gabimamafilipa 19.05.05, 13:07 Wózki QUINNY są niesamowite. To chyba niektórzy wiedzą. ale czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z ZAPPem??? Podzielcie się nimi. Chętnie się dowiem co o nim myślicie. gabimamafilipa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: wózki QUINNY ZAPP 19.05.05, 14:04 Hej, ja mam zappa (juz pol roku) i pisalam juz troche o moich wrazeniach na tym forum (zajrzyj do wyszukiwarki). Ogolnie jestem z niego bardzo zadowolona, bo super sie pcha (jak speedi SX itd), pchajac nie wchodzi sie na kolka, i dziecko ma fajne siedzonko. Minusy tego wozka sa trzy, z czego dwa zauwazalne odrazu, a trzeci to raczej w uzyciu: 1) nierozkladane siedzonko (dlatego ten wozek nie nadaje sie dla mniejszych dzieci, lub wogole jako jedyny) 2) brak koszyka na zakupy (mozna niezle na raczkach zawiesic siatke, ale jak dziecko z wozka wyjdzie, to przy ciezszej siatce wozek sie wywala) 3) kolka na chodnikach bardzo hucza (jak w zadnym wozku dotad nie widzialam/slyszalam). Ale na asfalcie jest ok. No i w glosnych miejscach (np. w miescie mi to nie przeszkadza). Ale po osiedlu jezdzic nim nie lubie, bo chyba wszyscy wiedza, ze wlasnie wychodze lub wracam. Wozek super sie sklada na malenki (coprawda w kilku krokach i oburacz). Ma pokrowiec fajny na wycieczki. I mialo wyjsc zamocowanie na niego do roweru, co mi sie tez podoba. A na sam poczatek mozna stelaza pod foteliki maxi cosi uzywac (ale to juz raczej przy nastepnym dziecku My mamy kolor czerwony, ktory mnie (i przechodnim) sie b. podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: wózki QUINNY ZAPP 19.05.05, 18:14 Ja mam ZAPPa od kilku miesięcy . Tymczasowo stelaż słuzy do fotelika samochodowego i jest to świetne rozwiązanie do lekarza i na zakupy )) Bardzo mały po złożeniu i super się prowadzi. Brakuje mi tylko koszyka na małe zakupki ale trudno. Kolor czarny pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gabimamafilipa Re: wózki QUINNY ZAPP 30.05.05, 14:16 Ale czy ten ZAPPik nie jest trochę za ciasny?? Ogólnie to chyba nie ma w nim zbyt dużo miejsca?? Jest ładny, fajnie jeździ, ale czy dość wygodny?? Odpowiedz Link Zgłoś
ingolula Re: wózki QUINNY ZAPP 30.05.05, 15:37 Zapp, tak jak napisała Pinik jest dla większych dzieci i tylko jako wózek dodatkowy, przewozowy. Moja mała waży 13 kg i dla nas jest ok. Doskonały na przeloty samolotem i krótkie wypady do CH czy muzeum. Ale koniecznie do tego trzeba posiadać wygodną spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: wózki QUINNY ZAPP 30.05.05, 16:05 Hej, moj synek jest drobny, ma 2 latka i 4 miesiace i ma w tym wozku b. wygodnie. Siedzonko dobrze wyprofilowane i nawet jakos tak fajnie glowke mozna oprzec o bok. Odpowiedz Link Zgłoś