mgosz 04.10.05, 17:31 Haj, Czy ktos z was pral juz "wozek" z Mutsy, tzn udalo mu sie sciagnac material z wozka, bo mnie blokuje pasek z "szelek" i nie mam pojecia jak gp odczepic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodka1212 Re: Mutsy-pranie 04.10.05, 19:10 Ale chodzi Ci o gondole czy spacerowke? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: Mutsy-pranie 06.10.05, 11:47 Aaa to niestety nie wiem. A pralas z gondoli? Nic sie nie stalo z materialem? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: Mutsy-pranie 06.10.05, 12:59 wiele Ci nie pomogę, bo sprzedałąm go ponad pół roku temu, ale na pewno się to da zrobić bo prałam ten wózek kilka razy... a może mi przybliżysz co konkretnie się blokuje to sobie postaram przypomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
mgosz Re: Mutsy-pranie 06.10.05, 19:21 Blokuje mnie taka plastikowa klamra- przedluzenie jednego z pasow bezpieczenstwa a dokladnie tego co dziecko ma miedzy nogami. Pralas recznie czy w pralce? Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: Mutsy-pranie 06.10.05, 22:22 niestety nie kojarzę o jaką część chodzi... a prałam ręcznie. Choć nie dlatego, że się bałam... jakoś było mi wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś