one9 15.06.05, 13:12 Używałyście może? Jak na razie to jedyne pieluchy, które są tak mięciutkie i chłonne-a zdołałam przetestować.. Polecacie jakieś podobne? Używam też Happy, ale to nie to samo... Mają sztywne wykończenia i ocierają ciałko dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufka4 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 14:06 Ja za radą forumowiczek spróbowałam dada z Biedronki i po prostu dostałam szoku są bez porównania lepsze od papmków no i trochę tańsze, próbowałam jeszcze fioletowych tesco ale nie zrobiły na mnie wrażenia : ).Naprawde polecam. Magda mama Zosi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 14:13 zeby ta wiesc nie dotarla do Biedronki, bo podniosa ceny))) My uzywamy Dada i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
webby Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 17:32 Ja też używam dada z biedronki i jestem bardzo zadowolona) Odpowiedz Link Zgłoś
liska77 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 17:50 Nam te z Rossmanna notorycznie przeciekały w nocy a i w dzien tez sie zdarzało, ze wszystko wyciekało bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
veni23 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 20:35 oj, to widzę, że nie tylko mój synek taki zdolny a próbowałyście pieluszek z lidla ?? nam pasują i są z takim małym bajerem - środkiem pieluszki biegnie wskaźnik wilgoci, który zmienia kolor jak pieluszka jest pełna Odpowiedz Link Zgłoś
mowi32 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 23:12 Ja od pewnego czasu używam rossmannów i jestem zadowolona. Testowałam pampersy, huggiesy i belle. Narazie jesteśmy jeszcze na 3, ale na noc zakładam rozmiar większe. Też przeciekały (nad ranem), ale stwierdziłam, że był to raczej wynik złego założenia. Od pewnego czasu nic nie wycieka. Dada wychodzą drożej niż rossmanny, chyba, ze są większe paczki niż te, które widziałam (i w końcu nie kupiłam). Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 23:14 Dada 3 sa pokowane po 36szt, takie przynajmniej u nas sa, wychodzi 0,51gr szt. A Rossmana zolte czy fioletowe? Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: Pieluchy Rossmann 15.06.05, 20:30 Polecam forum o pieluszkach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28399 Witka Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Pieluchy Rossmann 22.06.05, 23:27 Rossmann Premium (te fioletowe) są super! Z Lidla też dobre ale tylko te robione przez firmę Cien. Bo te typowo Lidlowskie są ceratowe. Dada z Biedronki jeszcze nie próbowałam. Chyba się skuszę. Asia mama LENY (27-01-2005) A Lenka ma już... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: Pieluchy Rossmann 23.06.05, 00:00 Ja jestem drugi dzień w szoku po odkryciu pieluch z Biedronki!!!. Przeczytałam o tych pieluszkach po 7 miesiącach używania Pampersów z przerwą na jedną paczkę Huggiesów. Jak synek jadł tylko cyc z Pampków notorycznie wylewała mi się kupa, z Huggiesów siusiu. Zostałam przy pampkach. Dwa dni temu kupiłam paczkę pieluch w Rossmanie i paczke Dada w Biedronce. Zaczełam od Biedronkowych, bo mi się bardzo podobały. Jak na razie pełen sukces. Nic nie przemięka, pupa bez odparzeń. Wszystkie pieluchy pociełam, zeby sprawdzić co jest w środku, nalałam do nich wody, trzymałam przez godzinę, wyciskałam itd.. W srodku i z zewnątrz jest dokładnie to samo w każdych. W moich testach najlepiej wypadły DADA z Biedronki. Synek je jeszcze testuje. Dzisiaj mu na noc włożyłam i zobaczymy. Za kilka dni zaczniemy testować te z Rossmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Pieluchy Rossmann 23.06.05, 02:13 Fiioletowe Rosmanny są znakomite.Od jakiegoś czasu używam tylko tych i złego słowa nie powiemWychodzą po ok 55gr(4+) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś