Dodaj do ulubionych

AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :)

23.10.12, 18:00
Otrzymałyśmy informację z firmy 4kids o akcji specjalnie przygotowanej dla uczestników naszego forum "Wózki dziecięce - Wózkomania", która będzie polegała na bezpłatnym testowaniu wybranego wózka z poniższej listy.

Forumki będą mogły skorzystać z tej możliwości po przesłaniu do administratora
forum wypełnionego kwestionariusza, na postawie którego zostaną wytypowane osoby, które otrzymają na okres 14 dni wybrany przez siebie model wózka.

Do testów będzie można wypożyczyć następujące marki i modele wózków oraz leżaczek:
- wózek Bugaboo Donkey – wersja Mono
- wózek Bugaboo Donkey – wersja Duo
- wózek Bugaboo Cameleon3 głęboko-spacerowy
- wózek Bugaboo Bee
- wózek Mamas&Papas Mylo spacerowy lub głęboko-spacerowy
- wózek Mamas&Papas Urbo spacerowy lub głęboko- spacerowy
- wózek Mamas&Papas Sola spacerowy lub głęboko- spacerowy
- wózek Mamas&Papas Luna spacerowy
- wózek Mamas&Papas Tour spacerowy
- wózek Mamas&Papas Cruise spacerowy
- wózek Mamas&Papas Voyage spacerowy
- wózek Brevi Grillo spacerowy
- wózek Nuna Pepp spacerowy
- leżaczek Nuna Leaf

Akcja trwa od 30.10.2012.

Warunki jakie trzeba będzie spełnić by otrzymać wózek do testowania:
1. Zapoznać się z regulaminem akcji REGULAMIN
2. Wypełnić załączony kwestionariusz osobowy i przesłać go na adres wozki.dzieciece.reaktywacja@gazeta.pl
3. Czekać na kontakt od firmy 4kids (z powodu dużego zainteresowania jednym modelem może być opóźniony ze względu na długą kolejkę osób oczekujących na
testy)

Zapraszamy Wózkomaniaczki do wzięcia udziału w akcji testowania wózków firm Bugaboo, Mamas&Papas, Nuna i Brevi.

Postaramy się odpowiedzieć na wszelkie niejasności i wątpliwości - wszystkie za
pytania odnośnie tej akcji prosimy zadawać w tym wątku
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 18:53
      Ja już wysłałam formularz smile Mam nadzieję, że będę mogła przetestować wózeczeksmile
      Fajna akcja!
      • justyna2262 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 19:01
        Czemu u mnie nieda się wypełnić tego formularza? sad
        • agnes_nyc Justyna 23.10.12, 19:06
          a jaka masz informacje badz blad ???
        • aga_1980_31 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 19:06
          Musisz wypełnić formularz za pomocą odpowiedniego programu np Word smile
          • junonna Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 19:12
            aga- kurcze prosze o wskazowki, ja tez nie wiem jak to wypelnic crying
        • sylki Justyna 23.10.12, 19:14
          Da się, musisz najpierw go pobrać na swój komputer, wypełnić i wysłać na maila jako załącznik.

W lewym górnym rogu masz "plik" klikasz i rozwija ci się okno, na dole okna jest pobierz, możesz też użyć skrótu ctrl+s
          Powodzenia smile
    • justyna2262 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 19:13
      Kurcze nigdzie nie pisze, aby wybrać program, a jak klikam aby wypełnić to pojawia się kursor, ale taki przerywany, i nic nieda się napisać. Chyba muszę poczekać na męża bo może nie zainstalował mi czegoś jak zmieniał system.
      • junonna Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 19:20
        juz sobie poradzilam smile
        • jotka_k Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 19:46
          wypełnione i wysłane smile
    • wozkomania Jak pobrać kwestionariusz - instrukcja 23.10.12, 19:17
      W lewym górnym rogu masz "plik" klikasz i rozwija ci się okno, na dole okna jest pobierz, możesz też użyć skrótu ctrl+s
      Po pobraniu, wypełniasz kwestionariusz i odsyłasz jako załącznik na podany adres mailowy
      Powodzenia
      • justyna2262 Re: Jak pobrać kwestionariusz - instrukcja 23.10.12, 19:26
        Dzięki bardzo, udało się smile
    • aga7-77 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 20:11
      Super akcja dziewczyny smile Też już wysłałam kwestionariusz.
      • tereferefretka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 20:22
        ciekawe ile będzie zgloszen wink

4kids to losuje,czy jak? bo nie doczytałam się
    • afroddytta Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 20:47
      Fajna akcja, jednak nigdy w czymś takim nie brałam udziału i mam kilka pytań:
      - czy trzeba jakieś pieniądze na zabezpieczenie, czy jest spore prawdopodobieństwo, że obciążą mnie jakimiś kosztami, bo wózek tam ma ryskę itd. ( w tych najdroższych wózkach to nawet ryska może sporo kosztować i wtedy cała akcja jest dla mnie bez sensu)
      - czy taki wózek trzeba prać po użyciu, czy wystarczy czyszczenie (boję się prać swoje wózki, a co dopiero nowe, poza tym porobią się zacieki i co wtedy)
      - w sumie wszystko mi jedno jaki wózek dostanę, każdy chętnie przetestuje (w tym podwójny Donkey o ile 3 latek może nim jeżdzić i się zmieści), można to jakoś ująć w formularzu czy trzeba konkretny wózek wskazać
      • agnes_nyc Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 21:07
        afroddytta napisała:

> Fajna akcja, jednak nigdy w czymś takim nie brałam udziału i mam kilka pytań:
        > - czy trzeba jakieś pieniądze na zabezpieczenie,

wozek otrzymujesz bez kaucji

czy jest spore prawdopodobieńs
        > two, że obciążą mnie jakimiś kosztami, bo wózek tam ma ryskę itd. ( w tych najd
        > roższych wózkach to nawet ryska może sporo kosztować i wtedy cała akcja jest dl
        > a mnie bez sensu)

jesli bedzie ryska to uwazam ze nie nie unikniesz poporzez uzytkowanie ale jesli porwiesz material budy itd to pewnie konsekwencje beda wyciagane

> - czy taki wózek trzeba prać po użyciu, czy wystarczy czyszczenie (boję się pra
        > ć swoje wózki, a co dopiero nowe, poza tym porobią się zacieki i co wtedy)

wozek ma byc czysty mozesz go szamtka przetrzec aby oddac czysty badz wyprac

> - w sumie wszystko mi jedno jaki wózek dostanę, każdy chętnie przetestuje (w ty
        > m podwójny Donkey o ile 3 latek może nim jeżdzić i się zmieści), można to jakoś
        > ująć w formularzu czy trzeba konkretny wózek wskazać

najlepiej wskazac jeden konkretny ale mysle ze jak wskazesz wiecej to zostanie wybrany losowo
    • magdulina79 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 20:49
      ja też wysłałam smile od dłuższego czasu chodzi mi po głowie jeden z wymienionych wózków suspicious
      a teraz taka akcja smile heh, żeby tylko poszczęściło się w losowaniu suspicious
      • wiorka_mrau Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 21:30
        Ja też wysłałam. W sumie teraz zamiast bee kupiłam już sobie micralite, ale może zobaczę i porównam. oby oby wink
    • pomilak1 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 21:04
      Też wysłałam big_grin
      miałam już od 4 kids donkeya i byłam bardzo zadowolona zarówno z takiej możliwości testowania wózka jak i z kontaktu z firmą smile
    • dorwos Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 21:28
      aaaa super!!!
    • ironia-losu11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 21:46
      He he, no proszę, od razu jak sypnęło nowymi uczestnikami Wózkomanii... Cuda, czy jak? suspicious
      • gorligorligor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 21:55
        pppooooosssslllloooooo!smile
        • marcia19 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 22:04
          Wysłane smile
          • djulliet Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 22:21
            Ja też wysłałam, może się uda smile
    • villemo86 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 22:17
      Wypełnione, wysłane smile
    • wozkomania PROŚBA 23.10.12, 22:57
      Dziewczyny, proszę w tytule maila wpisywać swój nick, ułatwi nam to pracę
      Dziękuję smile
      • magdulina79 Re: PROŚBA 23.10.12, 23:32
        a co z tymi zgłoszeniami co poszły wcześniej i w tytule nie podano nicka? suspicious
        • wozkomania Re: PROŚBA 23.10.12, 23:40
          damy radę wink
    • bluejennie Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 23.10.12, 23:10
      Wysłane, mam nadzieję, że się doczekam smile
      • pstrabiedronka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 00:41
        wyslalam smile
        • kasikbc Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 07:43
          a kiedy mniej wiecej moznaby sie wozka spodziewac? Pytam bo sama sie spodziewamwink i nie wiem czy pisac sie na sam spacerowy czy gleboko-spacerowy
          • lucyna_1980 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 08:46
            myślę, że to będzie kwestia uzgodnienia z 4kids - na pewno będą się kontaktowali przed wysyłką wink
            może lepiej wpisz głęboko-spacerowy - najwyżej gondola poleży
            • emakowka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 09:25
              I ja się zgłosiłam,ciekawe czy mi się udasmile
              • marciula23 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 10:41
                kurczę, a wiadomo do kiedy wózki będą dostępne do testowania? chciałabym mylo przetestować, ale dzieć będzie dopiero w marcu big_grin
                • magda79pn Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 11:32
                  a ja chyba nie chcę smile
    • thea19 hehe 24.10.12, 11:33
      jak sobie poczytaja wpisy na forum, to ciekawe kto dostanie wozek smile
    • petit_tresor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 13:28
      ale fajnie, moje jeszcze niespełnione wózkowe marzenie do testowania smile
      • kedro-dasos Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 14:02
        Ja też mam nadzieje, że się uda a marzenia się spełniają przecież.
    • kasjopeja84 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 14:37
      Wysłane. Mam nadzieję, że uda mi się przetestować smile
      • srebrno-listka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 19:43
        Tez wysłałam smile Ciekawe czy się uda czy nie smile ale pomysł fajnysmile
        • pomilak1 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 20:19
          ja z listy większość miałam, więc jakiegoś mega ciśnienia nie mam, co nie znaczy że nie pojeździłabym czymś innym tongue_out big_grin mój M się śmieje że mi tak własnie co 2-3 tyg powinni dawać wózek bo ja po 2 tygodniach z Mackiem już miałam ( i nadal mam wink )ochotę na coś innego tongue_out
          • afroddytta Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 20:39
            No właśnie ja tak się zastanawiałam czy byłoby lepiej dawać na testy takie wózki, które danej osobie się podobają i ewentualnie myśli o zakupie (wymianie z obecnym), aby się przekonała ostatecznie do zakupu czy raczej dawać taki wózek który nie jest w jej typie i uważa, ze na pewno by takiego nie kupiła, a jednak wózek by ją bardzo pozytywnie zaskoczył. Ja mam nadzieję, ze tylko jakaś nuna mi się nie trafi, albo właśnie dostanę parasolkę, która mnie mega zaskoczy smile Zobaczymy co z tego będzie.
            • gorligorligor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.10.12, 22:13
              Kiedyś już jakaś firma robiła podobną akcję, ale o niej nie wiedziałam niestetysad i tylko obeszłam się smakiem czytając relacje dziewczyn, które testowały wózki. Też uważam, że to GENIALNY pomysł i przyszłościowy smile 3majmy za siebie nawzajem kciuki!!!
              • martuska1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 09:35
                kto by nie dostał,komu by się nie udało i tak liczy się fakt,że nasze forum zostało w ten sposób wyróżnione, takie wrażenie odnoszę,a to już całkiem miło. smile
                Mam nadzieję,że wózki do testowania dostaną stałe forumki,prawdziwe wózkomaniaczki,a nie przypadkowe osoby zalogowane tylko do tej akcji. wink

Zgłosiłam się, choć nie licze na fart,ale chętnie poczytam relacje testujacych. smile
                • didis Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 10:27
                  Też uważam, że to fajne wyróżnienie dla stałych forumowiczek forum i fajna okazja do przetestowania. Ja aż żałuję, że nie mam co potestować. Chodził mi po głowie Nowy Cam, ale jakoś nie wiemsmile A wy co najbardziej chcecie potestować?
                  • martuska1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 10:50
                    mnie jest obojętne,bo żadnego z nich nie miałam,aczkolwiek wolałabym spacerówkę typowo wielofunkcyjną,od wózka 2w1,a nie parasolkę,bo takich małych lekkich wózków,na tych małych kołach,nie lubię za bardzo.
                    • agnes_nyc Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 12:07
                      ja poluje na cameleona 3

chce zobaczyc czy warto wymienic 2 na 3

tylko czekam az maly sie urodzi smile i sory dziewczyny czy wam sie to podoba czy nie wciskam sie w kolejke smile
                      • petit_tresor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 14:36
                        ja też poluję na cama bo nadal chodzi mi po głowie smile
                        • djulliet Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 15:00
                          Ja bym chciała potestować Bee, takie niespełnione marzenie pewnie smile
                          • pomilak1 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 17:58
                            A ja wpisałam m&p lunę smile jakoś design mi się zawsze podobał, więc jestem ciekawa tego wózka smile no i bee+, bo mimo że już go raz miałam ostatnio na niego bardzo "choruję" smile więc chcę się przekonać czy moja mała "dorosła" już do bee+ smile jak się przekonam to sobie kupię all blacka big_grinbig_grin w sumie jest mi obojętne jaki wózek, cam3 też by mi się podobał big_grin
                            • justyna2262 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 20:12
                              A ja bym chciała potestować Mylo, mam nadzieję, że mój synek nie jest do niego za duży - 85cm. Ktoś go kiedyś porównywał ze Stokke więc jestem ciekawa. Może jak mi przypasuje to bym wymieniła Stokke na Mylo, kto wie.
                              • sylki Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 20:27
                                Cytat
                                Może jak mi przypasuje to bym wymieniła Stokke na Mylo, kto wie.

wątpię tongue_out ... ale kto wie wink
                          • petit_tresor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 20:30
                            też bym chciała Bee, ale dzieć jeszcze za malutki smile
                            a oprócz tego Mylo gondolkę i urbo spacerówę.
                  • villemo86 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 20:48
                    Mnie się marzy test donkey'a, bo moja 3 latka ma ostatnio fazę, że ona chce jeździć razem z Zuzią. Nawet przez myśl mi przeszło kupić wózek rok po roku. Donkey to chyba ostatni wózek, który śni mi się po nocach wink
                    • pomilak1 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 21:14
                      hehe dlatego mój starszak uwielbia nippera bo tam może na podnóżku swobodnie siedzieć tongue_out
                      A donkeya testowałam w wersji mono - mi bardzo się spodobałsmile miałam właśnie z 4kids z "wypożyczalni" smile
                    • afroddytta Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.10.12, 22:02
                      Ja też chętnie Donkeya podwójnego, pewnie przesiadka byłaby dla nas sporym szokiem smile
                      Ale również marzy mi sie Mylo.
                      Choć chętnie przetestuje każdy, szczególnie większe wózki z oferowanych i może faktycznie dam się zaskoczyć...
                      • gorligorligor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 26.10.12, 00:23
                        Wózkohobbystki, dajcie proszę znać, jak już któraś z Was otrzyma pozytywna odpowiedź, ok? reszta będzie dzięki temu wiedzieć, czy ma się dalej stresować oczekiwaniem tongue_out
                        • pomilak1 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 26.10.12, 17:23
                          u mnie w mailu cisza wink smile
                          • agnes_nyc Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 26.10.12, 18:50
                            pomilak - spokojnie akcja trwa od 30.10.2012 wiec jeszcze jest czas smile
                            • pomilak1 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 26.10.12, 19:27
                              Agnes wiem, wiem wink odpowiadam tylko koleżance z postu powyżej że mnie na razie nie poinformowali, więc ma szanse tongue_out smile
                              A poza tym w formularzu widzę, że mam błąd w mailu - chochlik się wdarł i poprawiło mi maila z dużej litery - więc nie wiem czy formularz będzie brany pod uwagę wink
                              • martuska1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 27.10.12, 00:48
                                wymagany był tez numer tel.,więc może będą dzwonić. wink
                                • sylki Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 27.10.12, 01:40
                                  big_grin
                                  dziewczyny cierpliwości smile
                                  • olus22 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 27.10.12, 12:53
                                    Ja też wysłałam bo za mną cały czas M&P chodzą nigdy żadnego nie miałam
                                    • pstrabiedronka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 30.10.12, 11:25
                                      kiedy wyniki?
                                      tzn czy osoby wybrane do testowania dostaną inf. mailem czy jak?
                                      • sylki Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 30.10.12, 13:05
                                        mailem bądź telefonicznie
                                        • santa-1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 30.10.12, 17:05
                                          Ma już ktoś jakieś informacje ? Strasznie się stresuje, co chwilę sprawdzam skrzynkę wink
    • wozkomania UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 30.10.12, 19:58
      Tak więc poniżej lista, z tymi dziewczynami w poniedziałek będzie kontaktował się 4Kids.

tygisek - bugaboo bee
      sztucznamrowka - mamas&papas urbo
      pomilak1 - mamas&papas Luna
      olus22 - nuna pepp
      martuska1982 - bugaboo bee
      evitek83 - mamas&papas Mylo
      chubabubba - bugaboo donkey duo
      blondynkapoznan - m&p Mylo
      aga_1980_31 - bugaboo camelon 3
      afroddytta - bugaboo donkey duo

Te dziewczyny, które nie miały szczęścia w pierwszej turze, mają szansę w kolejnych
      Powodzenia
      • magdulina79 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 30.10.12, 20:24
        gratulacje dla szczęśliwców smile teraz nadzieja w kolejnym losowaniu...
      • magdulina79 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 30.10.12, 20:26
        w sumie to nigdy nic nie wygrałam, więc dlaczego tym razem łudziłam się, że będzie inaczej... sad
        • djulliet Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 30.10.12, 20:38
          No to czekamy na kolejne losowanie wink Bugaboo widać cieszy się sporym zainteresowaniem
      • afroddytta Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 30.10.12, 21:06
        Super! Strasznie się cieszę big_grin
        Nie wiem kto to czyta, ale jakby co to w poniedziałek dopiero po 18ej będę w PL (romantyczny weekend z mężem-szansa na kolejnego testera wózków wink).
        • junonna Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 30.10.12, 22:12
          Gratuluje, a osobiście czuje smutek wink.....prawie w każdym poście zastanawiam sie nad kupnem Mylo i naprawde liczylam, ze bede miała mozliwosc poznania przynajmniej tego wózka. Jestem na poczatku wózkowania i pewnie kilka wózeczkow przewinie sie przez moje rece. Póki co nie mam doswiadczenia, a w moim miescie nie moge nic ciekawego nawet obejrzec, bo zwyczajnie nie ma. Wielki Poznan phiii sad...i wózkowa posucha.
          Kiedy nastepna tura?
      • sztucznamrowka Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 07:38
        Hurra!!! Jestem na liście!!! Super - bardzo się ciszę big_grin U mnie w okolicy nikt nie jeżdzi Mamas&Papas więc będę miała okazję "poszpanować". Poza tym wybiorę się na pewno wózeczkiem na nadmorskie deptaki żeby i szersza publika obaczyłasmile
      • chubabubba Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 08:26
        Super!! Wlasnie teraz jest mi potrzebny do wozenia obolalej 4 latki😜mam nadzieje ze wozel stanie na wysokosci zadania😈
      • martuska1982 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 10:28
        o kurcze! to mój trzeci raz w całym życiu gdy coś wygrałam/wylosowałam. Cieszę się ogromnie. Teraz co dalej się będzie działo? Mamy czekać na kontakt?
        • gorligorligor Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 10:42
          GRATULACJE dla wybranych smile i powodzenia w cd. dla nas-niewybranychwink jeszcze nic straconego!
        • martuska1982 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 10:45
          czy od razu na paczkę? ;>
          • aga_1980_31 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 11:08
            Martuska w linku z listą jest napisane, że w poniedziałek ma być kontakt ze strony 4kids także pewnie najpierw telefoniczny/mailowy
            • martuska1982 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 11:26
              aha,ja zdanego linka nie zauważyłam,ale ok. smile

to ide naładowac tel.przestaje wyciszac i sprawdzam meile. big_grin
              • sylki Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 12:15
                Martuśka, skup się dziewczyno big_grin tongue_out i przeczytaj jeszcze raz tongue_out

wozkomania napisała:

> Tak więc poniżej lista, z tymi dziewczynami w poniedziałek będzie kontaktował s
                > ię 4Kids.

> tygisek - bugaboo bee
                > sztucznamrowka - mamas&papas urbo
                > pomilak1 - mamas&papas Luna
                > olus22 - nuna pepp
                > martuska1982 - bugaboo bee
                > evitek83 - mamas&papas Mylo
                > chubabubba - bugaboo donkey duo
                > blondynkapoznan - m&p Mylo
                > aga_1980_31 - bugaboo camelon 3
                > afroddytta - bugaboo donkey duo
                >
                > Te dziewczyny, które nie miały szczęścia w pierwszej turze, mają szansę w kolej
                > nych
                > Powodzenia
                • martuska1982 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 13:13
                  hahaha,no fakt. big_grin

Wychodzi spanie od trzech dni po 3godziny w nocy plus dziś kiepskie ciśnienie i migrena. wink
      • aga_1980_31 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 10:45
        Bardzo się cieszę smile To będą bardzo ciekawe 2 tygodnie big_grin
        • pstrabiedronka Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 10:52
          a gdzie MP Sola ?
          nikt jej nie dostał a ja chciałam....
        • afroddytta Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 11:25
          Ja też sie nie mogę doczekać, aby tylko pogoda była jakaś sensowna. Już zaczynam planować spacery, oczywiście też galeria będzie grana, bo przecież na śliskiej podłodze też trzeba testy zrobić, a przy okazji ile szpanu wink Zaczynam ładować baterie w aparacie.
          A jak jeszcze dojedzie do mnie podwójny Easywalker to już będę bardzo kompetentną testowaczką smile
          • gorligorligor Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 12:25
            No ja też zgłosiłam się do M&P Solasmile fajnie by było przestować na swojej dwójce maluchów. Sprawdziłabym, czy się nadaje np. dla 2,5 latka i 10 miesięcznego krasnala smile
      • petit_tresor Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 15:49
        oj nie ma mnie, szkoda sad
        aga sprzątnęłaś mi cama sprzed nosa tongue_out
        • aga_1980_31 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 01.11.12, 10:23
          petit...pewnie trafi do Ciebie w następnej turze smile
      • pomilak1 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 31.10.12, 17:26
        ooooo suuuuper! jestem i to z luną! smile Bardzo się cieszę smilesmilesmile
        pozdrawiam administratorki i firmę 4 kids smilesmilesmile
        • magdal-enas Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 01.11.12, 00:21
          Szkoda, bo byłam zdecydowana zakupić nunę, test by mi pomógł uzasadnić zakup przed rodziną wink a tak to co ja im powiem???? a czekać na kolejne losowania to trochę za długo, potrzebuję przewozówki teraz...
          • jotka_k Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 02.11.12, 20:01
            szkoda sad
            • ani_aania Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 03.11.12, 22:37
              czy można jeszcze wysłać zgłoszenie do testów?
              • villemo86 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 04.11.12, 11:53
                Zgłoszenia przyjmowali tylko do 30 października.
                • agnes_nyc Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 04.11.12, 12:19
                  villemo86 napisała:

> Zgłoszenia przyjmowali tylko do 30 października.

nieprawda akcja zaczela sie 30.10 i trwa nadal do odwolania

mozna nadal wysylac zgloszenia
                  • villemo86 To przepraszam 04.11.12, 12:29
                    Byłam pewna, że zgłoszenia są do 30, a później rozpoczyna się akcja. Doczytała w regulaminie, że zgłoszenia przyjmowane są do końca trwania akcji. Przepraszam, że wprowadziłam w błąd
                    • martuska1982 Re: To przepraszam 04.11.12, 17:55
                      w pierwszym poście stoi "akcja trwa do 30.10" - cokolwiek oznacza słowo "akcja"
                      • kedro-dasos Re: To przepraszam 04.11.12, 18:37
                        Akcja trwa od 30.10.2012. - w pierwszym poście u mnie jest od, nie do
                        • martuska1982 Re: To przepraszam 04.11.12, 19:55
                          kuźwa,faktycznie.Powinnam chyba martini odstawić. wink
                          • kedro-dasos Re: To przepraszam 04.11.12, 20:00
                            mi bez martini zajęło czytanie trochę czasu- ciągle widziałam do, a nie od.Współczuć dzieciom piszącym testy na czytanie ze zrozumieniem !!!
                            • villemo86 Re: To przepraszam 04.11.12, 20:15
                              A może modka się przyzna, że zmieniła bo było "do". Kurde, dala bym sobie rękę uciąć, że tak było
                              • pstrabiedronka Re: To przepraszam 04.11.12, 20:40
                                na 100% było DO smile
                                ja nawet się przyglądałam i zastanawiałam czy ma to jakiś sens czy jest błąd - i stwierdziłam ze pewnie czeski błąd, że na pewno powinno być OD
                                teraz jest dobrze ale było źle - dam się pokroić smile
                                • sylki Ja proponuję jednak okulary 04.11.12, 20:49
                                  Od początku było OD
                                  Nie ma technicznej możliwości by zmieniać treść postów.

Tak więc jak widać okulary drogie panie, albo mniej martini big_grin
                                  • gorligorligor Re: Ja proponuję jednak okulary 04.11.12, 20:56
                                    ahhahah, potwierdzam. Ja widziałam, że było ODsmile
                                    a można NIEŚMIAŁO zapytać kiedyż to druga lista szczęśliwców może się pojawić?wink
                                  • agnes_nyc Re: Ja proponuję jednak okulary 04.11.12, 20:56
                                    ja rowniez proponuje okulary z grubym denkiem hehehehehe
                                    • blondynkapoznan Re: Ja proponuję jednak okulary 04.11.12, 22:20
                                      jestem w szoku że się załapałam tongue_out
                                  • linkap_wawa Re: Ja proponuję jednak okulary 05.11.12, 09:32
                                    dobra dziewczyny - niewazne jak byc moze bylo - wazne jak jestsmile to ja mam pytanie skoro akcja zaczela sie od 30.10 a ja przeslalam zgloszenie przed ta data, to znaczy ze moje zgloszenie nie bedzie brane pod uwage? bo sie juz zaplatalam...(a martini nie pije, choc mam ogromna ochotesmile)
                                    • gorligorligor Re: Ja proponuję jednak okulary 05.11.12, 09:41
                                      chodzi o to, że decyzja jaki wózek do kogo trafi i kiedy trafi zostanie podana nie przed 30.10. br
                                      • linkap_wawa Re: Ja proponuję jednak okulary 05.11.12, 10:08
                                        O! dziekuje dobra kobietosmile
                                        • gorligorligor Re: Ja proponuję jednak okulary 05.11.12, 13:27
                                          No problem tongue_out /na marginesie linkap-Twoja Weronka urodziła się dokładnie tego samego dnia i miesiąca, co mój synuś nr 1, tylko mój jest z 2010r. smile a moje drugie dziecię jest z grudnia, jak Twoje pierwszetongue_out ihihi/
                                          • blondynkapoznan dostal ktos telefon_ 05.11.12, 16:44
                                            ja czekam ale telefon nie dzwoni.
                                            • olus22 Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 18:18
                                              U mnie też cisza
                                              • martuska1982 Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 18:40
                                                ja dzis nawet za przeproszeniem srałam z telefonem na podorędziu,zeby móc odebrać,kto dzwoni dziwi się,że tak szybko odbieram,meile tez sprawdzam,ale narazie cisza. Jednak musimy być cieprliwe. Czy warto? Ja myślę,ze tak. smile
                                                • aga_1980_31 Sprawdźcie maile :) 05.11.12, 19:29
                                                  smile
                                            • sztucznamrowka Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 19:30
                                              Czekam dziś cały dzień na telefon lub maila....
                                              Ale u mnie też cisza.
                                              • olus22 Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 19:39
                                                Meila też nie dostałam
                                                • chubabubba Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 19:42
                                                  Ja dostalam mailasmile do konca tygodnia powinnam miec osiolka😜
                                                  • martuska1982 Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 19:50
                                                    dostaniesz olusia,dostaniesz. Każda dzis dostanie.
                                                  • sztucznamrowka Re: dostal ktos telefon_ 05.11.12, 20:06
                                                    Dostałam właśnie maila smile Widać akcja nabiera rumieńców smile
                                                  • afroddytta Re: dostal ktos telefon_ 06.11.12, 13:54
                                                    Ja wczoraj wieczorem dostałam maila, odpisałam i Pani mnie zapewniła, ze mój osiołek dotrze 8 lub 9 smile
                                                    Dziś dograłam też mojego zakupionego podwójnego Easywalkera (bałam się, ze to za piękne aby było prawdziwe i doszukiwałam się jakiegoś oszustwa smile).
                                                    Jak tylko dotrą będą fotki, testy porównawcze itd. nie wiem jak Wam, ale to mi na pewno ułatwi przetrwanie jesiennej depresji big_grin big_grin big_grin
                                                  • martuska1982 Re: dostal ktos telefon_ 06.11.12, 15:07
                                                    o,to napewno. smile
                                                    Ja się tak podjarałam,że o niczym innym nie myślę,no prawie. wink

Testowaniem cieszyć się będziemy do 23go listopada,a wtedy to już wszędzie w koło - w sklepach,na ulicach,w tv - zacznie się robić świątecznie i to też jakoś humor poprawi. Nie wiem jak wam, ale mnie te światełka kolędy i choinki poprawiają nastrój. Czyli jesienną depresję mamy odfajkowaną.

A potem pewnie przyjdzie druga tura losowania i druga fala radości na forum i ta druga tura szczęśliwych pewnie prawie do swiąt będzie się wózkami cieszyć. smile
                                                  • aga_1980_31 Ktoś coś wie na temat dostawy? 08.11.12, 21:47
                                                    Dostałą któraś info czy jutro będą dostarczane wózki? Nie wiem czy mam w domu cały dzień siedzieć uncertain
                                                  • afroddytta Re: Ktoś coś wie na temat dostawy? 08.11.12, 22:31
                                                    Ja też miałam dostać info od kuriera i na razie nic, a jutro powinni przywieźć. Nie będzie mnie trochę w domu, ale mam nadzieję, ze kurier zadzwoni a nie od razu odwiezie mi paczkę na bazę oddaloną o 25 km uncertain bo na pewno nie dam rady tam po to jechać...
                                                  • chubabubba Kurier dzwonil:) 09.11.12, 08:42
                                                    Osiolek dojedzie okolo poludniasmile
                                                  • afroddytta Re: Kurier dzwonil:) 09.11.12, 10:48
                                                    Idę po telefon i czekam...
                                                  • srebrno-listka Affrodytta 06.11.12, 16:24
                                                    Jestem strasznie ciekawa Twoich wrażeń z testowania osiołka (mam nadzieję, że i mi się dostanie taka szansasuspicious) i tego easywalkerasmile podziel się wrażeniami smile
                                                  • afroddytta Re: Affrodytta 06.11.12, 19:18
                                                    Mówiąc szczerze miałam nadzieję, że wreszcie się spotkamy i zrobimy jakieś wspólne testy smile
                                                    Ty też masz jakiś podwójny?
                                                    Wrażenia na pewno opiszę i fotki na forum wrzucę szybciutko, chętnie też coś do Twojego bloga opiszę.
                                                    A poza tym nie mogę się zebrać aby te zakupy zrobić, muszę jeszcze się do Ciebie odezwać, bo albo jestem ślepa albo źle szukam, ale w tych sklepach chyba nie ma tych drobnych koralików? No jakoś na razie to dla mnie czarna magia uncertain
                                                  • srebrno-listka Re: Affrodytta 07.11.12, 09:49
                                                    Teraz mam selecta smile i emmaljungę (stara, ale jarasuspicious)
                                                    Tez mam nadzieje na spotkanie. smile Tylko ostatnio pogoda mało spacerowa.
                                                    Koralikami w razie czego się nie przejmuj, mam tego mnóstwo, a nie schodzi ich jakoś bardzo dużo, to wezmę. Po co miałyście kupować np. 2000 sztuk (bo tak są pakowane najczęściej), aby zużyć np 20-30?
      • srebrno-listka Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 05.11.12, 23:06
        Gratulacje smile
        • sztucznamrowka Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 09.11.12, 07:36
          Hej, Dziewczyny z pierwszej listy!
          Czy otrzymałyście jakieś wieści od firmy kurierskiej, że wózek wysłany?
          Ja miałam dostać w dniach 8/9-11-2012 i nie mam żadnego info sad
          A wszystko przygotowane na przyjazd wózeczka wink
          Piszcie jak dostaniecie wózio!
          A gdzie będziecie opiniować wózek - w tym wątku czy osobnym?
          Jeszcze jakby mi ktoś podpowiedział jak się wkleja zdjęcia to byłoby super big_grin
          • aga_1980_31 Re: UWAGA - pierwsza lista uczestniczek 09.11.12, 08:13
            U mnie bedzie dzis na 100% dzwonil wlasnie kurier smile
    • rebelka1986 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.11.12, 16:33
      Czy można się jeszcze zgłaszać? Tak się teraz obudzilam, że może podwójnego Donkeya udało by się przetestować... wink
      • agnes_nyc Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.11.12, 16:43
        rebelka1986 napisała:

> Czy można się jeszcze zgłaszać? Tak się teraz obudzilam, że może podwójnego Don
        > keya udało by się przetestować... wink

pewnie ze mozna

jesli nieodwolamy - akcja trwa
        • martuska1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.11.12, 17:00
          dziewczyny, a powiedzcie tak szczerze, jakie są szanse na testy dla użytkowniczki, która teraz by się zgłosiła i byłaby na forum nowa? Mam kumpelę wózkomaniaczkę,ale nie jest na forum zarejestrowana,jedynie czasem luka i sobie czyta.
          • gorligorligor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.11.12, 18:16
            nie wiadomo, czym się kierują wybierający smile trzeba się zgłaszać i liczyć na szczęście smile
            Chyba forumowy staż nie ma znaczenia.
            Najlepiej, jakby wszystkie zgłoszone osoby mogły przetestować wózek, toż to dopiero REKLAMA dla firm, a dla nas zwariowanych wózkomaniaczek OGROMNA przyjemność!
            PS. jak dla mnie, to można by było stworzyć taki zawód- "freelancer wózków wszelakich, obowiązki-testowanie, użytkowanie oraz wystawianie rzetelnych opinii" tylko, czy to by była praca, czy czysta przyjemność? hmmm.....tongue_out
            • martuska1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.11.12, 18:27
              jedno nie wyklucza drugiego. wink
              tylko nie byłaby to praca przyszłościowa,w senie taka do emerytury,bo w końcu trzeba zakończyć produkcję potomstwa. wink

ale np.taki tester czekolady to coś dla mnie. ;P
              • blondynkapoznan Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.11.12, 19:25
                praca fajna smile
                ale trzeba by było co jakiś czas pasażera machnąć aby miec na kim testować wozy tongue_out
              • lukkoye Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 07.11.12, 12:34
                martuśka jak już nie będzie można "produkować" małych testerów to trzeba wtedy zostać nianią i dalej można testować wózkibig_grin

testerem czekolady to ja też bardzo chętnie bym została big_grin oj to byłby piękne zajęciewink
                • martuska1982 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 08.11.12, 11:17
                  lukkoye napisała:

> martuśka jak już nie będzie można "produkować" małych testerów to trzeba wtedy
                  > zostać nianią i dalej można testować wózkibig_grin
                  >
                  > testerem czekolady to ja też bardzo chętnie bym została big_grin oj to byłby piękne z
                  > ajęciewink

eee,nie.Cudzego bachorka bymc hyba nie ogarnęła,bo własny do szału mnie doprowadza czasem.Dla samego wózka to wolę nie ryzykowac. wink

No ale już sobie zaklepuję ze 2-3 wózki posiadać będąc babcią.Co jak co,ale wózków u babci będzie pod dostatkiem. ;P
    • wozki.dzieciece.reaktywacja UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 06.11.12, 20:36
      KOLEJNA INFORMACJA OD 4 KIDS
      Poniżej lista kolejna lista osób wraz z planowanymi datami dostawy produktów do testów ew. +/- 2 dni / wszystkie wózki
      Zaplanowane na dostawę przed świętami 20.12 - postaramy się dostarczyć w tym
      terminie - w przypadku gdyby któryś z terminów nie odpowiadał konkretnej
      osobie prosimy o kontakt pod adresem e-mail: biuro@4kids.com.pl

petit_tresor - Bugaboo Cameleon3 - 12.11.2012
      djuliette - Bugaboo Bee - 12.11.2012
      aga7-77 - Bugaboo Bee - 3.12.2012
      emakowka - Bugaboo Bee - 3.12.2012
      gorligorligor - Mamas&Papas Sola - 12.11.2012
      jotka_k - Mamas&Papas Urbo - 12.11.2012
      junonna - Mamas&Papas Mylo - 12.11.2012
      justka_live - Bugaboo Bee - 3.12.2012
      linkap_wawa - Mamas&Papas Sola - 3.12.2012
      magdulina79 - Mamas&Papas Mylo - 3.12.2012
      Maria.szymanowska - Bugaboo Donkey Duo - 3.12.2012
      pstrabiedronka - Bugaboo Bee - 20.12.2012
      Santa-1982 - Bugaboo Bee - 20.12.2012
      srebrno-listka - Bugaboo Donkey Duo - 3.12.2012
      villemo86 - Bugaboo Donkey Duo - 20.12.2012
      wiorka_mrau - Bugaboo Bee 20.12.2012
      • djulliet Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 06.11.12, 20:45
        Ale super, dostanę Bee big_grin Dziękuję smile Aż mąż mi pogratulował hihi
      • junonna Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 06.11.12, 20:48
        huraaaa...już sie nie moge doczekać. nareszcie potestuje wozek, ktory mi chodzi po glowie od czasów ciazy smile, jeszcze marzył mi sie cameleon 3, ale nie mozna miec wszystkiego smile
      • santa-1982 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 06.11.12, 21:41
        Dziękuję, dziękuję - prawie jak prezent pod choinkę ! Chyba najlepszy w tym roku smile !
      • maria.szymanowska Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 06.11.12, 21:45
        Az trudno mi uwierzyćsmile ale sie cieszęsmile tak mi chodzi po głowie ten Donkey i w końcu bede mogła go wypróbować big_grin
        • gorligorligor Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 07:03
          superaśko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • emakowka Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 07:56
            Ale się cieszę!!!Dziękuję!!!
            • blondynkapoznan Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 08:45
              Gratulacje dziewczyny big_grin
              • gorligorligor Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 08:54
                dziękujemy smile
                • kedro-dasos Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 09:06
                  Gratuluję dziewczyny, choć mi troszkę smutno.
                  • aga7-77 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 09:33
                    Dzięki za gratulacje i nie martw się - akcja się nie kończy, jeszcze są duże szanse, że i Twoje marzenie się spełni. Trzymam kciuki smile
      • aga7-77 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 09:30
        Będę miała bee, będę miała bee ... big_grin Ale się cieszę! Najwspanialszy prezent urodzinowy, bo urodziny mam 2 grudnia smile Mam tylko nadzieję, że za dużo śniegu nie napada, bo nie wiem jak ta pszczółka po śniegu da radę. Najwyżej będę się lansować w galeriach big_grin Już nie mogę się doczekać.
        • justka_live Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 09:51
          Huuuraaa!!!!! Suuuuper bardzo dziękuję smile już się nie mogę doczekać....jeszcze nie wierzę big_grin
        • linkap_wawa Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 10:51
          O! wlasnie przed swietami, na lans w galeriach handlowych - jak znalazlsmile ja bede z solą pomykactongue_out juuuupii!
        • magdulina79 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 22:44
          w moim przypadku to prezent dla mojej Małej - 6 grudnia kończy roczek smile ależ się cieszę smile smile smile życzę powodzenia kolejnym oczekującym mamom smile
      • srebrno-listka Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 09:52
        YA-BA-DA-BA-DOOO! (okrzyk radości)
        • lukkoye Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 12:32
          gratulacje dla kolejnej grupy szczęśliwych testereksmile
      • petit_tresor Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 13:45
        Jupi smile dziękuję bardzo!
      • gosia_mrufka Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 13:58
        Gratulacje dziewczyny! Macie super prezenty świąteczne smile
        • malenstwo2010 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 14:27
          koniecznie muszę się wybrać do okulisty, bo kurczę nie zauważyłam na czas przyszpilowanego wątku o akcji testowania. sad Gdzie ja wtedy miałam oczy? Bo chyba nie tam gdzie powinnam...buu
          • aga7-77 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 15:25
            Ale jeszcze nic straconego - akcja ciągle trwa - zgłaszaj się szybciutko smile
            • flower_v Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 16:41
              gratulacje dziewczyny! ale prezent Wam się trafił przed świętami smile a my czekamy nadal...
              • lukkoye Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 17:24
                oby tylko kolejne tury testowania nie przypadły na duży śnieg,bo płozy będzie trzeba montować big_grin
            • malenstwo2010 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 08.11.12, 13:53
              no wysłałam już, wysłałam smile Gratulacje dla wylosowanych smile
            • wanielka Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 08.11.12, 22:39
              ja wysłalam wczoraj, mam nadzieję, że uda nam się testować wózek smile
      • villemo86 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 07.11.12, 23:43
        Ale super, że do mnie przyjdzie na święta. Na pewno się sprawdzi w tym okresie, do ujarzmienia moich dwóch słodkich małych kobietsmile
        • martuska1982 Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 08.11.12, 11:18
          gratulacje dziewczyny. ale super na swieta prezenty. smile
          • wiorka_mrau Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 09.11.12, 09:13
            O super! Upolowałam pszczółkę! Dziękuję bardzo!
      • pstrabiedronka Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 12.11.12, 01:17
        wozki.dzieciece.reaktywacja napisała:

> pstrabiedronka - Bugaboo Bee - 20.12.2012

big_grin big_grin big_grin

ogromnie się cieszę i dziękuję - już szykuję aparat do zdjęć i czyszczę klawiaturę do obszernych relacji wink
        • jotka_k Re: UWAGA! KOLEJNE DOBRE INFORMACJE :) 13.11.12, 19:54
          raaaany, zapomniałam napisać DZIĘKUJĘ big_grin big_grin
          szczerzę się jak głupi do sera i doczekać się nie mogę !!!
    • afroddytta MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 13:05
      Właśnie w ciągu kilku minut dotarł do mnie Donkey i zakupiony Easywalker smile Jeszcze w katonach, ale napis na donkeyu sand, więc fajnie.
      Biorę się za sprzątanie, aby potem cieszyć się miłym widokiem. W weekend mam gości, więc nie wiem czy coś dam radę napisać, ale będą pewnie dodatkowe spacery, więc fotki porobię.
      Jak się szybko ogarnę, to może jeszcze dziś pierwsze fotki wrzucę big_grin
      • chubabubba Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 14:35
        Tez mam ale moj wredny maz nie chce mi powiedziec jaki kolor wrrrrr. Wroce do domu to napiszesmile
        • afroddytta Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 14:54
          Na razie rozpakowałam EW i jestem pod wrażeniem, jest w świetnym stanie i na prawdę wąski, choć i tak mam wrażenie że pcham łóżko smile Daszki tylko dziwne, ogromna ilość suwaków, ale dostałam wszystkie instrukcje i 2x adaptery pod fotelik, więc może i gondolkę w przyszłości wink uda mi się zamontować.
          Donkey chyba zostawię na wieczór jak dzieciaków nie będzie (bo średniak już kima w EW), poza tym trochę przerażają mnie te dwa ogromne kartony (EW był zapakowany w jeden i to mniejszy).
          Chyba kawy dziś nie będzie, bo ciśnienie mi podskoczyło big_grin
          • pomilak1 Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 14:58
            Do mnie już też Luna dotarłabig_grin ale Liwka jest chora więc na razie ze spaceru nici sad
            wieczorkiem skrobnę o wrażeniach ogólnych big_grinbig_grin
            • aga_1980_31 Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 15:34
              I do mnie dotarł Cameleon 3 big_grin Nówka sztuka nie śmigana big_grin
              http://iv.pl/images/21382509230672228284.jpg
              • afroddytta Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 16:30
                O rety na prawdę aż czuję zapach nowości big_grin
              • petit_tresor Re: MAM MAM MAM !!! 10.11.12, 21:23
                aga a ja będę go miała po Tobie big_grinbig_grin
              • petit_tresor Re: MAM MAM MAM !!! 10.11.12, 21:25
                a wysłali Ci z gondolą???
          • sztucznamrowka Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 17:11
            Hej Dziewczyny! I do mnie też dotarł wózio smile M&P Urbo.
            Pierwsze wrażenie - kolor tapicerki średnio mi się podoba sad
            Jest to kolor grey - szary a budka wewnątrz taka ceglasto czerwona.
            Instrukcja obsługi jak dla mnie średnio czytelna, musiałam włączyć you tube żeby zobaczyć jak rozłożyć wózek tongue_out
            Najbardziej jednak wkurzyły mnie pasy bezpieczeństwa - zawsze mam z nimi problem w wózkach ale tym razem doprowadziły mnie do szału. Zmieniałam poziom na oparciu na wyższy i żeby to zrobić musiałam się nieżle namęczyć. O zakładaniu wkładki lub materacyka nie ma mowy.
            Ja w swoim Jane Unlimit zmieniałam pasy na spacerze z dzieckiem w środku a tutaj musiałam przeprosić się z szydełkiem :0
            Porobiłam też wszelkie pomiary techniczne wózka. Jak ktoś będzie zainteresowany to chętnie podam.
            Poradżcie proszę jak wkleja się tutaj zdjęcia????
            • chubabubba Re: MAM MAM MAM !!! 09.11.12, 17:20
              U mnie klasyka osiołka czyli czarno-czerwonysmile i jak pachnie .............
    • afroddytta Pierwsze fotki :) 09.11.12, 18:41
      Wreszcie porozpakowywałam wszystko.
      Pierwsze wrażenia Donkeya to słabe siedziska- oparcie wysokie, ale reszta średnio mi odpowiada tzn. podnóżek nieregulowany, płytkie siedzisko i wąsko, ciężko się rozkłada siedziska, bo zaczepiają o siebie i o ramę. Fajne budy, i obszerne, ale fajny ten system rozkładania, takie elastyczne. Pochylone na maxa siedzonko wygląda bardzo dziwnie.
      Ja mam kolor sand, ale budy inne tzn. jedna buda jaśniejsza niż cała reszta, dziwne. Mój jest chyba już testowany, bo kółka brudnawe i widać, ze ktoś majstrował przy pasach itd.

A najbardziej mnie zaskoczył fakt, że Donkey okazał się kilka cm szerszy niż EW, patrząc na tylne koła, ciekawe jak będzie mi się nimi po mieście jeżdzić.

Pierwsze fotki -wklejam porównawcze z EW, bo w sumie donkeya znacie, a tak zawsze cś nowego smile
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/b1VockcQlJnTfTqR8B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/YtAN5HSCUGKapsyz5B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/NaP8hjdKQ4RcAiA1QB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/FH9AwD4asAwbzYaDlB.jpg
      • agnes_nyc afrodyta 09.11.12, 18:44
        przenies swoj watek tutaj

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,140336711,140336711,Wrazenia_z_testowania_wozkow_4kids.html
    • zona.102 Czy mozna sie jeszcze zglaszac? 11.11.12, 15:28
      Czy do testów jest bee czy moze jednak bee plus?
      • martuska1982 Re: Czy mozna sie jeszcze zglaszac? 11.11.12, 15:31
        ja dostałam bee plus
        • jotka_k Re: Zadzwonili dziś !!! 13.11.12, 10:56
          w czwartek dostanę wózek !!!!
          aaaaaaa
          ale się cieszę !!!!!!!
          • gorligorligor Re: Zadzwonili dziś !!! 13.11.12, 14:58
            hihih, ja też!!!! Znaczy, też się cieszę i też w czwartek przyjedzie wózeczek smile
      • agnes_nyc Re: Czy mozna sie jeszcze zglaszac? 13.11.12, 17:01
        zona.102 napisała:

> Czy do testów jest bee czy moze jednak bee plus?

mozna sie zglaszac jeszcze jest bee plus
    • sztucznamrowka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 13.11.12, 12:15
      Czy testowany wózek będzie można zakupić i z jakim rabatem?
      • agnes_nyc Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 13.11.12, 17:02
        sztucznamrowka napisał(a):

> Czy testowany wózek będzie można zakupić i z jakim rabatem?

Takie pytanie to do 4kids smile
        • jotka_k Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.11.12, 08:20
          agnes_nyc napisała:

> sztucznamrowka napisał(a):
          >
          > > Czy testowany wózek będzie można zakupić i z jakim rabatem?
          >
          > Takie pytanie to do 4kids smile

a nie wiecie jak było poprzednio ?
          >
          >
          • afroddytta Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.11.12, 13:02
            Chyba żadnego poprzednio to jeszcze nie było smile
            • jotka_k Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.11.12, 13:22
              ops wink
        • sztucznamrowka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 15.11.12, 07:56
          Pytałam w 4Kids. Odpowiedzieli, że wózki można kupić w sklepach partnerskich a oni jedynie wypożyczają wózki do testów. Trochę to dziwne. Co zrobią z tymi testowanymi wózkami?
          Przecież będą miały wyrażne ślady użytkowania to jako nowe nie pójdą ani powystawowe, nie rozumiem?
          Szkoda....sad Podoba mi się ten URBO...
          • jotka_k Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 15.11.12, 11:57
            szkoda sad bo też liczyłam na to, że może uda się odkupić....
    • wanielka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.11.12, 14:24
      czy wiadomo kiedy będzie druga akcja testowania? i czy w ogóle będzie?
      • malenstwo2010 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.11.12, 15:20
        ja wpisałam w formularzu, że chciałabym przetestować Donkeya, ale nie pogardziłabym też bee plusem smile Można jakoś zamienić tego Donkeya na Bee Plus? smile
        • malenstwo2010 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.11.12, 15:24
          Cofam poprzednie pytanie bo źle zrozumiałam co przeczytałam we wpisie Agnes smile Sorki
          • junonna kurier 15.11.12, 19:10
            Dzis mialam otrzymac wózek , jest 19 i kuriera braksad
            Czy któras dostala wózek wieczorem?
            • gorligorligor Re: kurier 15.11.12, 21:22
              junona ja czekałam cały dzień i dopiero tuż po 18-ej zawitał kurier. Do godz. 20-ej powinien być. Jeśli nie, to napisz do 4kids koniecznie!
              • junonna Re: kurier 15.11.12, 22:02
                niestety nie dotarl. Podejrzewam,ze panu sie nie chcialo i sobie zatrzymal przesylke na jutro. rano zadzwonie do pani, ktora mnie informowala o wysylce. ! dzien testow mam w plecy sad
                • gorligorligor Re: kurier 16.11.12, 00:48
                  w SUMIE to nie wiem dokładnie kiedy wózki będą wracały do 4kids tak dokładnie. Możemy je mieć 2 tyg., ale jak będą liczyć, to nie wiadomo. Myślę, że się będą wcześniej kontaktować i wszystko się wtedy wyjaśni. Pan kurier wink ma elektroniczny sprzęt na którym złożysz swój podpis i dopiero wtedy paczka jest dostarczona, więc myślę, że się liczy od tej chwili. Trzymam kciuki za twoje jutro-niech dojdzie!!!!
                  • martuska1982 Re: kurier 16.11.12, 00:59
                    Mi pani która kontaktowała się w sprawie potwierdzenia danych napisała, że w ostatnim dniu testów,czyli u mnie 23.listopada będą się kontaktowac meilowo w sprawie dogodnego terminu zwrotu wózka.
                    • afroddytta Re: kurier 16.11.12, 10:20
                      Ja dostałam info, że wózek zostanie zabrany przez kuriera 23. Zobaczymy.
                      • blondynkapoznan zwrot 20.11.12, 14:05
                        moze 22 napisza do Nas kiedy kurier się zjawi.
                        Powiem Wam że niby Mylo fajny ale jakoś mnie nie kręci.Mój M nie może znieść tego skrzypienia.
                        • magdulina79 Re: zwrot 20.11.12, 18:31
                          dostałaś nowy wózek, czy używkę? od początku skrzypiał? będę go testowała od 20 grudnia smile ja tak w ogóle zastanawiam się nad kupnem albo Joolza, albo właśnie Mylo.... zobaczymy po testowaniu suspicious
                          • blondynkapoznan Re: zwrot 20.11.12, 19:14
                            ja miałam nowy wózek.
                            Jeśli by to był mój wózek to pewnie bym go popsikała czymś aby nie skrzypiał.
                            Joolza też miałam prowadzenie bardzo podobne.
                            • pomilak1 Re: zwrot 21.11.12, 19:51
                              Ale już podbijanie nie wink
                              • chubabubba Re: zwrot 22.11.12, 11:46
                                Dzwonili i osiołek zostaje z nami do poniedziałkusmile cieszę sie, bo zeszły tydzien nam całkiem wypadł z jazdy z powodu ogolnorodzinnej grypy żoładkowej uncertain
                                • afroddytta Re: zwrot 22.11.12, 13:48
                                  A ja jeszcze nie dostałam żadnego info.
                                • afroddytta Re: zwrot 23.11.12, 11:01
                                  Ja dziś dzwoniłam też zostaje z nami do poniedziałku (pani mnie niechcący pominęła przy wcześniejszym dzwonieniu).
                                  Chubus a Twój był jakoś zapakowany? U mnie i stelaż i siedziska były wrzucone luźno do kartonów, teraz chyba owinę strechem bo jakoś się stresuję, że to wszystko tam lata i się rysuje.
                      • sztucznamrowka Re: kurier 23.11.12, 12:40
                        Do mnie kurier po wózek ma przyjechać w poniedziałek 26-11-2012. Tak więc wózio jeszcze przez weekend z nami big_grin
    • wikunia04 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 15.11.12, 21:41
      czy jeszcze można testować wózki ? na stronie 4kids nie znalazałm formularza , napisłam do nich ale bez odpowiedzi . Od dłuższego czasu chodzi za mną urbo
      • sylki Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 15.11.12, 23:01
        formularz jest do pobrania w wątku nt. testów, jest on przyszpilony
        • sylki jezu, muszę iść spać 15.11.12, 23:09
          w tym wątku w pierwszym wpisie masz wszystko wyjaśnione i podany link do formularza
        • wikunia04 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 18.11.12, 12:06
          dzięki ,wyślę i czekam....
          • magda79pn Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 21.11.12, 22:23
            no dobra, też napisałam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka