agulec.majulec 06.10.05, 14:30 Gdzie w internecie można kupić odzież ciążową? Czy są jakieś sklepy internetowe z ładnymi ciuszkami dla kobiet w ciąży? Poproszę o adresy.W jakich sklepach "zwyklych" są kolekcje ciążowe -oprocz H&M ?pozdr aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: internetowe sklepy ciążowe 06.10.05, 14:34 Sklepy zwykłe: Mothercare, typowe ciążowe (np. Poznań: ul. Głogowska, Polna) firmowe bebefield Internet: www.mamadama.pl www.bebefield.pl 9fashion udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
bzdolska Re: internetowe sklepy ciążowe 06.10.05, 14:36 spodnie i spudnicę kupułam tu: www.happymum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: internetowe sklepy ciążowe 06.10.05, 22:20 Polecam www.bebefield.pl. Nie tylko fajne ubrania, ale i bardzo w porządku obsługa. Jestem dość niska i poprosiłam o skrócenie spodni jeansowych - nie było problemów i to bez dodatkowych opłat. A jeansy były świetne, nawet sąsiadka nie w ciąży zaczepiała mnie i pytała o takie fajne spodnie aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: internetowe sklepy ciążowe 06.10.05, 14:35 www.mama.wroclaw.pl Kolekcje ciążowe są także w KappAhl, Smyku. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: internetowe sklepy ciążowe 06.10.05, 14:45 Ja kupowałam jeszcze na www.miloha.com.pl Najlepiej wrzuć w wyszukiwarke np na Onecie hasło odziez ciążowa i wyskoczy Ci pełno sklepów internetowych z taką ofertą. Jedna z dziewczyn z forum sama projektuje i ma sklepik www.heymama.pl - bardzo ładne ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: internetowe sklepy ciążowe 06.10.05, 17:06 ja polecam www.9fashion.pl Odpowiedz Link Zgłoś