Dodaj do ulubionych

Zabawka Fisher Price

29.08.05, 00:24
Znajoma znajomej - wiecie jak to jest, polecaciła mi świetną podobno zabawkę
firmy Fisher Price, jakąś taką rozbudowywaną - przebudowywaną do wieku 3 lat.
Była reklamowana w telewizji. Osobiscie coś kojarzę ale nie pamiętam nazwy.
Może wiecie o co chodzi? Bo jakos nie mogę znaleźć. Podpowiedzcie, a może
macie to napiszcie czy warto kupić.
Obserwuj wątek
    • izia30 Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 07:58
      moze chodzi o jezdzik chodzik?
      • tygisek Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 09:09
        a moze chodzi o grajace przyrzady gimnastyczne, ktore mozna przebudowywac
        (zmieniac pozycje nozek) w zaleznosci od tego w jakiej pozycji dziecko z nich
        korzysta....niemowlaki lezac pod stojaczkiem cwicza koordynacje raczek i nozek,
        rozwijaja zmysly wzroku i sluchu, siedzace dziecko rozwija talenty muzyczne
        uderzajac raczkami jak na pianinie, a stajace dzieci moga sie wspierac na
        ustawionym na odpowiedniej dla nich wysokosci stabilnym stojaku-pianinie,
        przyrzady te sa wyposazone w rozne melodie, sposob ich wydobywania tez jest
        stopniowany w zaleznosci od wieku....my kupilismy naszej Majce taki przyrzad jak
        miala dwa miesiace i dzis majac prawie dwa latka rowniez sie nim bawi, moze juz
        nie tak chetnie, ale przez pierwszy tok zycia byla to zabawka nr 1, mimo wielu
        innych ciekawych jakie posiadala
        • oliwe Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 17:53
          Dzięki wielkie! Tak to chyba to!
          Tylko nazwa pod jaką tego szukać?
    • anetina Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 11:57
      również polecamy

z tym, że nowa jest droga
      około chyba 250-280 zł
      • leigh4 Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 12:21
        Jeśli jest to ta zabawka-organki-stojak z migającymi gwiazdkami to naprawdę
        warta jest polecenia. My co prawda takiej nie mamy, ale mają ją nasi znajomi i
        kiedy tylko u nich jesteśmy, nasz synek nie może się od niej oderwać, a ma już
        20 miesięcysmile Synek nszych znajomych-właściciel tego cuda, dostał ją gdy miał
        chyba ok 2 miesięcy i też od początku świetnie mu służyła.
        Wydatek spory, ale na długo.
        Jeśli zaś chodzi Ci o hipcia z klockami-odradzam. Mamy go i właściwie użyty był
        tylko kilka razy: na pchacz za ciężko się pcha i manewruje, klocki zjada tylko
        wtedy, gdy ułożone są w odpowiednich odstępach(a który maluch to potrafi i ma
        do tego cierpliwość)a jako jeździk za niski i chyba ciężki do odpychania,
        ponieważ mały po kilku próbach porzucił go dla łatwiej jeżdżącej ciuchci.
        A może chodziło o rozbudowę zabawek z serii little people? Ale to raczej dla
        starszych dzieci, więc pewnie nie...
        • oliwe Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 17:55
          Ta pisana jako pierwsza pasuje to tej polecanej. A jak znaleźć w necie?
          Może jakis link?
          • renata28 Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 18:45
            Ja kupiłam tak zabawkę kilka dni temu. Jeszcze jej nie mam więc nie mogę
            podzielić się wrażeniami, ale podaję ci link (jeśli oczywiście o to chodzi).

www.allegro.pl/show_item.php?item=62139216
            • leigh4 Re: Zabawka Fisher Price 29.08.05, 18:51
              Chodziło mi o taki:
              tanimarket.pl/go/_info/?id=1685
              • anetina Re: Zabawka Fisher Price 30.08.05, 08:53
                leigh4 napisała:

> Chodziło mi o taki:
                > tanimarket.pl/go/_info/?id=1685

ja też to POLECAM !!!!
    • oliwe Dziękuję wszystkim - jestescie niezastąpione! 29.08.05, 20:17

• tygisek Re: Dziękuję wszystkim - jestescie niezastąpione! 29.08.05, 23:45
        nie ma za co, mi chodzilo o taki, do jakiego linka podala ci leigh4
        poniewaz nasza Majka juz wyrasta z tej zabawki, a szykuja sie jej drugie
        urodzinki i pewnie moc prezentow, bedziemy ja sprzedawac, jest w bardzo dobrym
        stanie, spokojnie posluzy jeszcze innemu dziecku jak nie kilkorgu...gdyby ktos
        chcial? smile
        pozdrawiam,
        tygisek
        • oliwe Re: Dziękuję wszystkim - jestescie niezastąpione! 30.08.05, 16:53
          Napisałam na priva.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka