Dodaj do ulubionych

sklep internetowy boboland.pl

26.04.05, 14:03
witam,wiem,ze o sklepach bylo juz duzo,ale nie znalazlam,mzoe przegapilam
opinie o sklepie boboland.pl.czy moze ktoras z mam juz robila tam
zakupy.prosze o opinie,chetnie bym tam cos kupila,ale nie wiem,czy jest to
dobry pomysl.
pozdrawiam,
kasia
Obserwuj wątek
    • agga72 Re: sklep internetowy boboland.pl 26.04.05, 15:10
      Wydaje mi się ze to dobry pomysł. Nie kupowałam co prawda nic od nich przez
      internet - wszystkie rzeczy sprzedają też na Allegro (same pozytywne opinie i
      tytuł Supersprzedawcy)
      A dlaczego polecam?
      Otóż okazało się że właściciele mieszkają niedaleko mnie więc zdecydowalam się
      pojechać osobiście i dokonać zakupów. Kupiłam trochę rzeczy dla maluszka, ceny
      są niewysokie, a właścicielka to cudowna dziewczyna (sama ma małe dzieci więc
      potrafi doradzić)...
      Jezeli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
      Pozdrawiam
      Aga 38 tc
      • kaska.to Re: sklep internetowy boboland.pl 27.04.05, 07:02
        witam, dzieki za informację.
        wczoraj pierwszy raz zajrzalam na ta strone i powiem szczerze,ze bardzo mi sie
        spodobalo kilka rzeczy. mam jedno pytanie, pod jakim nikiem sprzedaja na
        allegro?
        pozdrawiam,
        Kasia
    • agunia33 Re: sklep internetowy boboland.pl 27.04.05, 08:52
      Witaj jeśli się nie mylę to wystepują pod nickiem galiano.
      Pozdrawiam
      • kaska.to Re: sklep internetowy boboland.pl 27.04.05, 09:12
        witam,
        dziekuje za info, sprawdzilam, zgadza sie.
        pzodrawiam goraco,
        Kasia
    • zoltan1980 Re: sklep internetowy boboland.pl 07.09.15, 16:31
      Dziś do Bobolandu NIE WPUSZCZONO żony z wózkiem - kazali jej przekładać śpiącego, pięciomiesięcznego dzieciaczka do jakiegoś ich śmierdzącego nosidełka. Moje komentarze ze swojego Facebooka natychmiast usunęli - widocznie bardziej się interesują swoim wizerunkiem na zewnątrz, niż komfortem klientów. Nigdy więcej już tam nie wrócimy, Bebe Club jest obok, a czytałem dobre opinie że i obsługa tutaj milsza smile
      • pln10 Re: sklep internetowy boboland.pl 07.09.15, 17:47
        U nich stacjonarnie to normalne - nic nie można obejrzeć, najlepiej kupić i wyjść, broń boże dotykać produktów. Wyłupiasta właścicielka sklepu zbyt szybko się dorobiła żeby dbać dalej o klienta.
        Pozdr.
        • zoltan1980 Re: sklep internetowy boboland.pl 08.09.15, 09:31
          Pragnę wszystkich poinformować, że zgodnie z obowiązującym prawem, jeśli jakikolwiek sklep zabrania wejścia na ich teren matce/ojcu z wózkiem stanowi to naruszenie prawa i można śmiało wzywać policję. Dana informacja została również potwierdzona przez Rzecznika Konsumentów w Szczecinie. Firmie Boboland składam serdecznie gratulacje z powodu naruszania prawa i chamskie traktowanie klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka