kitek01 21.04.05, 13:56 dziewczyny jakie polecacie,zależy mi aby było wygodne dla osoby noszącej jak i dla dziecka no i nadawało sie na długie górskie wycieczki,dodam,że córka ma teraz skończone 7 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kafik1 Re: Nosidło turystyczne 21.04.05, 20:31 Dodaje pytanie: czy istotną rolę odgrywają szelki zabezpieczające - tzn. czy muszą być pięciopunktowe czy trzypunktowe sa wystarczające? i jak w praktyce sprawdza się "podnóżek" umożliwiający postawienie nosidła czy jest on niezbędny? dziekuje za odpowiedzi,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mglura Re: Nosidło turystyczne 21.04.05, 20:43 my mamy nosidło turystyczne firmy JPA jest rewelacyjne i kupiliśmy je właśnie przez sieć. sprawdza się rewelacyjnie. mały ma już ponad rok i waży około 11 kg , a nosi się go super zwłaszcza dzięki pasom biodrowym (rozkłada się ciężar) kolejnym plusem jest rozkladana nóżka. świetnie ułatwia wkładanie dziecka i zakładanie nosidła jeżeli trzeba sobie radzić samodzielnie bez niczyjej pomocy!mogę wysłać ci zdjęcia małego w nosidle to zobaczysz jak to wygląda w praktyce. mój mail mglura@tlen.pl, pasy są przydatne ale nie widzę konieczności aż pięcio punktowych. Odpowiedz Link Zgłoś