kaka73 06.06.05, 12:14 Mamy używające tej nadstawki prosze o opinię i ewentualne namiary jak to wygląda i gdzie można ją kupić - ja mam emmaljungę classic - różnica między dziecmi będzie 21 m-cy. Prosze o radę. Karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-pia Re: nadstawka emmaljunga dla 2 dziecka 06.06.05, 17:18 zobacz tu - importer www.itc-gdansk.com.pl/index.php?lang=pl&action=accessories można zamówic albo co najmniej zapytac o sklepy nie uzywałam, ale widziałam na żywca - powinno być OK przy takiej różnicy (ja starsze - różnica 3 lata - sadzam na pałąku spacerówki, ale dla dziecka 21 mies. to za mało) pozdrowienia anka Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: nadstawka emmaljunga dla 2 dziecka 07.06.05, 00:08 Ja mam dzieci z różnicą wieku 22 mies., a więc bardzo podobnie. Kupiłam podstawkę dla starszego dziecka do stania, ale nie firmowa Emmaljunga, tylko taką polską wersję z metalowych rurek. Dobrze sie sprawdziła nawet zimą po śniegu. Możesz zobaczyć obie wersje (firmową i niefirmową) w sklepie www.bobomarket.pl Ja swoja kupiłam w Wawie na Dzwigowej. Aha, wrzuć jeszcze w wyszukiwarke "Kiddy board" - trochę o tym było. aga Odpowiedz Link Zgłoś