Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię najtanej klocki MEGA BLOKS ?

25.08.05, 09:18
Chcę kupić mojej 13 miesięcznej córeczce te właśnie klocki (pakowane po
kilkadziesiąt sztuk) a wiem, że ceny czasami sa przeróżne w zależnosci od
miejsca dokonywania zakupu. Być może już ktoś ten temat zgłębiał i orientuje
się gdzie można je kupić za przyzwoitą cenę. Oczywiście zakupy przez internet
jak najbardziej wchodzą w rachubę ale jeżleli cena sklepowa (chodzi mi o
sklepy w Krakowie) niewiele się różni, to proszę o namiary na sklep.
Dziękuję za wskazówki!
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: Gdzie kupię najtanej klocki MEGA BLOKS ? 25.08.05, 09:42
      Ja tez poszukuję tych klocków. W internecie udało mi sie je znaleźć tutaj:
      glinki.com/?l=zjhwut
      Nie mam pojęcia jak wyglądaja ceny w "realnych" sklepach bo jeszcze nie
      zaczełam obchodu.
      • pysiadlo do jolaki 25.08.05, 09:50
        No proszę!! oto dowód jakie ceny są różne tu mam sklep internetowy gdzie te
        same klocki kosztują nie 114 zł tylko 155 zł!
        www.zabawki.oh.pl/s/search.php
        może ktoś znalazł jeszcze taniej!?
        pozdrawiam
        • pysiadlo Re: do jolaki 25.08.05, 09:51
          jeszcze raz link www.zabawki.oh.pl/s/item.php?i=5898
          • jolakl Re: do jolaki 25.08.05, 10:12
            No, to rzeczywiście niezła różnica. Ale czy tak czy tak, drogaśne te klocki jak
            nie wiemsad No i jeszcze ryzyko, że maluch nie bedzie ich chciał.
            • leigh4 Re: do jolaki 25.08.05, 12:12
              Oj, są strasznie drogaśne niestetysad Również nad tym ubolewam... Wiem, że
              niektóre zestawy dostępne są w klepie internet www. leomark.pl czasami można
              też coś upolować w hipermarketach(w auchan widziałam wózek z klockami za ok
              130zł-klocków co prawda nie za dużo, ale na początek wystarczy a jeśli nie
              przypadną do gustu maluchowi, to na pewno spodoba mu się wóżeksmile.
              Ja zaczęłam od utobusu w klockami, kupiłam go właśnie w auchan za 49zł(czyli
              sporo taniej niż w sklepach internetowych), potem mały dostał grającą świnko-
              krówkę, ale mi bardzo zależało na takich klockach w torbach, po kilkadziesiąt
              sztuk. Niestety nie znalazłam ich w żadnym realnym sklepie, a w internetowych
              ceny mnie przeraziłysadPoprosiłam znajomych, żeby kupili mi je w Niemczech i
              teraz mam trzy worki: 70szt(15Euro), 120(w promocji 9Euro) i 200szt(15 Euro,
              równiez w promocji) i muzyczną farmę(9Euro-też promocja).
              Spora róznica, co?Wszystkie razem klocki mam w cenie jednego worka, gdybym
              zdecydowała się jkupić w Polsce. Smutne to trochę, że tak z nas zdzierają. Ale
              niestety tak jest ze wszystkimi zabawkami i większością artykułów dla dziecisad
              Polecam też zakupy na allegro-te klocki są naprawdę niezniszczalne, więc
              używane niczym nie będą różniły się od nowych.
    • agni71 Re: Gdzie kupię najtanej klocki MEGA BLOKS ? 25.08.05, 23:41
      Ja kiedyś kupowałam dużą torbe Mega Bloksów (100szt.) z figurkami dziewczynki i
      chłopca w sklepie ezabawki.pl za ok. 100 zł. Ale właśnie zajrzałam do tego
      sklepu i nie mają tego zestawu, i w ogóle kiepski wybór tych klocków u nich
      teraz.
      Moje klocki to takie, jak na tej aukcji, bardzo fajne, da sie juz z takiej
      ilości pobudować.
      www.allegro.pl/show_item.php?item=61686559
      aga
      • mama007 Re: Gdzie kupię najtanej klocki MEGA BLOKS ? 26.08.05, 00:21
        wydaje mi sie, ze widzialma taki duzy wozek z klockami , o ktorym piszecie w geant, w krakowie, chyba w promocji. ale zabijcie mnie, nie pamietam ile kosztowal
        pozdrawiam
        Aga
    • izia30 Re: tanie klocki w quelle 26.08.05, 10:36
      mozna je kupic z katalogu lub w ich sklepie netowym, 120 klockow kosztuje 55 zl,
      sa w pudle plastykowym, a zamkniecie tego pudla jest jednoczesnie blatem dla
      tych klockow. sprawuja sie swietnie, sa dosc duze.
      www.quelle.pl
      • leigh4 Re: tanie klocki w quelle 26.08.05, 10:39
        A jaki jest adres tego sklepu? Dzięki z górysmile
      • greenland Re: tanie klocki w quelle 26.08.05, 10:43
        izia nie znalazlam ich na stronie sad
        • leigh4 ja też nie znalazłam:( 26.08.05, 10:48
          Szukałam i przez wyszukiwarkę i "na piechotę", ale nicsad U nich w ogóle nie ma
          żadnych klocków...
          • izia30 Re: dziwy nad dziwy!!!!!! 26.08.05, 12:29
            wlasnie weszlam na ich strone,
            rzeczywiscie nie ma nigdzie klockow, ktore sama osobiscie z ich katalogu mc temu
            zamowilam i moje dziecko sie nimi swietnie bawi, moze zamowcie katalogi? w nich
            napewno bedzie.
            jeszcze raz sprawdzilam, sa napewno w katalogu "jesien -zima 2005"
            i zapowiadaja mode i akcesoria dla niemowlat i dzieci , katalogi pokaza sie w
            pazdzierniku i listopadzie. czekam az mi przysla.
    • izia30 Re: dla zainteresowanych 26.08.05, 13:05
      jezeli chcecie zamowic w ciemno to droga przez sms-a
      *zam*imie*nazwisko*ulicanrdomu/mieszk*miasto*kodpocztowy*a049931*1*55
      gdzie najpierw dane czyli imie i nazwisko, adres, potem 7 znakowy nr katalogowy,
      1 to ilosc sztuk, a 55 to cena.
      wszystko wypisuje sie z gwiazdkami, bez spacji, wysyla sie na nr 7160
      koszt przesylki to 12.50
      termin realizacji okolo 2 tyg.
      • leigh4 do izia30 26.08.05, 13:22
        A jakie to są klocki? Mega bloksy czy inne? Jeśli inne, to jakiej firmy-może
        można je gdzieś w internecie zobaczyć? Zamówiłam na razie katalog, ale pewnie
        przyjdzie mi na niego sporo poczekać, jak znam sklepy wysyłkowesad
        • izia30 Re: do izia30 26.08.05, 13:25
          katalog przysla ci szybko, nie wiem jak wygladaja megabloksy, ale te napewno sa
          mniejsze, nie widzialam ich w sklepie, bo raczej jestem wygodna i nie chce mi
          sie lazic i szukac, a w tej firmie juz kupuje od kilku lat i jestem zadowolona.
    • groniu85 Re: Gdzie kupię najtanej klocki MEGA BLOKS ? 27.08.05, 16:14
      Bylam dzisiaj na zakupach w Niemczech(mieszkam przy granicy) i kupilam Mega
      Bloksy 70 szt.w torbie za 16euro,to chyba dosc korzystna cena.Widzialam tez
      pociag z cyferkami za 12 euro.Nie wiem skad biore sie w Polsce takie zawyzone
      ceny...za tydzien chyba dokupie coreczce pociag,bo od kolckow nie chce odejsc
      na krokwink
      • bzdolska Re: Gdzie kupię najtanej klocki MEGA BLOKS ? 27.09.05, 13:49
        wysłałam do Pani prywatną wiadomość na skrzynkę
        • bzdolska do groniu85 27.09.05, 13:51
          zapomniałam dodać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka