Dodaj do ulubionych

RAMATTI VENUS COMFORT 9-18--ktoś ma???????????????

01.05.05, 20:54
Widziałam na allegro i mi się spodobał-tylko czy jest funkcjonalny?
Obserwuj wątek
    • aga_pietrzyk Re: RAMATTI VENUS COMFORT 9-18--ktoś ma?????????? 01.05.05, 22:04
      Mamy taki fotelik od tygodnia. Córeczka polubiła go i wygodnie jej się w nim
      jeździ. Świat z innej perspektywy! Przesiedliśmy się do niego z Peg Perego
      Primo Viaggio, z którego już wyrosła. Myśleliśmy, że po Peg Perego żadna inna
      firma nie będzie w stanie nam dogodzić. Miłe zaskoczenie! Jedyny mankament -
      welurowe boczki, do których wszystko się czepia. Może gdybyśmy wybrali inny
      kolor (cały granatowy), nie byłoby problemu. Dodam jeszcze, że mamy mały
      samochód (Seicento) a fotelik mieści się bez problemu.
      Agnieszka
      • elsdorfka Re: RAMATTI VENUS COMFORT 9-18--ktoś ma?????????? 02.05.05, 09:38

"Może gdybyśmy wybrali inny
        kolor (cały granatowy), nie byłoby problemu"

Byłbywink My mamy granatowy i jest tak samowink

A fotelik... jeden z najbardziej udanych zakupów! Polecam!smile
        • ewa.lisiak Re: RAMATTI VENUS COMFORT 9-18--ktoś ma?????????? 02.05.05, 11:07
          Mamy taki fotelik w kolorze Sport Red i jest super. Wygodny i super wyglądasmile
          • tulcia Re: RAMATTI VENUS COMFORT 9-18--ktoś ma?????????? 02.05.05, 12:06
            My tez mamy ten fotelik jako drugi do auta dziadkow i jest zupelnie wygodny.
            Ale jest troche niestabilny przy rozlozeniu go na plasko i po ponownym
            postawieniu pionowo trzeba naciagnac ponownie pasy (zalecenie producenta). Poza
            tym jest ok, ale jak dla mnie na krotkie trasy. Jesli duzo jezdzicie i na
            dlugie trasy wzielabym cos stabilniejszego - Römer King Plus lub Maxi Cosi
            Priori (innych niestety nie testowalam) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka