tato35 04.10.05, 17:36 Najlepiej, zeby byly drewniane i nie bezsensowne, czyli: zeby maluszek (4l.) mogl sie czegos - przy okazji zabawy - nauczyc... Dzieki! - Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubkrasnoludka Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 05.10.05, 08:26 > Najlepiej, zeby byly drewniane i nie bezsensowne, > czyli: zeby maluszek (4l.) mogl sie czegos - przy > okazji zabawy - nauczyc... W takim razie polecam: www.sklepkrasnoludka.pl Mozna sobie wybrac wiek i zmysły, które zabawka ma rozwijać - i po tym poszukać odpowiedniej rzeczy. Mozna tez wysłać zabawkę zapakowaną jako prezent... - Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 05.10.05, 08:34 strasznie fajne rzeczy, ja mam słabość do zabawek drewnianych zwłaszcza te do bujania są słodkie, tylko moja córcia jeszcze za mała... Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 05.10.05, 12:16 Fajne drewniane zabawki były kiedyś w sklepie na ul.Gagarina w Warszawie - naprzeciwko Łazienek ( chyba jeszcze tam jest ) . Drugi taki sklep był na ul.Leszno ( prawie przy Okopowej ) - z ubrankami i zabawkami drewnianymi . Czasem w supermarketach są stoiska z drewnianymi zabawkami . Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 05.10.05, 14:48 i jeszcze tu www.heros-zabawki.pl/sklep,1085,14988097,69144462405621,,,pl-pln,0,0.html www.leomark.pl/?mode=kategoria_full_root&recordId=2 www.krakpol.com/html/produkty_en.html www.novumgrom.pl/shop/index.php?view=products&category=1&idc=1&fun=child_show i tu troche www.miki.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tato35 Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 05.10.05, 16:36 > i jeszcze tu (...) Dzięki! Już zrobilem zakupy w www.sklepkrasnoludka.pl . Bardzo fajna ta wyszukiwarka po wieku i po zmysłach! Pozdrowienia dla forumowiczów! Dam znać jak dostane przesyłke. - Tato35 Odpowiedz Link Zgłoś
tato35 Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 11.10.05, 08:15 Dla zainteresowanych: przesyłkę dostałem i wszystko w najlepszym porządku! Polecam z czystym sumieniem! > Już zrobilem zakupy w www.sklepkrasnoludka.pl . > Bardzo fajna ta wyszukiwarka po wieku i po zmysłach! > > Pozdrowienia dla forumowiczów! Dam znać jak dostane > przesyłke. > > - Tato35 Odpowiedz Link Zgłoś
klubkrasnoludka Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 11.10.05, 14:12 > > Już zrobilem zakupy w www.sklepkrasnoludka.pl . > przesyłkę dostałem i wszystko w najlepszym porządku! > Polecam z czystym sumieniem! Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie! - Klub Krasnoludka Odpowiedz Link Zgłoś
amma71 Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 14.10.05, 10:23 A ja wysłałam meila do sklepu krasnoludka ze strony i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Jestem zawiedziona brakiem kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
amma71 Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 15.10.05, 00:53 Strona novumgrom jest bardzo fajna, wiele ciekawych gier, pomocy edukacyjnych i zabawek. Cos bardzo podobnego do oferty firmy nowa szkola. Pare rzeczy mnie interesuje, ale cenowo to zawsze wyzsza polka. Jestem ciekawa czy kupowaliscie cos w jednym z tych sklepow i jakie sa wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Szukam fajnego sklepu z zabawkami 15.10.05, 21:37 Kupowalam w Novumgrom. Mogę polecić. Zabawki super , dobre jakościowo, starannie i bezpiecznie wykonane. Zadnych problemów z kontaktem i przesyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa klockie drewniane 14.10.05, 22:56 moim zdaniem rewelacja, jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu, Oto link: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=638734 Odpowiedz Link Zgłoś