toka1312 17.08.05, 08:07 czy kolor czerwony jest na tyle ciemny, by nie było za bardzo widać brudu? mam do wyboru wózek czerwony lub granatowy- czerwonego niestety nie mogę zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariaza Re: jeszcze raz mutsy 17.08.05, 10:28 czerwony jest śliczny. Są właściwe dwa rodzaje czerwonego. Jeden jest w kolorze wina a drugi koralowy. Oba bardzo ładne i praktyczne. Widziałam na żywo i nie są to jasne kolory, a poza tym tkanina z której zrobiona jest tapicerka wygląda na bardzo łatwą w utrzymaniu. Ja wybieram ten w kolorze wina Sport02. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: jeszcze raz mutsy 17.08.05, 10:38 Tak,tak,sport 02 jest bardzo ladny! A wiesz, ze gondolka jest w srodku wyscielana szarym materialem? Pisze to, zebys nie byla zdziwiona, jesli przypadkiem nie lubisz szarego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
toka1312 Re: jeszcze raz mutsy 17.08.05, 10:46 szary lubię, choć gondoli nie kupujędziękuję za rady będzie sport 02. Odpowiedz Link Zgłoś