Dodaj do ulubionych

CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE???

15.05.05, 16:02
Napiszcie mi prosze co myslicie o tym wozeczku. Moja corcia ma pol roczku i za
miesiac zamierzam ja przesadzic do spacerowki. Ta wydaje sie byc wygodna i
solidna. Prosze was o opinie.

www.allegro.pl/show_item.php?item=50732437
Obserwuj wątek
    • ania.freszel Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 15.05.05, 16:10
      No fajna fajna. Sama mialam dla malego cos podobnego 3 lata temu. Ta niebieska
      jest ladna.
      • synovia Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 15.05.05, 16:19
        a jak sie jezdzilo na takich malych koleczkach?
        • gagunia Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 15.05.05, 16:29
          wozeczek ladny, ale ja bym sie nie zdecydowala dla polroczniaka na taki. no, ale
          mozna roznie sie na to zapatrywac.
          co do kolek - mam dwie sapcerowki- jedna na takich kolkach, druga na duzych.
          male kolka sa duzym utrudnieniem, trzeba uzyc wiecej sily w pchanie takiego
          wozka i stanowia problem na niezbyt rowny podlozu. chyba, ze masz osiedle w
          polbruku, albo inne gladkie chodniki w okolicy.
          z doswiadczenia wiem, ze jesli wozek ma byc uzytkowany codziennie i dosyc dlugo
          (a przy polrocznym dziecku tak pewnie bedzie), to warto zainwestowac w wieksze
          kola - dla wlasnej wygody.

Misiowaty smile
        • ania.freszel Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 15.05.05, 18:22
          No wlasnie kolka to my mielismy takie terenowe, mieszkamy zaraz kolo lasu wiec
          bardzo sie sprawdzily. Male mialam przy kolejnym wozku i zuzyly sie dosc szybko
          i mocno. Moze lepiej poszukaj czegos z wiekszymi kolkami??
          Aneczka
        • llora Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 16.05.05, 23:48
          moja ciotka miała podobny wózek z takimi kołami i strasznie narzekała.Mieszka
          we władku nad morzem i chodniczki nie są tam równe,bywa,że wcale ich nie ma...
          Sama też prowadzałam często ten wózek i czułam sie jakoś nie komfortowo(ale ja
          nie jestem jeszcze mamą-może mamy są do takich męk przyzwyczajonesmile))
          Znajoma ma wózek z trzema kołami takimi większymi i super sie go prowadzi(w
          wawie też chodniki są kiepskie)
          Jak nie chcesz sie forsować to wybierz taki właśnie.
          Wiem co mówie bo jestem baaardzo wygodna...
    • kaszmirka Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 15.05.05, 22:02
      A dla mnie bez sensu jest kupowanie kolejnego wozka na pompowanym kolach,tym
      bardziej,ze takie wozki są z reguły ciężkie.Zbliza się lato,więc kupno tej
      spaceroweczki jest jak najbardziej na miejscu(ładna jest ta niebieska).Mam
      rocznego synka i też rozglądam się juz za nową spacerowka na małych kólkach.A
      dodatkowo w tym wózeczku z allegro masz wkladkę dla dzidziusia,więc ja bym się
      nie zastanawiala.
      • marcysia51 Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 15.05.05, 22:25
        My jako drugi wózek kupiliśmy dla synka spacerówkę bardzo podobna do tej,też z
        malutkimi kółkami.Rany co za męczarnia w mieście,całe szczęście wózek po 4
        miesiącach zepsuł sie i oddali nam pieniążki.Teraz jeździmy fajnym
        Graco-spacerówka,na dużych gumowych kołach,nie pompowanych i jesteśmy bardzo
        zadowoleni i synek też.
    • ewitak25 Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 16.05.05, 15:26
      To jest właśnie "podróbka" Peg Perego Pliko P3, bodajże Everflo. Na żywo
      wygląda bardzo ładnie ale moim zdaniem jest rozklekotana. Co do kółek to te nie
      należą do najmniejszych, są takie jak w Pliko a uzytkowniczki tego wózka nie
      narzekają na ich wielkość. Wózek wygląda super ale najlepiej zobaczyc go na
      żywo i samemu ocenić, czy warto kupić.
      • mamamisiaczka Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 16.05.05, 15:41
        Cześć ! Ja mam dokładnie taki wózek i jestem z niego bardzo zadowolona .
        Michałek w poprzednim nie chciał siedzieć a w tym chodzimy na spacery i wcale
        nie marudzi . Ja ze swojej strony bardzo go polecam .
        Edyta
    • matulu Re: CO MYSLICIE O TEJ SPACEROWCE??? 19.05.05, 11:49
      Male kolka jak na taki duzy wozek. Kolka jak do 4-ro kilowej parasolki a i tym
      sie ciezko jedzie po naszych strasznych chodnikach. Kolka powinny byc wieksze.
      Pozdrawiam
      Matula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka