Dodaj do ulubionych

vip a all inclusive

19.06.06, 19:29
Proszę o informacje , jaka jest różnica miedzy vip a all inclusive .
Obserwuj wątek
    • Gość: plum Re: vip a all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:44
      chyba vp? czyli pelne wyzywienie (najczesciej 3 posilki). all in to wyzywienie +
      napoje + alkohol + przekaski dostepne przez caly czas bez ograniczen. to w
      skrocie i uproszczeniu
      • Gość: Grzesiek Re: vip a all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:23
        Jest jeszcze inna możliwość. Ja po trzykrotnym pobycie w jednym hotelu
        uzyskałem w nim "w nagrodę" status VIPa; Charakteryzuje sie to tym, że w każdej
        chwili mogę tam zadzwonić, wysłać sms-a czy maila - i miejsce znajdzie sie
        nawet za 2 dni!!! Są też oczywiście pewne zniżki cenowe, ale to już każdy hotel
        ma inaczej!
        Pozdrawiam
        • Gość: ivis Re: vip a all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:17
          Hej Grzesiu,

a w którym hotelu masz tak fajnie?? w Egipcie to jest czy raczej sieć hoteli??

wrzesień w Egipcie nadal aktualny. Jak wrażenia z Maroka?

pozdrawiam,
          ivis
          • Gość: Grzesiek Re: vip a all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:22
            El Gouna - prywatne miasteczko, 25 km od Hurghady - czyste, piękne,
            nazywane "Wenecją Egiptu", bo na sieci lagun. Hotel nazywa się "Panorama
            Bungalows Resort" - i moim ukochanym w nim miejscem są bungalowy - w których z
            własnego tarasu schodzisz prosto do laguny!!! Są jeszcze 3 normalne budynki
            hotelowe i wspaniały "Panorama Inn" na drugim brzegu laguny w stylu nubijsko-
            kolonialnym (o dziwo trzygwiazdkowy, a ładniejszy od tych czterogwiazdkowych
            bunkrów naprzeciwko!).
            To jest jedyny hotel w El Gounie należący do Egipcjanina, który ma jeszcze dwa
            hotele - jeden w połowie drogi do Hurghady (nie wiem czy juz otwarty, był w
            budowie) i druga "Panorama" w okolicy Aleksandrii, na północy.
            Wrzesień - spoko! Mam zamiar teraz polecieć - czekam na "superlasta" za
            złotówkę, ale później właśnie nastawiam się na wrzesień!!!
            Swoje wrażenia z Maroka opisałem niedaleko, bo forum marokańskie jakieś
            niekumate, a tu ludzie prosili. Podaję adres:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=42910459
            i w tym wątku platynki o nienawiści gdzieś pod koniec jest mój opis "Nie na
            temat" dotyczący Maroka.
            Co do zdjęć - właśnie konstruuję galerię na webshocie ("grzesiek22"), ale są
            tylko 3 zdjęcia, a reszta ukryta, tak że na razie proszę do mnie na priva albo
            na hurghadę ("goopi yelon"), to cosik podeślę.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka