aga_pietrzyk 14.05.05, 15:40 Mąż kupił dla naszej Oleńki dwa body firmy Atlantic. Są super! Gorąco polecam. Prawdę mówiąc, nie wiedziałam, że mają w swojej kolekcji rzeczy dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialena11 Re: body Atlantic - super! 14.05.05, 17:03 Bardzo się cieszę, że tak trafiłaś)). Ja mam jedną parę ale jej jakość pozostawia wiele do życzenia.. Co prawda kupiona jakieś 2 lata temu i być może jakość jest teraz lepsza)) Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: body Atlantic - super! 14.05.05, 18:58 My mamy kilka body i kilka koszulek z krótkimi rękawkami atlantic. W naszym przypadku sprawdzaja sie super! Po praniu kolory identyczne i kształt zachowany w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: body Atlantic - super! 14.05.05, 21:55 ja ma kilka sztuk i wg mnie to srednia jakosc bawelna jest cieniutka i sie rozciaga a cena niezbyt zachecajaca - za to cene wole kupic w H&M czy nawet w smyku polska Sofije za to z rzeczy dkla doroslyvh jestem BARDZO zadowolona i np majtusie uzywam tylko z atlantica Odpowiedz Link Zgłoś