Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a może ciucholand?

16.03.06, 10:39
    Odradziliście mi już sklep spożywczy, teraz się zastanawiam nad otwarciem
    ciucholandu. Czy jest obecna osoba, która ma jakieś pojęcie o takim biznesiku
    i mogłaby się podzielić wiedzą?
    Obserwuj wątek
      • clk Re: a może ciucholand? 16.03.06, 12:28
        ogladalas program na tvn24 moja firma o ciuchlandzie?
        • kiku.san Re: a może ciucholand? 16.03.06, 13:54
          Nie, nie widziałam:( Ale jeżeli myślę o tym samym programie to czytałam coś na
          forum o ciucholandach. I podobno jakieś bzdury. Ale nie, nie widziałam, więc
          może mówimy o czymś innym...
      • Gość: wrotek Re: a może ciucholand? IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:09
        Ja mam pojęcie. Widziałem, jak robi to mój znajomy.
        Największy interes to miał ZUS. Drugim był ten, co te ciuchy wrzucał mu hurtem,
        kasował szmal i resztę miał w dupie. Trzecim, który cokolwiek z tego miał, to
        był gość, który wynajął mu lokal. Znajomy został z tymi szmatami, tym całym
        harmidrem i liczył grosze. Ludzie powybierali to, co nadawało się do
        czegokolwiek, a reszta tych śmieci zaczęła coraz bardziej zapełniać magazyn. Po
        3 miesiącach dał sobie spokój.

Inna sprawa, że ten interes polega na sprowadzeniu partii, powybieraniu dobrych
        artykułów (najlepsze są te z metkami) i wstawieniu ich do butików na wieszaki,
        stojaki i manekiny, a całą resztę wyrzucić leszczom jak Ty, czy mój znajomy.
        Trzeba tylko uważać, żeby nie zostać leszczem już na poziomie importu i nie
        łyknąć wyrzucanego towaru na poziomie zagranicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka