mama_zuzi6 21.09.05, 23:46 Szykuje nam się dłuższy wyjazd (conajmniej na 3 miesiące)i teraz nie wiem czy kupic Małej-która ma roczek-łóżeczko turystyczne czy raczej załatwić tradycyjne drewniane.Doradzcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misso Re: łóżeczko turystyczne 22.09.05, 03:53 Moja Idka spi caly czas w turystycznym, ale poniewaz jego dno nie bylo idealnie proste to dokupilismy dodatkowy materacyk. I teraz jest OK. Ale jesli masz mozliwosc "zalatwic" drewniane (czyli jak rozumiem bez wydawania kasy) to na pewno bedzie wygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: łóżeczko turystyczne 22.09.05, 08:37 a ja szczerze polecam turystyczne! tym bardziej ze moze ci sie ono przydac jeszcze przy innych okazjach. my kupilismy takie jak mala miala niecale 2 latka, teraz konczy 3 i nadal korzystamy z niego na roznych wyjazdach. przez ten rok bardzo nam sie to lozeczko przydalo- np. na krotkie wypady w gory albo do rodziny. nie jest to duzy koszt, a rzecz jak dla mnie- rewelacyjna. pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi6 Re: łóżeczko turystyczne 22.09.05, 18:58 Dzięki za odpowiedzi Jednak będe musiała kupic łóżeczko turystyczne,myslałam że będe mogła pożyczyć drewniane ale nic z tego.Mam więc kolejne pytanie jakiej firmy łóżeczko turystyczne polecacie?Czy wersja z otwieranym bokiem jest bardzo przydatna? Odpowiedz Link Zgłoś
ika_25 Re: łóżeczko turystyczne 22.09.05, 22:46 Ja rowniez polecam zakup lozeczka turystycznego. Uwazam ze otwierany bok jest bardzo potrzebny, szczegolnie ze twoje dziecko ma juz rok. Mamy lozeczko firmy Hauck - polecam jest bardzo solidne. Odpowiedz Link Zgłoś
groniu85 Re: łóżeczko turystyczne 22.09.05, 22:59 juz kiedys na forum byla dyskusja o lozeczkach turystycznychwklejam linka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=25576542&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś