Dodaj do ulubionych

Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!!

23.09.05, 11:19
witam,
bylam dzis w Tesco- "festiwalowych cen" ani widu, ani slychu, w promocji
jedynie pianinko dla nozek. w "mamo to ja" bylo ogloszenie ze festiwal
zaczyna sie od dzis, ze maja byc pokazy zabawek i maja
obowiazywac "festiwalowe ceny"- pan z dzialu zabawkarskiego powiedzial ze
dostali specjalne stojaki na zabawki FP, ale ceny niestety sie nie zmienily.
mioim zdaniem dawanie do prasy takich ogloszen to oszustwo i proba
naciagniecia ludzi- no bo jak juz ktos sie napali na te promocje(ktorej nie
ma faktycznie), to przeciez raczej z golymi rekami ze sklepu nie wyjdzie.
mam nadzieje ze oszczedzilam wam fatygi- ja zawiodlam sie, niestety.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 11:28
      Przypuszczam, że jeśli będą jakiekolwiek pokazy to wyłącznie w soboty i
      niedziele, pianinko to tez FP i masz obiecaną promocję smile, a reszta to już
      sprawa odpowiedniej interpretacji. Przykre to niestety sad(((
    • anyamama Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 11:33
      powiedzialabym ze, zastosowali doskonaly chwyt marketingowysmile)) ale nie tylko
      ja pomyslalam ze bedzie wiecej promocji(liczylam na zestawy Little People). a w
      ogole wybor byl bardzo marny....
      • pia_ Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 11:40
        Na Little People w promocji nie liczyłabym na Twoim miejscu. Te zestawy w
        promocjach pojawią się pewnie dopiero przed świętami - warto wtedy zaglądać do
        Carrefoura, Auchan, Leclerca i Makro. W zeszłym roku w Tesco w promocji był
        tylko jeden mały zestaw Zagroda. Ja w zeszłym roku tanio kupiłam w ten sposób
        Farmę, Pociąg, Zagrodę i mały zestaw do farmy. W ten sposób zaoszczędziłam grubo
        ponad 150 zł smile
        • anyamama Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 14:02
          nawet nie wiedzialam ze w Makro sa zabawki FP. w takim razie bede sie
          rozgladacsmile) chccialam teraz kupic taki zestaw corce na urodziny, ale
          zdecydowalam sie na zestaw Lego Ville- taki domek do budowania z wyposazeniem i
          rodzinka. mam nadzieje ze sie jej spodoba.
          pozdrawiam i dzieki za infosmile)
          Ania
          • pia_ Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 14:10
            Spodoba się na 100%, moja córa na początku września miała 2 urodzinki i dostała
            ten domek Lego (tez chciałam wcześniej kupić różowy domek FP). Super sprawda, no
            i młoda kocha Lego Duplo - a swoją drogą to ja także mam niezłą zabawę z tymi
            klockami smile))
            A najtaniej ten domek mają w hurtowni Lego w Piasecznie Arix Trade za 137 zł.
            • anyamama Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 14:19
              ja kupilam dzis wlasnie taki domek w Tesco i zaplacilam 139,- wiec chyba dosc
              tanio. i wydaje mi sie on lepszy od domku FP, bo dziecko samo buduje i moze
              zmieniac wyglad domku za kazdym razem- doskonale pole do rozwoju wyobrazni. no
              i oczywiscie niezla radocha tez dla rodzicowwink))ciekawe czy klocki z tego
              zestawu sa kompatybilne z innymi klockami Lego Duplo???
              • pia_ Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 14:34
                We Wrocławiu w Tesco same nędzne zestawy i tego domku nigdy tam nie widziałam. A
                klocki lego Duplo są oczywiście kompatybilne z wszystkimi Duplo - mamy takze
                Stajnię, jakieś resztki starych zestawów - wannę, umywalki, klopiki, lusterka,
                wózek, ludziki. Kupiłam też w tej hurtowni wielki zestaw samych klocków w dobrej
                cenie. A ostatnio mała w sypialni-w łózeczkach tego domku poukładała koniki ze
                stajni smile
                Zgadzam się, że te klocki rozwijają wyobraźnię.
                • anyamama Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 15:59
                  no niestety do Piaseczna troche daleko- mieszkamy w Łodzi(ale moze kiedys przy
                  okazji..smile)
                  u nas natomiast koniki z LP zostaly nazwane przez moja corcie- konik mama,
                  konik tata i konik Zosiasmile))))
                  • leigh4 Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 16:46
                    Ten sklep w Piasecznie, to sklep internetowysmile
                    • alexsc Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 20:09
                      to ja poproszę o adres tego sklepu z Piaseczna.dziękismile
                      • zuzia_i_werka Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 23.09.05, 20:33
                        Hej! NIe wiem czy w Piasecznie sprzedaja przez internet bo nie kupowałam ale
                        byłam osobiście i faktycznie jest taniej.Sklep jest na ulicy Geodetów bodajże
                        12 ale nie jestem pewna numeru.Jadąc od W-wy skręca się w lewo za Auchan i
                        uliczką prawie do końca-jest tablica.Pozdr!
    • yonkaa Re: Festiwal Fisher Price w Tesco- oszustwo!!! 24.09.05, 22:30
      ostatnio zauwazylam taki proceder w marketach:
      otrzymuje ulotke z oferta a w niej body z krotkim i dlugim rekawkiem w promocji, jade do sklepu by
      kupic to z dlugim bo zbliza sie zima, a wsklepie sa tylko te z krotkim (pierwszy dzien promocji rano!).
      To samo bylo wiosna, kiedy chcialam kupic body na lato - byly tylko te z dlugim rekawkiem.
      Co Wy na to?
      • leigh4 adres sklepu w piasecznie 25.09.05, 21:38
        Bardzo proszęsmile
        www.klocki-lego.pl/sklep/index.php?id=pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka