maja285 10.05.05, 13:16 mam kilka pytań na temat tego wozeczka:do jakigo wieku dziecko może w min jeździć? jak się sprawuje na naszych chodnikach?czy dziecku nie przeszkadza brak podnóżka? jeśli posiadacie ten typ bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja285 Re: brevi grillo 10.05.05, 22:24 czy naprawdę nikt tą spacerowką nie jexdzi/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: brevi grillo 11.05.05, 21:58 jeździ - sama widziałam jeden na ulicy! ale w sklepie też widziałam ten wózeczek tylko jeden raz, więc pewnie jeszcze nie są popularne - a fajne są Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: brevi grillo 11.05.05, 22:09 no własnie, może ktoś jednak wypróbował na własnej skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: brevi grillo 12.05.05, 09:44 Cześć!!!Kupiłam ten wózek mojemu rocznemu synkowi jakis miesiąc temu no i jestem baaaaardzo zadowolona .Jest leciutki ma bardzo mieciutka tapicerkę z 100 % bawełny przez co dziecku szczególnie latem jest napewno przyjemniej oparcie opuszcza się prawie płasko więc ze spaniem też nie ma problemu .Nie wiem dlaczego piszesz o braku podnóżka gdyż ten wózek go posiada.. Naprawdę go polecam jest to moja druga spacerówka nie licząc wózka głębokiego i uważam że był to mój najlepszy wybór a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=621&w=18743144&v=2&s=0">Francio</a> TAKI JESTEM DUZY Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: brevi grillo 12.05.05, 15:20 Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze kilka pytań: Czy uważasz, że wózek starczy do końca kariery wózkowej czyli dla 2-3 latka? A gdy twój synek się położy to bardzo nozki mu dyndają? Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: brevi grillo 13.05.05, 13:31 Wszystko zależy jakie duże dziecko . Mój Francio jest normalnej budowy i jest mu wygodnie i tak sobie myśle przynajmniej że to juz ostatni wózek w naszej karierze.wyczytałam w instrukcji żę można wozic dzieci do 15 kg. a w trakcie spania nóżki zwisają mu tak delikatnie jak w innych spacerówkach siedzisko w tym wózku jest wyjątkowo długie i pzez to wygodne.pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś