Dodaj do ulubionych

duzy wybor i nie drogie bartki

02.10.05, 10:16
hej
spedzilam upojna sobote na poszukiwaniach bucikow jesiennych dla synka
bartkow lub jakis w tym stylu, bylam chyba wszedzie w stolicy i albo nie ma
numeru albo fason jakis taki ktory nam sie nie podoba, tragedia. Na koniec
juz wlsciwie zrezygnowanie podjechalismy do sklepu boboland na ul.czumy a tam
o dziwo bardzo duzy wybor duzo numerow jakie nas interesuja no i ceny bartow
tansze niz w firmowych sklepach bo znowej kolekcji po 120 zl a nie jak w
sklepach bartka te same za 149. Z czystym sumieniem moge wam tan sklep
polecic maja i mnustwo ciuchow kombinezonow czepek dla szkrabow.
pzdr.
dorota
Obserwuj wątek
    • carminamama Re: duzy wybor i nie drogie bartki 02.10.05, 10:34
      a w jakich cenach były buciki zimowe? i były rozmiary 23-24? a moze były buciki
      tansze z poprzednich kolekcji? i były moze buciki innych firm?

ja wlasnei sie zbieram na podobne zakupy ale ze mamy wolne tylko weeknedy
      (kiedy to robimy remont) to kompletnie nie mam czasu na bieganie po sklepach:-
      ((((
      • dosiamamafilipa Re: duzy wybor i nie drogie bartki 02.10.05, 11:27
        hej
        zimowe chyba jeszcze nie bylo zbyt duzo raczej takie przejsciowe jesienno-
        zimowe to tak, byly w takich numerach byl duzy wybor co do cen z zeszlorocznych
        kolekcji to troche bylo ale to chyba pojedyncze sztuki a inne firmy tez maja bo
        widzialam tam tez elefanten i jakies jeszcze inne goretexowe.
        pzdr.
        dorota
    • agni71 Re: duzy wybor i nie drogie bartki 02.10.05, 22:49
      Dzięki za namiary. Ja właśnie szukam jesiennych bucików, i tez kompletnie nie
      mam możliwości biegania po różnych sklepach, a do Czumy nawet mam nie bardzo
      daleko. Byłam np. przelotem w Smyku w Arkadii i jesiennych bucików był baardzo
      kiepski wybór, jakieś smętne resztki. Bardzo się rozczarowałam. A z zimowych to
      też mieli głównie Ecco - cudne, ale ceny 269, 299zł.

aga
    • belciam Do Agni 71!! 05.10.05, 10:53
      Byłaś może w tym sklepie na ul. Czumy? Czy są może buciki Bartka z ubiegłej
      kolekcji?

Pozdrawiam,

Belcia
      • agni71 Re: Do Balciam 05.10.05, 18:39
        Niestety, jeszcze nie byłam. Mąż tak póżno wraca z pracy, że uda mi sie go
        wyrwać na zakupy najwcześniej w sobotę. Jeśli do tej pory sama sie tam nie
        wybierzesz, to chętnie napiszę co widziałam. A jaki rozmiar cię interesuje?
        Jesienne czy zimowe?

aga
    • beata1974 Re: duzy wybor i nie drogie bartki 05.10.05, 12:13
      a może ktoś wie czy na terenie trójmiasta też istnieją sklepy z tańszym obuwiem
      dla dzieci gdzie mogłabym dostać bartki,mrugałę itp nawet jeśli to są buty
      letnie chodzi mi o rozmiar 25-27 dla chłopca? proszę o namiary na adres
      biuro@zur.gdynia.pl
    • ewitak25 Re: duzy wybor i nie drogie bartki 05.10.05, 14:29
      Mam blisko do Bobolandu i czasem tam zaglądam ale niechętnie bo panie są
      wiecznie nabzdyczone i mam wrażenie, jakbym im przeszkadzała. Ale może trafiam
      na zły dzień? Na Bazyliańskiej, chyba nr 16, też jest Boboland. Butów jest
      rzeczywiście dużo, różnych firm, ale jak się szuka konkretnego rozmiaru i
      modelu to już gorzej. Jeśli chodzi o jesienne buty bo jakaś tragedia, tez
      jeździłam całą sobotę i w końcu zdesperowana kupiłam zupełnie co innego niż
      chciałam, w Bacie w Arkadii. W sklepach sa albo sandały albo kozaczki, dziwne.
      Pozdrawiam.
    • belciam Do Agni71 05.10.05, 21:45
      Byłam dzisiaj na ul. Czumy. Te buciki które mi się podobały typowe zimowe
      rozmiar 24, w cenie 149 zł. Jeszcze nie kupiłam, ciekawa jestem ile one kosztują
      np. w Smyku lub w firmowym sklepie Bartka, muszę porównać. Daj znać jak Ci się
      uda coś upolować fajnego. A Ty jakich numerów szukasz?

pozdrowionka,

Belcia
      • agni71 Re: Do Agni71 05.10.05, 21:58
        belciam napisała:

> Byłam dzisiaj na ul. Czumy. Te buciki które mi się podobały typowe zimowe
        > rozmiar 24, w cenie 149 zł.

Wiesz co, ta cena nie wydaje mi się jakoś specjalnie różna od cen w Smyku
        (byłam w zeszłą sobotę w Smyku w Arkadii - co prawda ja szukałam jesiennych, bo
        zimowe kupiliśmy już innej firmy i za bardzo się zimowym Bartkom i ich cenom
        nie przyglądałam).

>A Ty jakich numerów szukasz?

W tej chwili córka nosi w przedszkolu sandalki Bartek r. 24, więc myślałam, że
        na jesień kupimy trzewiczki r. 25. A zimowe kupiłam 26, ale innej firmy, która
        ma troszkę chyba mniejszą rozmiarówkę niż Bartek.
        W Smyku bardzo mi się podobały zimowe Ecco, ale ceny mnie powaliły. Chociaż,
        jeśli te buty są tak dobrej jakości, jak wskazywałaby na to cena, to pewnie
        druga córka też by w nich pochodziła (o ile rozmiar byłby jeszcze na nią
        dobry), więc może opłacałoby się? Z drugiej strony, mąż się chyba nie da
        przekonać do bucików dziecięcych za ok. 300 zł smile

Pozdrawiam,
        Aga
    • belciam Do Agni 71! 05.10.05, 23:28
      Faktycznie 300 zł na buty to sporo. Ja jeszcze się rozglądam, jak uda mi się coś
      fajnego znaleść to dam Ci znać.

Pozdrawiam,

Belcia
      • romarzena Re: Do Agni 71! 06.10.05, 10:00
        Nie lubię tego sklepu na Czumy - te panie zawsze są niemiłe i naburmuszone,
        chociaż ubranka mają super tylko ceny niektórych zaporowe
        • agata9991 Re: Do Agni 71! 06.10.05, 10:49
          W smyku na Kruczej zimowe najnowsze modele za 149, więc Boboland sie nie popisałsad(
    • agni71 Re: Byłam w Bobolandzie na Czumy 08.10.05, 21:48
      I kupiliśmy buciki jesienne dla córki, choć nie były w jakiejś specjalnie
      niskiej cenie - zapłaciliśmy 110 zł (było 115zł, ale dali nam taki mały
      rabacik). Jeśli chodzi o jakość i wykonanie, oraz dopasowanie do stópki, to
      myślę, że będziemy zadowoleni. Kolorystyka nie do końca mi odpowiada, ale
      uznałam, że to akurat nie jest najważniejsze. A z dwójką maluchów po prostu nie
      mamy czasu na jeżdżenie po Warszawie w poszukiwaniu butków idealnych.
      Nie potwierdziły się moje obawy co do obsługi (dwie mamy pisały, że panie
      nieprzyjemne). Na dziale z bucikami obsługiwał nas dość miły pan, póżniej
      wybierałam też rajstopki i oglądałam czapeczki u pani, która może nie była
      wylewna smile, ale nie mam jej nic do zarzucenia...
      A sklep faktycznie fajny, dość duży wybór wszystkiego, bardzo dużo czapek i
      innych ubranek, rzuciły mi się w oczy kombinezony Coccodrillo i Tup Tup. Nie
      jest bardzo ciasno, a ubranka i buciki posegregowane są wg rozmiarów, co
      baaardzo ułatwia znalezienie odpowiedniej rzeczy. Myślę, że będę tam wracać.

Pozdrawiam,
      Aga
      • katka74 Re: Byłam w Bobolandzie na Czumy do agni71 10.10.05, 11:38
        A ceny jak w tym sklepie się kształtują? Interesują mnie zimowe czapki np.
        Napisz mi dokładnie gdzie to jest i jak tam dojechać, bo nie bardzo sie
        orientuję. Z góry dzięki smile
        Kasia
        • agni71 Re: Byłam w Bobolandzie na Czumy do agni71 10.10.05, 21:28
          Adres to Czumy 3, boczna Powstańców Śląskich. My jechaliśmy od Górczewskiej -
          jadąc od tesco na Górczewskiej trzeba skręcić w Powst. Śl. w prawo i w Czumy
          znowu w prawo (nie zwróciłam uwagi, która to ulica od skrętu w Powstańców).
          Sklep jest po prawej stronie.
          Jeśli chodzi o ceny czapek, to specjalnie nie analizowałam. Zauważyłam tylko,
          że mają czapeczki f-my Dolli (bo wcześniej tych czapek nie oglądałam, a
          pamiętałam, że ktoś kiedyś chwalił na forum). Cena takiej czapki była ok. 30zł,
          ale mieli różnych firm. Bartki zimowe dla dziewczynki, kozaczki z zamkiem z
          boku, w dwóch czy trzech odcieniach różu, kosztowały tam 130zł. Zwróciłam
          uwagę, bo podobne lub takie same widziałam na Allegro drożej. Mnie właściwie
          interesowały w tym dniu tylko trzewiczki Bartek, więc na inne rzeczy nie
          patrzyłam. Acha, kupowałam też rajstopki Wola, po 13 zł, więc chyba ciut drożej
          niż gdzie indziej.

aga
          • zuzia_i_werka Re: Byłam w Bobolandzie na Czumy do agni71 10.10.05, 21:36
            Hej! Czapeczki Dolly po 30zł to taniosmile Muszę się przejechać choć dla mnie to
            daleko niestety.A ja z przyjaciółką byłyśmy dziś w Aligatorze i obydwie
            kupiłysmy jesienne trzewiki Bartka po 59złsmileJa nawet zastanawiałam się jakie
            wybrac po było kilka par w naszym roz 27. Jestem baardzo zadowolonawink Pozdr!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka