma gondola ? 15.04.05, 11:25
      Dziewczyny interesuje mnie ile cm ma gondola w wersji 2005. Wózek mi się
      podoba, ale będę go długo używać właśnie w wersji głębokiej (dzidzia się urodzi
      w sierpniu) więc zależy mi na dużej gondoli. Niestety tych wymiarów nigdzie nie
      ma. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdr.
      • kajka76 Re: to jakie wymiary ma gondola ? 15.04.05, 11:42
        tez nie moglam znalesc tych wymiarow,musisz jechac do sklepu i tam zobaczyc.ja
        kupowalam w swiecie dziecka w supersamie. wkazdym razie dla mnie ten wozek
        jest za maly tzn gondola i z pzrerazeniem patrzylam czy dziecko jesienia,zima
        sie tam zmiesci.dobrze obejrzyj zanim sie zdecydujesz
      • pimpek_sadelko Re: to jakie wymiary ma gondola ? 15.04.05, 13:17
        nie mierzylam gondolisad
        ale naprawde nie byla mniejsza niz te w wozkach chicco lub polak czy mutsy.
        mutsy ma super wozek, ale 1800 zotych. nie chce szalec z kasa na sam wozek.
      • pimpek_sadelko jeszcze o gondoli 15.04.05, 13:19
        rozmawialam w sklepie ze sprzedawczynia i powiedziala ze obojetnie kiedy sie
        nie urodzi to i tak dziecko w gondoli dluzej nie pojezdzi jak 5-6 miesiecy, bo
        potem ma straszna ochote na siadanie i jest problem, bo lezec w glebokim nie
        chce.
        mysle, ze do polroku spokojnie bede jezdzic z gondolka.
        • elza78 Re: jeszcze o gondoli 15.04.05, 13:23
          pimpek, ty najpierw potrenuj w sklepie ta skretnosc kolek, ja jestem powiem ci
          testami sklepowymi drivera 4xl mocno zawiedziona... do tego to ze jest ciezki i
          przednia skretna os nie da sie zablokowac... zaleta jest to ze jest duzy
          • pimpek_sadelko Re: jeszcze o gondoli 15.04.05, 13:25
            ciezki moze byc,ten aspekt mi odpada, bo nosic go nie bede. mam duza i wygodna
            winde, nawet jednego schodka pokonac nie musze. po sklepie jezdzilam a niedlugo
            pojezdze wozac przyjaciolki synkasmile
            • elza78 Re: jeszcze o gondoli 15.04.05, 13:48
              no dokladnie najlepiej przetestowac w lewo i w prawo, 1400 to nie jest malo za
              wozek... ja jednak sie decyduje na mikrusa alu sprinta..
              • pimpek_sadelko Re: jeszcze o gondoli 15.04.05, 13:56
                drogi ten mikrus?
        • kicia031 Re: jeszcze o gondoli 15.04.05, 13:42
          Ja bym radzila, zeby sie nie nastawiac na zbyt dlugie uzytkowanie gondoli,
          niezaleznie od modelu wozka. Pamietam ze moj pierwszy synek siedzial sam juz w
          wieku 4 miesiecy, a wtegy gondola nie jest juz dobrym rozwiazaniem - musi byc
          spacerowka, bo dziesko trzeba przypiac. Nawet zakladajac, ze dziecko bedzie
          siedziec pozniej, to i tak najpozniej 6-mmiesieczniak bedzie musial korzystac
          ze spacerowki a nie z gondolki. W zime wkladacie w spacerowke spiworek -
          widzialam fajne i niezbyt drogie z wycieciami na szelki, a do tego jeszcze jest
          pokrowiec, ktory zakladacie na spiworek (specjalnie jest uszyty wiekszy, zeby
          sie spiworek zmiescil) do tego oczywiscie budka i dziecko nie ma prawa
          zmarznac.
    • schaapje czy na pewno przekladana raczka? 15.04.05, 14:03
      mysle o kupnie mikado, ale implast driver tez ogladalam i wydaje mi sie, ze nie
      ma przekladanej, tylko mozliwosc montowania gondoli/spacerowki w dwie strony.
      dla mnie to akurat wazne, wiec jesli jednak ma, to ja poprosze o info...
      • schaapje juz sobie przeczytalam, ze nia ma :) 15.04.05, 14:05
        chwila nieuwagi i czlowiek sie gubi smile)
      • pimpek_sadelko Re: czy na pewno przekladana raczka? 15.04.05, 14:06
        nie ma, pomylilam sie, juz wyzej napisalamwink
    • pimpek_sadelko znalazlam taka opinie w necie 15.04.05, 14:12
      Do pozostałych babeczek: implast driver 4xl: cena: 1240zł Tyle kosztował....
      Dla zainteresowanych: www.implast.com.pl/ Tam wszystko na ten temat
      znajdziecie. My jesteśmy piekielnie zadowoleni: wózeczek taki...inny, bo przede
      wszystkim nowy, wyprodukowany teraz wiosną-kupilismy go 26 kwietnia,a data
      produkcji wybita: 22 kwietnia!!!! Jeszcze "ciepły". Wybrałam czerwony właśnie
      dlatego,że męczą mnie jednakowe klony granatowo-oliwkowych wózków, poza tym
      nikt mnie na pasach nie przejedzie Cóż tu mozna jeszcze dodać??? Przednia oś
      skrętna jest niewątpliwym ułatwieniem przy prowadzeniu-dla mnie to rewelacja.
      Jeszcze bardziej od wersji "głębokiej" podoba mi się spacerówka,ale na nią Maja
      musi poczekać do przyszłej wiosny Do wyposażenia dołożyli folię
      przeciwdeszczową i moskitiere. Fakt jest faktem,że pierdołki typu torba czy
      parasolka należy dokupić osobno, my jednak uznalismy,że nie sa to gadżety
      pierwszej potrzeby. Wózek jest-jak dla nas-oryginalny, sportowy,wielkie
      pompowane koła robią wrażenie!!! Cały wózek kojarzy mi się z wielkim terenowym
      autem dla Maluszków. "Moje pierwsze 4 kółka"-tak napisali w katalogu
      Jesteśmy zadowoleni, pierwszy spacer za sobą,więc nasze zadowolenie to nie
      tylko teoria

zatem ta przednia os skretna moze nie jest wcale wada?
      • lesia28 driver 4xl 15.04.05, 15:32
        Ja tez zastanawiam sie nad tym wozkiem. Podoba mi sie taki kolor bordo ,dla
        chlopca chyba tez pasuje ,prawda . Znalazlam w Kaliszu za 1190zl.
        • pimpek_sadelko Re: driver 4xl 15.04.05, 15:34
          lesia28 napisała:

> Ja tez zastanawiam sie nad tym wozkiem. Podoba mi sie taki kolor bordo ,dla
          > chlopca chyba tez pasuje ,prawda . Znalazlam w Kaliszu za 1190zl.

zobacz czy to jest model z 2005 roku, bo z 2004 maja o 5 cm mniejsza gondolkewink
          super cenawink
          • luna333 Re: driver 4xl 15.04.05, 15:50
            czytałam tysiąc opinii i pozytywnych i negatywnych - przypomniało mi się że w
            wersji z 2004 koła obcierały o kosz ale w 2005 ponoć to poprawili - ja go kupię
            i kropka smile tak samo jak na szpitalach -co jakiśsobie wybiorę to za chwilę
            znajduję tysiąc negatywnych opinii świeżych mamuś... ten problem dalej nie
            rozwiązany - niedawno pytałam męża czy umie odbierać poród bo chyba urodzę w
            domu smile
            • pimpek_sadelko Re: driver 4xl 15.04.05, 16:06
              ja tez mysle, ze to wlasnie ten wozek, lekki, zwrotny, wygodny. kola obejzalam,
              nie obecieraly koszyka.
              • lesia28 Re: driver 4xl 15.04.05, 18:05
                a kupujecie do tego wozeczka fotelik easybob, mnie on sie troche maly wydje ,
                no i sie nastawialam na maxi-cosi cabrio
                • pimpek_sadelko Re: driver 4xl 15.04.05, 19:52
                  na razie fotelik nam nie jest potrzebny.
          • lesia28 Re: driver 4xl 15.04.05, 15:52
            tak,tak to nowy kolor. Wiem,ze poprawili kilka szczegolow wieksza gondolka,
            podnozek ma spacerowce tak podporke,wczesniej nie mial , no i gondolka nie
            odchyla sie juz do tylu. Po tych modyfikacjach wozek wydaje mi sie
            atrakcyjniejszy. Choc rozwazam jeszcze zakup deltima fokusa(tez nowa kolekcja),
            a najbardziej to mi sie podoba tracer z bebecara , ale ta cena.
            • pepsi3 Re: driver 4xl 16.04.05, 18:58
              Dziś ogladałam te wózki i wciąż "męczy" mnie ta mała gondolka. To fakt, że w
              wiekszości wózków są podobnej wielkości. Pokazano mi wózek firmy Emmaljunga ze
              znacznie większą gondolką, ładnie wykończoną, ale one jakieś takie mało
              nowoczesne i ta kolorystyka... Więc chyba jednak driver zwycięży...
              • lesia28 Re: driver 4xl 16.04.05, 21:55
                Ja tez dzis ogladalam te wozki na zywo i materialy z ktorych sa
                uszyte.Czerwony,blekitny i granatowy sa z innego materialu niz reszta. Mnie to
                zawsze cos musi nie pasowac, bo chcialabym bordowy, ale z takiej tkaniny jak
                tamte i znow mam problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka