Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY?????????

11.05.05, 08:34
Witam wszystkie mamy. Mam pytanie czy może wiecie w jakim sklepie jest (lub
będzie) promocja na pieluchy z pampersa no i za ile???
Będę wdzięczna za info

Pozdrawiam Edyta
gg5895723
Obserwuj wątek
    • ledzeppelin3 Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 11.05.05, 08:45
      Geant na Ostrobramskiej po 48 zł, Carrefour Wileńska 49zł
    • monanan Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 11.05.05, 08:47
      Zgadzam sie z przdmówczynią smile
      A ja przed zakupami zawsze przegladam gazetki reklamowe na stronach www
      wszystkich hipermarketow w miescie. Polecam.
    • ligia76 Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 11.05.05, 08:50
      W Warszawie:

GEANT: HUGGIES mega pack - 36,99 zł. (Large - 62 szt., medium - 76 szt.,
      small-medium - 86 szt. - w paczce). Promocja od 11.05 do 22.05.

TESCO: PAMPERS jumbo pack - 48,99 zł (midi - 90 szt., maxi plus - 70 szt.,
      junior - 66 szt., large - 60 szt. - w paczce). Promocja od 12.05 do 18.05.

CARREFOUR: HAPPY - 34,89 zł (maxi - 62 szt. w opakowaniu - reszty nie wiem, bo
      nie napisali w gazetce smile. Promocja od 09.05 do 18.05.

Pozdrowienia
      Ligia
      • ezagraj czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 08:55
        Zawsze chcialam kupic ale nikt ze znajomycj nie używa, a na sztuki nie można
        kupić żeby zobaczyć jakie są.
        • eewwa Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 10:03
          raz kupiłam i dziecko miało uczulenie ....ale moja koleżanka używa i jest
          zadowolona ...ja osobiście jade teraz na heppy ostatnio kupiłam pampersy i się
          troszke rozczarowałam bo mała pare razy budziła się mokra w nocy , ale tak do
          10 miesiąca używałam tylko pampersów i byłam zadowolona , może te większe są
          mniej chłonne
          • ezagraj Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 10:22
            Moja kuzynka ma 2 lataka i kupuje pampersy ale nie aktiv baby tylko taoal care
            ponoc sa grubsze i bardziej chłonne bo w aktiv baby mały budził sie usikany po
            szyję.
            • umasumak Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 10:25
              ezagraj napisała:

> Moja kuzynka ma 2 lataka i kupuje pampersy ale nie aktiv baby tylko taoal
              care
              > ponoc sa grubsze i bardziej chłonne bo w aktiv baby mały budził sie usikany
              po
              > szyję.

Używamy aktiv baby i są b. dobre, u nas sie sprawdzają - wytrzymują bardzo
              dlugą przerwę nocną, jaką sobie robi córka. Inna sprawa, że total care wogóle
              nie widziałam odkąd wprowadzili aktiv baby.
        • larenata Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 19:50
          Kupiłam raz i cieszę się, że już się skończyły... Po zmoczeniu bardzo się
          brylowały w środku i ten wkład po prostu się rozwalał. Nie wiem, czy trafiłam
          na wadliwą serię, czy wszystkie takie są. Zdecydowanie wolę Pampers Baby Aktiv.
        • e_r_i_n Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 19:52
          My uzywalismy zamiennie Pampersow i Huggiesow (ale z linii Freedom, takiej w
          zielonym opakowaniu). Sprawdzaly sie bardzo dobrze.
        • wrobelkass huggies 20.05.05, 20:21
          ja od niedawna przerzucilam sie z pampersow na huggiesy i jestem zadowolona;
          ale zdania sa rozne
          pozdrawiam
    • aleksandrynka 39.99??? 11.05.05, 13:00
      o ile mnie wzrok nie mylił, w aptece w blue city duża paka pampersów kosztowała
      ostatnio 39.99... Ale za prawdziwość danych nie ręczę, bo mi samej w to trudno
      uwerzyć (a nie kupiłam, bo właśnie nie miałam chwilowo kasy sad)
      • ezagraj masz rację są po 39,99 11.05.05, 15:45
        po 39,99 sa total care 4 pakowane po 56szt a aktiv baby w jumbo pakach po 49zl
        no to chyba najtaniej choć ja dzis w tesco widziałam po 48,95 jumbo paki ( jak
        widze to w tych jumbo pakach coraz częściej urywaja po kilka pieluch dawniej 4
        kupowałam po 80 szt teraz są po 76 niby niewiele ale zawsze coś)
        • m.u.m.m.y w Real za 47,95zł od 13 do 19 maja za Jumbo 11.05.05, 19:19

• mmila Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 20.05.05, 14:51
      Nie moge odszukac takiego wątku kupujmy taniej a był rewelacyjny
      • dexon huggies 20.05.05, 20:18
        Ja się ostatnio obraziłam na pampersy, bo okropnie zaczęły śmierdzieć.KUpiłam
        huggiesy super flex. Są super, bardziej miękkie i mają fajną gumkę z tyłu.
        Podobno w carfour jest teraz promocja na hugg freedom 35 zł za 90 szt.
    • madzialena11 Tesco 20.05.05, 21:22
      Moje dziecko ma uczulenie na większość pieluch. Jedyne które mogła używać to
      Pampers, ale od jakiegoś czasu często przeciekały i gdzieś tu na forum
      wyczytałam o pieluszkach Tesco. Wypróbowałam i ... REWELACJA ! Żadnych
      przecieków, uczuleń... Na razie wszystko oksmile)) A używałam już chyba wszystkich
      firm (nawet takich hypoalergicznych szarych, ale nie pamiętam nazwy).Na razie
      zostajemy przy Tesco (fioletowych)smile)). Polecam z czystym sumieniem.
      • inia25 madzialena 11 20.05.05, 21:55
        a probowałaś pieluszki z LIDLA? są identyczne jak z TESCO (fioletowe) a jeszcze
        tańsze. 6.99 kosztuje 14 sztuk. Polecam. Pakowane sa w malych opakowaniach po
        12/14/16 szt w zależności od rozmiaru. Ważne jest, żeby w rogu opakowania miały
        czerwony trójkącik z napisem nowoś w kilku językach. Te bez tego trójkącika są
        ceratowe
        • madzialena11 Re: madzialena 11 21.05.05, 11:51
          Dzięki, napewno spróbujęsmile
    • markowazona Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 07.06.05, 08:30
      A gdzie obecnie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka